ODIN85 4 866 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Kolorowe miasteczke i wysepki dużo bardziej klimatyczne niż te epapy AI. Godzinę temu, MJRegul napisał(a): Najlepsza część gry, jakby tak wyglądała cały czas to bym wsiąknął bez marudzenia. .
MJRegul 734 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Ok dzięki za info bo nie zauważyłem
j4z 1 816 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Trochę nie grałem, bo kolega miał wolne i musiałem z nim przechodzić Borderlands 4, ale cały czas myślami byłem z Black Flag! Dzisiaj zaczynam polowanie na legendy! Arrr!
miro 1 217 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 14 minut temu, j4z napisał(a): ale cały czas myślami byłem z Black Flag! a jeszcze parę dni temu pisałeś że ta gra jest kiepska i kwadratowa..
j4z 1 816 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Tak, ale wyłączyłem FG. No i czasem tak mam, że przez pierwsze ok. 2h (czasem trochę dłużej) psioczę, a później klika. 😀
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 23 minuty temu, miro napisał(a): a jeszcze parę dni temu pisałeś że ta gra jest kiepska i kwadratowa.. 22 minuty temu, j4z napisał(a): Tak, ale wyłączyłem FG. No i czasem tak mam, że przez pierwsze ok. 2h (czasem trochę dłużej) psioczę, a później klika. 😀 W pewnym momencie sobie zdajesz sprawę, że wśród tych wszystkich kiepskich i kwadratowych gier, okazuje się że wcale taka zła nie jest
j4z 1 816 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Bo w tych starych AC trzeba się nauczyć poruszać i walczyć, żeby nie wyglądało kwadratowo.
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Tutaj podobno usprawnili system poruszania się, choć w każdym AC się biega tak samo, czasem były irytujące momenty gdzie się blokował albo skakał jakby miał do wyboru tylko 4 kierunki
raiders 154 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Mnie gierka pochłonęła i to mocno ,ale na urlopie można . Gram na PS5 36H za mną i bardziej kręci mnie i ciekawi co na kolejnej wyspie się kryje niż fabułą ,chociaż ta jest całkiem fajna i wciągająca ,ale na razie odłożyłem to na 2 plan . Bitwy morskie też dają dużo satysfakcji ,ogólnie mogę powiedzieć ze zachęcony ocenami gry i opinią graczy nie zawiodłem się ani trochę ,a nawet pozytywnie zaskoczyłem
Pentium D 1 949 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Mnie wkurza, że mi się chłop do wszystkiego przykleja jak skaczę, i to że czasem jak chce strzelać to mi szabelki wyciąga. Najchętniej bym je wywalił z ekwipunku i na 4 pistolety grał. Da się te szable wywalić jakoś? Dzisiaj około 6000 m miałem do celu i przepłynięcie tego zajęło mi dwie godziny a i tak nie dopłynąłem bo co chwila strzelanina z Hiszpanami na statkach i fortach. Cały czas full gwiazdek, liniowce czerwone mnie ganiały i przejąłem w sumie 4 bycze liniowce/fregaty i sobie flotę wymieniłem
Winter 16 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Pentium D napisał(a): Mnie wkurza, że mi się chłop do wszystkiego przykleja jak skaczę, i to że czasem jak chce strzelać to mi szabelki wyciąga. Najchętniej bym je wywalił z ekwipunku i na 4 pistolety grał. Da się te szable wywalić jakoś? Dzisiaj około 6000 m miałem do celu i przepłynięcie tego zajęło mi dwie godziny a i tak nie dopłynąłem bo co chwila strzelanina z Hiszpanami na statkach i fortach. Cały czas full gwiazdek, liniowce czerwone mnie ganiały i przejąłem w sumie 4 bycze liniowce/fregaty i sobie flotę wymieniłem Są szable, gdzie wystarczy trzymać kwadrat na padzie i będzie tylko strzelał.
j4z 1 816 Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu Próbowałem takich. Mi kompletnie nie siadły.
Pentium D 1 949 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu 25 minut temu, Winter napisał(a): trzymać kwadrat na padzie 1
Rekomendowane odpowiedzi