Send1N 5 392 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 13 godzin temu, MJRegul napisał(a): Tutaj by takie delikatnie białe podświetlenie paskami led przymocowanymi w niewidocznych miejscach zrobiło mega robotę żeby jakoś ten środek było widać przez tą przyciemnioną szybę ale bez dyskoteki i podświetlenia wnętrza wentylatorami sam rozświetlam w ten sposób wnętrze (dwie listwy z białym podświetleniem) do tego mocno przyciemniona szyba w 4000d Środek widać ale jest to na tyle delikatne że nie wali po oczach i nie rozświetla pokoju. Edytowane 1 Lutego przez Send1N 1
MJRegul 555 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 6 godzin temu, Send1N napisał(a): Tutaj by takie delikatnie białe podświetlenie paskami led przymocowanymi w niewidocznych miejscach zrobiło mega robotę żeby jakoś ten środek było widać przez tą przyciemnioną szybę ale bez dyskoteki i podświetlenia wnętrza wentylatorami sam rozświetlam w ten sposób wnętrze (dwie listwy z białym podświetleniem) do tego mocno przyciemniona szyba w 4000d Środek widać ale jest to na tyle delikatne że nie wali po oczach i nie rozświetla pokoju. Myslalem o tym tylko nie wiem co kupić bo nigdy zadnego podświetlenia nie robiłem. HELP
bofff 190 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego i spojrzał on na te kłębowisko złączek i zadrżał i począł on giąć rurki na nowo a szpetnie przy tym klnąc 1 4
Send1N 5 392 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 13 godzin temu, Pitt_34 napisał(a): @Send1N poleca LED, świat zwariował Podświetlenie podświetleniu nie równe, dyskoteki czy tęczy nienawidzę ale białe światło we wnętrzu tego typu że masz tylko lekko rozświetlony środek jednym kolorem aby było widać części w parze z przyciemnioną szybą dobrze wygląda moim zdaniem 14 godzin temu, MJRegul napisał(a): Myslalem o tym tylko nie wiem co kupić bo nigdy zadnego podświetlenia nie robiłem. HELP coś w tym stylu https://www.ceneo.pl/91377796 przyklejasz paski w niewidoczne miejsca tak aby rozświetliły wnętrze ale żeby nie było ich widać przez szybę czyli np jeden na górze a drugi na froncie obudowy Edytowane 1 Lutego przez Send1N 1
DarkeVo 484 Opublikowano Środa o 18:24 Opublikowano Środa o 18:24 I gotowe🙆 był problem z phanteks d30 140mm na froncie, weszły 3 sztuki ale musiałem zdjąć zaslepki z łaczen i zakonczen wentyli ponieważ nie szło zamknąć frontu🫣 jednak to juz wentyl 30mm 5
Krzysiak 2 196 Opublikowano Środa o 19:28 Opublikowano Środa o 19:28 @DarkeVowytrzyma ten set choć miesiąc? 2
wallec 1 098 Opublikowano Środa o 19:36 Opublikowano Środa o 19:36 Godzinę temu, DarkeVo napisał(a): I gotowe🙆 był problem z phanteks d30 140mm na froncie, weszły 3 sztuki ale musiałem zdjąć zaslepki z łaczen i zakonczen wentyli ponieważ nie szło zamknąć frontu🫣 jednak to juz wentyl 30mm Musisz przejść na itx. 1 1
DarkeVo 484 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) W dniu 4.02.2026 o 20:28, Krzysiak napisał(a): wytrzyma ten set choć miesiąc No i wykrakałeś🤭 ale bolał mnie brak w tym zestawie czarnego gpu🤷 teraz już jest tak jak chciałem żeby to wygladało😃 Edytowane 4 godziny temu przez DarkeVo 3 1
Send1N 5 392 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Wygląda o niebo lepiej niż z poprzednią kartą 1
DarkeVo 484 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @Send1N dokładnie o to mi chodziło, wszystko na czarno i ewentualnie jeden kolor statyczny. Od roku jednak gpu mi nie pasowało nigdy kolorystycznie do planu. Mam jeszcze w domu to lian li mini v2 ale może by wygladało troche lepiej ale za to w tej budzie zdecydowanie niższe temeratury maja dyski i ramy
CryptTM 520 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @DarkeVo O panie ... Znowu coś ? Niemniej - wygląda zacnie, a co ze starą karta zrobiłeś?
DarkeVo 484 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, CryptTM napisał(a): a co ze starą karta zrobiłeś? Czeka na klienta🤭 1
CryptTM 520 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, DarkeVo napisał(a): Czeka na klienta🤭 Dobrze, że nie jestem na kupnie Ale zestawik wyszedł Ci wzorowo, zaryzykuję stwierdzenie, że to chyba end-game w tym buildzie 1
Rekomendowane odpowiedzi