Czy płyta główna może uszkadzać pamięci RAM w moim komputerze?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Nawet fizycznie byś ich nie podłączył do gniazda " Dla twojego zasilacza: Złącza EPS (4+4 pin) - 2 Złącza PCI-E (6+2 pin) - 6 więc dwa EPS wykorzystałeś dla zasilania procesora bo masz płytę z dwoma gniazdami i do zasilania karty zostaje ci 6 kabli 8pinowych, chyba że je pogubiłeś i dlatego brakowało -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
Gra ładnie trzyma bazę graczy, peak to 22k, największy z 2 ostatnich odsłon, teraz oscyluje w okolicy 9k. Ciekaw jestem nowego DLC, czy tylko składy, czy jednak zaskoczą czymś więcej. -
Przez lukadd · Opublikowano
Pewnie zależy jaka sztuka się trafi. znajomy ma jeden taki z 2 lata i dalej działa. Ja mam dmuchawę z rok, kupiłem też z pół roku temu odkurzacz i dmuchawę w jednym to urządzenie to jest petarda Fajnie dmucha, ma różne wężyki przelotki, można w aucie poodkurzać, nawet na chacie jak ci gdzieś jakieś okruszki spadną to cyk bierzesz i odkurzasz. Małe poręczne. Jak pod namiot w lecie byliśmy to materace tym bez problemu pompuję. -
Przez galakty · Opublikowano
Wypalony OLED wciąż wyświetla lepszy obraz niż LCD Sam się bałem ale mam teraz drugiego OLEDa i nie wracam do LCD. Wszędzie już OLEDy są, telefony, handhdeldy, kuźwa lodówki pewnie też mają lub będą miały. Szkoda życia na zamartwianie się. -
Przez RadekRak · Opublikowano
Dobra, będę miał chwilę to zrobię jakieś testy i zdjęcia, tylko że ja gram aby w cyberpunka i mafię ;-)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi