Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stało się. Admin sadola podpisał wyrok na serwis, wbrew wcześniejszym planom, że chciałby pociągnąć serwis jeszcze kilka lat. Został nam tydzień przeglądania, później nie wiadomo co będzie - nie ma informacji o zamknięciu, sprzedaży, przekazaniu, co z gigantyczną ilością materiału, który odejdzie niczym dziedzictwo narodowe nazywane inaczej Chomikuj.

Trochę rozumiem admina - jakieś groźby, moderowanie, promil użytkowników który kupił konto premium (sam miałem od początku, nie zbiedniałem z powodu 4 zł/mc), wpływy z reklam nie mogły być wysokie. Strona na pewno ma miejsce w historii Internetu (razem z - wiadomo - najlepszym "Nie dzieciom neo";), nawet pomimo odejścia od "starego dobrego sadola" na rzecz miękkiej brutalności. Kiedyś Rotten, nie tak dawno bestgore - mało już miejsc w sieci zostało.

Powodzenia adminie @Centurion w dalszych planach. 

Opublikowano

Szkoda, naprawdę szkoda...

"Szanowni użytkownicy,

zgodnie z punktem 10.2 Regulaminu informuję Was, że serwis Sadol.pl będzie działał jedynie do końca sierpnia, zaś 1 września 2026 roku zostanie trwale zamknięty." to już chyba los przesądzony.

Opublikowano (edytowane)

Padają fora nawet te bardzo duże:

image.png.1a1c363cd2d7a1fa2ec6023675e8ec65.png

Ale zamiast Sadola jest nowy: wlip.pl  - to był zły pomysł wchodzić od razu na dział HARD, to nie dla mnie... ten gość bez pół głowy który przeżył samobójstwo shotganem ale nie wcelował w mózg :stryczek:

Edytowane przez Camis
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, huudyy napisał(a):

Wizaż upadło?

3 lata temu :E znaczy forum zostało zamknięte z końcem 2023 roku, czy jakoś tak.

Co do sadola dalej nie widzę tego komunikatu 🤔

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano
13 minut temu, LeBomB napisał(a):

3 lata temu :E znaczy forum zostało zamknięte z końcem 2023 roku, czy jakoś tak.

Co do sadola dalej nie widzę tego komunikatu 🤔

Aaaa bo archiwum im działa :E ja to wiesz, czytam o autach, kompach I polityce, mazidla do ryja mnie nie obchodzą XD 

Opublikowano
3 godziny temu, Camis napisał(a):

Padają fora nawet te bardzo duże:

image.png.1a1c363cd2d7a1fa2ec6023675e8ec65.png

Ale zamiast Sadola jest nowy: wlip.pl  - to był zły pomysł wchodzić od razu na dział HARD, to nie dla mnie... ten gość bez pół głowy który przeżył samobójstwo shotganem ale nie wcelował w mózg :stryczek:

A dzięki za namiar, łap sadolowe piwo