Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy wczoraj kontrast zobaczyłem. Moja kobieta nie gra raczej w ogóle w gry no i mówię jej, że dodali nową postać do diablo 2 no to ona na to, ze super itp. no i nagle mówię jej, że za 109zł jest po czym zapada cisza.

Spojrzała się na mnie "to trzeba za to jeszcze dodatkowo zapłacić? Myślałam, że dadzą za darmo" no i tu mnie uderzyło jak to ja przyzwyczajony już do takich praktyk nawet nie byłem zaskoczony sytuacją. Poczułem, że dałem się złapać w pułapkę, przed którą lata temu ludzie ostrzegali. Ehh...

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Slayer napisał(a):

Ciekawy wczoraj kontrast zobaczyłem. Moja kobieta nie gra raczej w ogóle w gry no i mówię jej, że dodali nową postać do diablo 2 no to ona na to, ze super itp. no i nagle mówię jej, że za 109zł jest po czym zapada cisza.

Spojrzała się na mnie "to trzeba za to jeszcze dodatkowo zapłacić? Myślałam, że dadzą za darmo" no i tu mnie uderzyło jak to ja przyzwyczajony już do takich praktyk nawet nie byłem zaskoczony sytuacją. Poczułem, że dałem się złapać w pułapkę, przed którą lata temu ludzie ostrzegali. Ehh...

I ma racje bo to w zasadzie płatny Update/Patch do Remake/Remastera starej gry... Jeszcze zrozumiałbym gdyby dodali 6 akt to O.K 

Najlepsze jest to że w Immortal dodali za darmo a Ci co kupili Resurrected muszą znowu płacić 🙃

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, sil3nthunt3r napisał(a):

Bo Immortal to darmowa gra to i dodatki za darmo. D2R nie jest za darmo to i dodatki nie mogą być darmowe. Proste xD 

Dodatki O.K ale nie 1 postać w cenie dodatku 

Ja za 2 dodatki z nowymi aktami/mapami i 2 nowe klasy do D4 dałem 175 zł 😅🙃

Edytowane przez azgan
  • Like 1