Kris194 5 067 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja In-engine =/= in-game footage. Dobrze, że chociaż nie próbują kłamać.
azgan 1 848 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 18 minut temu, Kris194 napisał(a): In-engine =/= in-game footage. Dobrze, że chociaż nie próbują kłamać. Mnie nabrali, pierwszy CoD od dawna gdzie grafika cieszy oko a nawet chwilami wygląda lepiej od Battlefieldów a Frostbite praktycznie zawsze wypadał lepiej od id Tech/IW Engine
userKAMIL 1 253 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Oby tylko na premierę tym razem do multika masa fajnych kolorowych skorek była! 🙏 Edytowane 28 Maja przez userKAMIL 2
ODIN85 4 902 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 5 godzin temu, azgan napisał(a): Mnie nabrali, pierwszy CoD od dawna gdzie grafika cieszy oko a nawet chwilami wygląda lepiej od Battlefieldów a Frostbite praktycznie zawsze wypadał lepiej od id Tech/IW Engine Tam był gdzieś real gameplay
azgan 1 848 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Tam był gdzieś real gameplay No jak strzelali z auta 1
samsung70 373 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja jest się czym jarac? swoją drogą kolejny COD o ktorym dopiero tera się dowiedziałem, czytając nagłowek tematu moern warfare 4 sobie myśle, ktoś stary temat odkopał
azgan 1 848 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 4 minuty temu, samsung70 napisał(a): jest się czym jarac? Raczej nie
samsung70 373 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja w sumie to nie wiem dlaczego pytam, nawet jak wykupię xbox passa, to pogram może kilka godzin w multi, dostane sromotny wpierdziel od tych co grtają latami i na tym się kończy moja przygoda z NOWYM codem, więc tutaj pewnie będzie to samo
Funky Koval 232 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja A po miesiącu od premiery cały klimat do kibla i zalew skinów gwazd k-pop. Nie tym razem. Nie kupuję. BO6 to byl ostani cod na którego dałem się nabrać 1 3
Phoenix. 6 996 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja 6 godzin temu, samsung70 napisał(a): w sumie to nie wiem dlaczego pytam, nawet jak wykupię xbox passa, to pogram może kilka godzin w multi, dostane sromotny wpierdziel od tych co grtają latami i na tym się kończy moja przygoda z NOWYM codem, więc tutaj pewnie będzie to samo Nie bedzie w game pass Mozliwe ze po roku od premiery.
Phoenix. 6 996 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja „사” to koreańskie słowo oznaczające liczbę 4 ale… jest też homofonem dla 死 (śmierć). To nie przypadek. Korea ma lęk przed liczbą 4. Nazywa się to tetrafobią: - Ludzie unikają jej jak zarazy. - Budynki pomijają 4. piętro. - W windach zamiast 4 używa się „F”. - Nie ma tablic rejestracyjnych z 4-kami. Tymczasem Call of Duty właśnie wrzuciło to w tytuł swojej gry opartej na potężnym konflikcie dwóch Korei... To cholernie odważne. Po raz pierwszy reboot uderza mocno w świeże tematy geopolityczne z prawdziwą wagą kulturową za sobą.
Phoenix. 6 996 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja (edytowane) Edytowane 30 Maja przez Phoenix.
Phoenix. 6 996 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja (edytowane) W dniu 28.05.2026 o 22:53, userKAMIL napisał(a): Oby tylko na premierę tym razem do multika masa fajnych kolorowych skorek była! 🙏 Edytowane 30 Maja przez Phoenix. 1
Funky Koval 232 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja A ch....ja tam w bo6 też mieli uważać z kosmetyką i co po jakimś czasie wojownicze żółwie ninja waliły franka woodsa kijem po doopsku 1
ODIN85 4 902 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Gimbaza będzie płakała to i tak to potem dodadzą.
Phoenix. 6 996 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja Od bo7 już skończyli z dodawaniem takich współprac po wyjściu bf6 więc i tu nie będzie.
ODIN85 4 902 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja https://ithardware.pl/aktualnosci/modern_warfare_4_tresci_ai_activision_wnioski_black_ops_7-51340.html
Kadajo 9 924 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Oni są tacy leniwi ze juz nawet tytułów nie zmieniają 1 1
Phoenix. 6 996 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja Dziwne zeby zmieniali jak gra dotyczy konkretnego uniwersum i kontynuje watki z poprzednich odslon z uniwersum Modern Warfare 9 minut temu, ODIN85 napisał(a): https://ithardware.pl/aktualnosci/modern_warfare_4_tresci_ai_activision_wnioski_black_ops_7-51340.html Ludzie sie musza nuaczyc ze narzedzia Ai sa i beda coraz bardziej wykorzystywane do pracy w kazdej dziedzinie zycia.
Kadajo 9 924 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Ale MW 4 już było, i 3 też i 2 i 1 Grafiki to nawet nie komentuje Od razu widać ze kolejny COD.
Phoenix. 6 996 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja Seria miala reset w 2019 no ale czy ja ci musze tlumaczyc takie proste rzeczy??
wamak 368 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ale MW 4 już było Było COD 4 MW, a będzie COD MW 4. Mała różnica jest. 1 1
Kadajo 9 924 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja No nie ale serio ... W ogóle obejrzałem sobie ten pierwszy trailer i jedyne co oni zmienili to zamiast Ameryki dali Koreę. Serio zamieńcie sobie Koreę na USA i jest dokładnie to samo co zawsze. Po prostu to tak generycznie wygląda ze to wszytko nie ma już większego znaczenia. Ta seria jakiś powiem świeżości dostanie tylko w momencie nowego silnika, ale i tak to będzie tylko powiew grafiki i efektów specjalnych. No ale to COD wiec więcej od niego już chyba nie ma sensu wymagać. Co nie zmienia faktu ze kampania pewnie będzie efektowna i wybuchowa. Po prostu mnie zadziwia ze mając tyle pieniędzy, znajomość silnika z każdej strony który nadal wygląda ok oni nie potrafią niczym zaskoczyć kompletnie.
Rekomendowane odpowiedzi