Silent Hill: Townfall
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Batyr okazał się pisowskim i trumpowskim podnóżkiem. Zaskoczenia nie ma. A ludzie, którzy boją się „kredytu” w jakiejkolwiek formie - cóż, widać że o finansach pojęcie mają blade niczym zakończenie pleców. I takież pojecie mają o finansowaniu potrzeb państwa. Pomysły z obligacjami są nawet jeszcze mnie sensowne, bo zablokowałyby inne potrzeby pożyczkowe państwa. Jak na polskie warunki kredyt SAFE jest tani. Jedyny problem jaki istnieje w głowach PiS to to, że część zostanie wydana przed wyborami, a to nie jest im na rękę. I to jest jedyny problem. Cała reszta to zamyślanie obrazu sprawy i głosy laików, którzy się nabierają na kłamliwą narrację. -
Przez Dziarson · Opublikowano
Mam OT 3 2.0B CVT jezdze za 6l bez klimy ale u mnie płasko ostatnio jechałem do PL troche górek 7.3 w zeszłym roku morze 650km odemnie 150-170km/h srednia z klima 3 ludzi 8l O tankowaniu nie pisałem leje pełny 60l raz w miesiącu+dolewam tak 30l nie widze rezerwy jeżdze tyle samo zmian do pracy 12km tam i 16 powrót , rozjazdy tak 150km . -
Przez Zachy · Opublikowano
Tak gadales, ze Arrow to kupa. I teraz myslisz ze nagle w tej samej archi poprawili latency na L3? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@larry.bigl Przyjmij moje kondolencje. Nie mogłem napisać wcześniej, bo nadgorliwy moderator uznał, że kilka słów prawdy skierowanych do majstra od hamulców i diesla palącego połowę tego co benzyna zasługuje na dwa dni Bieszczad. Ech. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Send1N Nie no masz rację. Chodziło o to, jakby ktoś miał pump-out'a i wywaliło temperatury w kosmos, a nie, że komuś 4*C wzrosło w skali roku
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi