Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 1.01.2026 o 18:52, CryptTM napisał(a):

O widzisz... Warto, Twoim zdaniem, zamienić taką sztukę z wersji MAX na Reverse? W H1 mam wentylator od wewnątrz, który zasysa powietrze z zewnątrz i tak można by coś zyskać na wydajności poprzez grubość wentylatora. Co myślisz?

Coś tam może zyskasz ale to będzie marginalna poprawa a pogorszy się też kultura pracy bo pro są głośniejsze na tych samych obrotach co zwykłe P12/14, argb czy MAX ;) 

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

@Krzysiak Zdecydowanie polecam, bardzo fajna obudowa, przestronna, super się w niej buduje, wejdą duże AiO na górę, typu EK Nucleus chociażby czy ALFIII.

Ps. Będzie pewnie do sprzedania, jakbyś chciał, to puszczę Ci to w cenie zakupu - promocja noworoczna ;) pisz PW.

@Send1N Aż tak źle?

Edytowane przez CryptTM
Opublikowano

No właśnie na chłodnicę myślałem testowo wrzucić dla porównania z P14 MAX, który pracuje teraz między 1000 a 1200rpm, więc i ten w takim przedziale by pracował. Kurde, kupię i sprawdzę, inaczej się nie dowiem, a co  :E

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysiak napisał(a):

To białe chłodzenie jakoś mi tu nie pasuje :)

Bo pierw chciałem wszystko na biało, a potem się okazało, że tylko chłodzenie białe w dobrej cenie wyrwałem, a reszta jak widać, ale mi tam pasuje :D 

Opublikowano
1 minutę temu, Send1N napisał(a):

Czy mi się wydaje czy podpórka karty stoi bezpośrednio na biurku? :E jeżeli tak to pierwszy raz widzę coś takiego xD 

To tylko się tak wydaje :D Podpórka jest w obudowie i stoi na obudowie na dolnej płycie. 

• Thanks 1