Czarny ekran i wszystkie wentylatory chodzą na full!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Zabrzmi to głupio ale też o tym myślałem Genialne umysły myślą tak samo hehe. Mogę spróbować potelepać monitorem w czasie pracy, to się może szybciej ta retencja rozejdzie na całą matrycę Albo jak to od temperatury to opalarką lekko cyknąć. Zarumienią się piksele jak cebulka na grillu i będzie 150% normy. Kiedyś martwe piksele się masowało i pomagało. Tutaj obszar duży to można spróbować piłką lekarską pojeździć. A tak na marginesie ciekawa nazwa... "piłka lekarska". Nie słyszałem aby ktoś komu spadła na stopę się czuł uleczony. Ach ta współczesna medycyna - ciężko nadążyć. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Pretekst i ściema przed babą żeby kupić konsolę Jak baba zobaczy co jest grane w tym GTA VI to.... -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Widzę że tutaj posiadaczy GTX-a 970 było sporo , tez byłem takim i jak pamiętam tylko wtedy W3 weryfikował moje OC na karcie, gdzie wszystko co wtedy ogrywałem leciało na 1500mhz na rdzeniu, a tylko W3 sobie wymyślał i się krzaczył... a wystarczyło dać -1mhz czyli 1499 i już nie miał problemu piękne czasy były. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Tłumacz, ewentualnie chat gpt też może wytłumaczy https://www.facebook.com/share/p/1DquZ1z4j1/ -
Przez skunRace · Opublikowano
@Grolshek jakikolwiek jeden argument, że Wiedźmin 3 jest robiony dwa razy od nowa, czy głupia reakcja na post to jedyny Twój argument i nie jesteś w stanie nic konstruktywnego napisać ? Rozumiem, że Twoim zdaniem jak wyszła wersja Next Gen i Remaster to Redzi robili grę dwa razy i to nie jest ten sam silnik i dodanie do gry modów z Nexus RT i PT
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi