CryptTM 404 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca (edytowane) @duniek a Ty nie miałeś się przypadkiem odgruzowywać ze sprzętu na rzecz zwierzaków? Wiem, to choroba i ciężko się z niej wyleczyć Edytowane 13 Lipca przez CryptTM 1
Rusław 71 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Ja Duńka rozumiem, mnie takie gruzy się znacznie bardziej podobają niż te nowe komputery wszystkie na jedno kopyto, obudowa typu akwarium z AiO i wentylatorami z nasranym wszędzie RGB. 1
duniek 255 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, CryptTM napisał(a): @duniek a Ty nie miałeś się przypadkiem odgruzowywać ze sprzętu na rzecz zwierzaków? Wiem, to choroba i ciężko się z niej wyleczyć to komputer dla psa wlasnie jak policzysz cene czesci to przekuje to w 3k na spokojnie - profit idzie na leczenie psa bo ma problem z oczami niestety Edytowane 13 Lipca przez duniek 1
Latest Trick 48 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca 24 minuty temu, duniek napisał(a): jak policzysz cene czesci to przekuje to w 3k na spokojnie XD 1
duniek 255 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca 2 minuty temu, Latest Trick napisał(a): XD no wlasnie wiem, a co najlepsze jak by to była 4gen to wartosc podobna a w tej cenie to kupisz 13gen + 3080 , co prawda nie na wodnym no ale zawsze
Krzysiak 1 519 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca U mnie dziś jak w serwisie jakimś 😂 Sama płyta na żywo ładna...niestety trafiła mi się rev 1.0 czyli alc897... 2
bartez88 46 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca @Krzysiak Fakt, ślicznie ta płyta wygląda, a co do wersji to ciekawe czy w ogóle gdzieś mają rev. 1.1, ja obstawiam że pewnie nie i wszystko leci na alc897...
Krzysiak 1 519 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Z grubsza złożone, muszę jeszcze poszukać drugą przedłużkę eps, no i ogarnąć ustawienia pamięci bo na razie wszystko na żywioł... teraz by się przydało GPU białe 😂😅 @bartez88tak mi się też wydaje, bo każdy w recenzjach mówi że jest 1.1, ale każdy testuje 1.0. Edytowane 17 Lipca przez Krzysiak Podmienione foty 6
Send1N 4 162 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Sprzedaj ripera i weź hellhounda white, ten model to majstersztyk jeżeli chodzi o białe grafiki ever
DarkeVo 335 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 5 godzin temu, Krzysiak napisał(a): U mnie dziś jak w serwisie jakimś 😂 Panie za wszystko 200 zł daje i za 15 min jestem 2
Krzysiak 1 519 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 9 minut temu, Send1N napisał(a): Sprzedaj ripera i weź hellhounda white, ten model to majstersztyk jeżeli chodzi o białe grafiki ever Syna namawiam na zamianę 7800xt na mojego reapera 1
ShaDow_Pro 560 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca @Krzysiak Zmieniaj grafę na jakąś białą i będzie idealnie
Krzysiak 1 519 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca @ShaDow_Promoże po wakacjach się uda, bo młody coś przebąkuje o 9070xt dla siebie, to może się dogadamy że on weźmie mojego, u niego akurat czarna będzie pasować do mojego byłego asusa.
ShaDow_Pro 560 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca @Krzysiak Daj mu kartę niech się cieszy wakacjami, sam zapoluj na jakąś promkę na białą 1
j4z 937 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Mi się nawet podoba czarna karta w takiej białej budzie. Tylko trochę przymała na taki rozmiar obudowy. 😀
ju-rek 447 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca 12 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): Daj mu kartę niech się cieszy wakacjami, sam zapoluj na jakąś promkę na białą https://gebe.com.pl/Karta-graficzna-Radeon-RX-9070-XT-PURE-16GB-OC-GDDR6-256bit-2DP-2HDMI-Sapphire-Technology-p160195 1
Krzysiak 1 519 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) @j4zgdy ją kupowałem w marcu nie było innej opcji za ten grosz...bo albo ona za 3k od kumpla (nawet nieodpakowana) albo w ona w sklepie za 3.5, albo lepsze wersje pod 4, stąd jest jaka jest 20 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): @Krzysiak Daj mu kartę niech się cieszy wakacjami, sam zapoluj na jakąś promkę na białą Na razie i tak nie mam czasu na zmiany, bo za tydzień na Grecję, tam 2 tygodnie, to już prawie połowa sierpnia będzie Edytowane 19 Lipca przez Krzysiak
ztx 167 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Wszystkie podzespoły wypisane w sygnaturce. Na ten moment dorzucę tylko jakiś dysk 2TB pod NVMe i wykręcę wyżej niż stock GPU + RAM. 7
Krzysiak 1 519 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Taka trochę odwrotność kolorystycznie do mojego 😅 1 1
DarkeVo 335 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca @ztx i @Krzysiak wymieńcie się gpu i będzie git 1 2
ztx 167 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca @DarkeVo Niby można, ale ta biała karta z czarnym moim zdaniem się konkretnie prezentuje. Miałem w tym setupie jeszcze MSI Gaming X Trio ciemne, Suprim i PNY Verto - też czarne GPU. Teraz czas na białe Jeszcze w przypływie chęci będę chciał zamówić białe przedłużki, bo teraz są czarno-szare. Jak dorwę w dobrych pieniądzach uchwyt wertykalny to też zgarnę. 1
Keleris 474 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Kanciapa praktycznie skończona, wstępne przymiarki zrobione. Blat sam spierdzieliłem, nie zorientowałem się wcześniej w temacie i żeby nie zmienić koloru trzeba pomalować lakierem bezbarwnym, za to ja obsmarowałem olejem bezbarwnym który zawsze ociepli barwę i tak mam teraz trzy odcienie, dodatkowo ściany krzywe i lamele trochę koślawe ale i tak jestem zadowolony. 6 1
Send1N 4 162 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca 8 godzin temu, ju-rek napisał(a): https://gebe.com.pl/Karta-graficzna-Radeon-RX-9070-XT-PURE-16GB-OC-GDDR6-256bit-2DP-2HDMI-Sapphire-Technology-p160195 Lipa jak już brać białą to tylko hellhounda który jest wykonany wręcz wzorowo
ket_rab 227 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca @Keleris Bardzo fajny blat. Gdybym miał tylko miejsce to bym 160x80 wstawił.
Rekomendowane odpowiedzi