Poszukiwany 5070ti dobra cena, przyzwoite chłodzenie ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Na sekundę przed wypadnięciem korby -
Przez Spl97 · Opublikowano
Może się zdarzyć taki przypadek, że konfidentem, który raportuje okaże się ktoś, kto sam słynie z pisanych przez siebie takich głupot, że aż ręce opadają, gdy się to widzi. Cały czas podejrzewam, że jeden punkcik załatwił mi właśnie ktoś taki (pewnie nadal myśli, że takie działanie to coś imponującego) za coś, co w zasadzie było małego kalibru. Bowiem według mnie mało prawdopodobne, żeby takim był ktoś normalny, a przez to mogłem oberwać rykoszetem. Zresztą internet i wirtualny świat swoje, ale z kolei ile w realnym życiu było takich przykładów, że ktoś w pracy poszedł podkablować o coś bądź kogoś do szefa bądź ktoś poszedł donosić na policję na np. sąsiada, bo coś zrobił, a później tacy zgłaszający mieli z tego tylko same problemy zamiast odpowiedniego w skutkach pożytku. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Za 23 i 24 to tylko pozew cywilny A dodatkowo na czym by miało polegać naruszenie dóbr osobistych skoro dane sam udostępnił? 😂😂😂 -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Trzeba się przyzwyczajać do gryzienia mięska, co? -
Przez Katystopej · Opublikowano
Oho, więc będzie pozew zbiorowy, no to bez Gordona się nie obejdzie, a po wszystkim zaprosimy go na grilla do niego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi