CryptTM 443 Opublikowano wczoraj o 18:14 Opublikowano wczoraj o 18:14 Spoko, da się zrobić, bo mnie zaciekawiłeś. Wrzucę zamiast P14 MAX wersję Reverse i się zatem zobaczy 1
CryptTM 443 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Dobra panowie, piekło zamarzło, zatęskniłem za małą obudową i wyleciał Phanteks a wróciła H1 Jakoś tak raźniej się z nią czuję 3 3
Send1N 4 770 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W dniu 1.01.2026 o 18:52, CryptTM napisał(a): O widzisz... Warto, Twoim zdaniem, zamienić taką sztukę z wersji MAX na Reverse? W H1 mam wentylator od wewnątrz, który zasysa powietrze z zewnątrz i tak można by coś zyskać na wydajności poprzez grubość wentylatora. Co myślisz? Coś tam może zyskasz ale to będzie marginalna poprawa a pogorszy się też kultura pracy bo pro są głośniejsze na tych samych obrotach co zwykłe P12/14, argb czy MAX 1
Krzysiak 1 922 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @CryptTMmłody zastanawia się nad tym phantexem, polecasz go czy lepiej iść w coś innego, jemu akurat gabaryt pasuje, także ten aspekt możemy pominąć
CryptTM 443 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @Krzysiak Zdecydowanie polecam, bardzo fajna obudowa, przestronna, super się w niej buduje, wejdą duże AiO na górę, typu EK Nucleus chociażby czy ALFIII. Ps. Będzie pewnie do sprzedania, jakbyś chciał, to puszczę Ci to w cenie zakupu - promocja noworoczna pisz PW. @Send1N Aż tak źle? Edytowane 1 godzinę temu przez CryptTM
Krzysiak 1 922 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @CryptTMnie wiem jak tam teraz stoi finansowo, boi czeka na wypłatę jak na zbawienie a i mi kilka stówek wisi Rzuć ceną na PW to mu przekażę info , może akurat go nie braknie
Send1N 4 770 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 43 minuty temu, CryptTM napisał(a): @Send1N Aż tak źle? Nie pro prostu są głośniejsze więc jeżeli chodzi o kulturę pracy to zrobisz downgrade, do obudowy nie ma sensu ich brać, to są wentyle typowo pod chłodnicę/radiator. 1
CryptTM 443 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No właśnie na chłodnicę myślałem testowo wrzucić dla porównania z P14 MAX, który pracuje teraz między 1000 a 1200rpm, więc i ten w takim przedziale by pracował. Kurde, kupię i sprawdzę, inaczej się nie dowiem, a co 1
King Arthas 99 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu U mnie skromniutko z RGB w obudowie, tylko ram, logo karty graficznej i coś z muzycznej tam pulsuje. Obudowa gigant, choć nie wydaje się - NZXT H9 Flow. 1
Krzysiak 1 922 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu To białe chłodzenie jakoś mi tu nie pasuje @CryptTM myślę że mamy to więcej w pw 1
King Arthas 99 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu 1 minutę temu, Krzysiak napisał(a): To białe chłodzenie jakoś mi tu nie pasuje Bo pierw chciałem wszystko na biało, a potem się okazało, że tylko chłodzenie białe w dobrej cenie wyrwałem, a reszta jak widać, ale mi tam pasuje
Rekomendowane odpowiedzi