Miejska furmanka dla mamy (auto do miasta 40, max 50tys)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Właśnie się zastanawiam czy nie dać komuś na ceramikę... Dopiero co kupiłem, 3-4 lata bym chciał pojeździć. -
Przez MJRegul · Opublikowano
@wallec w BF6 na moim konfigu używając B580 na jednym i drugim skalerze ustawionym na Quality w grze to obraz lepszy na FSR i jest mniej więcej 5% mniej wydajny wtedy niż XeSS. Za to jak ustawimy FSR na Quality (max co się da) a XeSS na Super Quality (czy tam inną najwyższą opcję oprócz natywnej) to obraz jakościowo IMO się zrównuje (1440p) ale wtedy FSR wygrywa wydajnościowo jakieś 10-15%. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Poczytałem ostatnio o przyszłym projekcie AMD Canis - układ, który ma odpowiadać za handhelda Sony, tańszą stacjonarną wersję oraz pewnie trafi do innych urządzeń... To będzie miało 65-90% wydajności GPU w GabeCube, jeśli lata na ~35w podczas dokowania, ale z lepszym skalowaniem, optymalizacją gier oraz gorszym procesorem - 4 rdzenie dla gier... Więc kostka Valve długo utrzyma się na rynku, ale będą musieli zeskalować produkcję pod niską cenę lub zastąpić sprzęt w 2028r, bo inaczej nie widzę sensu dla tego komputerka, chyba że do emulacji. To musi kosztować <~2000 zł w 2028r. Niezły cyrk będzie, jeśli na tej stacjonarnej, taniej wersji konsoli gry będą chodzić lepiej niż na Steam Machine, poza tytułami mocno siedzącymi na procesorze. Nawet przepustowość pamięci może być zbliżona, ponieważ będzie aż 192bit dla LPDDR5X, ale wątpię że umieszczą tam moduły ~8500mhz. Jedyny plus, że Valve ma tanie gry digital, szczególnie starsze tytuły, które nie muszą czekać na porty, aby podbić jakość np. z PS4. Sony musi zadbać o zabezpieczenia tego handhelda, bo jeśli to złamią, to będzie gorzej niż z PSP. -
Przez Peter224 · Opublikowano
Witam. Istnieje coś takiego jak przejściówka z VGA/D-sub od komputera do display port w monitorze? Na x-komie mi odpowiedzieli że takie przejściówki nie istnieją W ostateczności kupie jakaś używke monitor za 100zł pod VGA - dobrze, że mam miejsce. Ale może coś jesteście w stanie poradzić. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Miałem na myśli porównanie z "surowym". Zgadzam się, że z light porównania nie będziesz miał ale właśnie może po prostu efekt Cię zadowoli, tylko to miałem na myśli. W sensie kolejnego Dodge'a?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi