Colicab 39 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Stało się. Admin sadola podpisał wyrok na serwis, wbrew wcześniejszym planom, że chciałby pociągnąć serwis jeszcze kilka lat. Został nam tydzień przeglądania, później nie wiadomo co będzie - nie ma informacji o zamknięciu, sprzedaży, przekazaniu, co z gigantyczną ilością materiału, który odejdzie niczym dziedzictwo narodowe nazywane inaczej Chomikuj. Trochę rozumiem admina - jakieś groźby, moderowanie, promil użytkowników który kupił konto premium (sam miałem od początku, nie zbiedniałem z powodu 4 zł/mc), wpływy z reklam nie mogły być wysokie. Strona na pewno ma miejsce w historii Internetu (razem z - wiadomo - najlepszym "Nie dzieciom neo";), nawet pomimo odejścia od "starego dobrego sadola" na rzecz miękkiej brutalności. Kiedyś Rotten, nie tak dawno bestgore - mało już miejsc w sieci zostało. Powodzenia adminie @Centurion w dalszych planach.
AndrzejTrg Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Szkoda, naprawdę szkoda... "Szanowni użytkownicy, zgodnie z punktem 10.2 Regulaminu informuję Was, że serwis Sadol.pl będzie działał jedynie do końca sierpnia, zaś 1 września 2026 roku zostanie trwale zamknięty." to już chyba los przesądzony.
LeBomB Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia A gdzie widzicie taką informację? Bo mi się nic nie wyświetla zarówno przed zalogowaniem jak i po zalogowaniu.
Camis Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Padają fora nawet te bardzo duże: Ale zamiast Sadola jest nowy: wlip.pl - to był zły pomysł wchodzić od razu na dział HARD, to nie dla mnie... ten gość bez pół głowy który przeżył samobójstwo shotganem ale nie wcelował w mózg Edytowane 26 Sierpnia przez Camis
huudyy Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Wizaż upadło? Tego nie miałem w bingo na 2026. Moja kobita z tego dość regularnie korzystała do opinii o kosmetykach, to się zdziwi. Edytowane 26 Sierpnia przez huudyy
LeBomB Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 7 minut temu, huudyy napisał(a): Wizaż upadło? 3 lata temu znaczy forum zostało zamknięte z końcem 2023 roku, czy jakoś tak. Co do sadola dalej nie widzę tego komunikatu 🤔 Edytowane 26 Sierpnia przez LeBomB
daerragh Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Tu komunikat: https://www.sadol.pl/zakonczenie-dzialalnosci-serwisu-sadolpl-1-wrzesnia-2026-vt623731.htm
oldfashioned Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 24 minuty temu, Camis napisał(a): Ten gość bez pół głowy który przeżył samobójstwo shotganem ale nie wcelował w mózg Specjalnie sie zarejestrowalem... typ jak z BG3
huudyy Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 13 minut temu, LeBomB napisał(a): 3 lata temu znaczy forum zostało zamknięte z końcem 2023 roku, czy jakoś tak. Co do sadola dalej nie widzę tego komunikatu 🤔 Aaaa bo archiwum im działa ja to wiesz, czytam o autach, kompach I polityce, mazidla do ryja mnie nie obchodzą XD
LeBomB Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia @huudyy mnie też nie, ale jak napisaliście o tym, to ciekawość wzięła górę i sprawdziłem
Colicab Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia 3 godziny temu, Camis napisał(a): Padają fora nawet te bardzo duże: Ale zamiast Sadola jest nowy: wlip.pl - to był zły pomysł wchodzić od razu na dział HARD, to nie dla mnie... ten gość bez pół głowy który przeżył samobójstwo shotganem ale nie wcelował w mózg A dzięki za namiar, łap sadolowe piwo
trepek Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 4 godziny temu, Camis napisał(a): to był zły pomysł wchodzić od razu na dział HARD, to nie dla mnie Oj tam, oj tam
nozownikzberlina Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 5 godzin temu, Camis napisał(a): Padają fora nawet te bardzo duże: świetne forum, lubiłem poczytać tematy w stylu zdradziłam swojego faceta, co mi doradzicie Cytat może niech zada sobie pytanie co zrobił i czego nie zrobił, że pchnął Cię do takich czynów?
Zas Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ja tam kilka razy zajrzałem właśnie po opinii o kosmetykach - choć tych męskich wiele nie było no i zwykle relacje z drugiej ręki... Cały internet gównowaceje i to wiadomo nie od dziś...
AndrzejTrg Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 9 godzin temu, Colicab napisał(a): A dzięki za namiar, łap sadolowe piwo Jest jakaś alternatywa dla sadistica? Może być polska lub zagraniczna.
Camis Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Przecież podałem w poscie... Podejrzane te wasze tlumaczenia po co tam wchodziliście
j4z Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ja jak kiedyś założyłem temat na wizaz, to mnie baby zjechały jak mod na elektrodzie.
Camis Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 7 godzin temu, j4z napisał(a): to mnie baby zjechały jak mod na elektrodzie. Nie ta pomadka - zamykam temat!
trepek Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Dobra, droczę się Wiem, że pomadka to taka szminka co nie koloryzuje. Na co to komu to nie wiem ale rozumiem, że może się przypadać w pewnych sytuacjach.
Camis Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 14 minut temu, trepek napisał(a): Dobra, droczę się Wiem ja też
Rekomendowane odpowiedzi