Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Doamdor napisał(a):

D15 dotykała karty? 

Można powiedzieć że z offsetem było na żyletkę. A tak teraz to i dysk dostanie więcej wiaterku😆

@Krzysiak powiem Ci że nawet to aio Corsair było spoko bo ciche i ładne. Ale przez moje ręce przeszło już tyle aio że mnie to już jakoś nie rusza. To RGB 🤮 to już w ogóle mi bokiem wychodzi bo czasem to wszystko zgrać w jeden kolor to masakra. Ja mam Co -33 i radzi sobie dobrze w testach a w grach to już nie ma co gadać bo bardzo podobnie jak aio

Opublikowano
9 minut temu, Krzysiak napisał(a):

tyle za słabe na 9800x3d po delikatnym pchnięciu zegarów w górę i "niewyględne", bo freezera 36. 

oj tam... u mlodego w PC zanim oddalem mu ALFa to siedziala fera 5 i na +150/-25 dawalo rade :D 

Opublikowano

@DarkeVomi się nawet udało zgrać kolor bq, p12argb, pure i aresów, do tego max ciemno że robi tylko poświatę, więc jest ok.

Ja z tych co do bardzo rygorystycznie testują stabilność curvy (w warunkach których na co dzień nigdy nie nastąpią - ot takie przyzwyczajenie z czasów "kup e2140 i kręęęęęć!" :E ) więc do -33 przy +175MHz mi daleko :D 

3 minuty temu, Ali napisał(a):

oj tam... u mlodego w PC zanim oddalem mu ALFa to siedziala fera 5 i na +150/-25 dawalo rade :D 

Jak wyżej...alf 360 mi dobijał w testach stabilności do 95 i zbijania zegarów :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Krzysiakmi akurat wystarczy narazie co -33 a sprawdzałem do tego nawet +200 bo albo grubo albo wcale. Ale mi nie potrzebne to do normalnego grania (aktualnie stalker 2) a wiadomo temperatury wyższe przynajmniej w testach. 

Edytowane przez DarkeVo
Opublikowano

@DarkeVo no powiem Ci, że niby nie duża różnica, ale efekt wizualny o niebo lepszy, niż przy NH-D15 :thumbup:

Wydajność taka sama, bo przecież to to samo chłodzenie. Daj znać, jak potraktujesz NH-U12A, bo słyszałem, że nie warte swoich pieniędzy (jako nowe oczywiście). 

To co, D15 do działu sprzedam? :Up_to_s:

Opublikowano

@CryptTM co do u12a to jeszcze nie wiem kupiłem z myślą że to wszędzie wejdzie i może w nie dalekiej przyszłości złoże młodemu jakiegoś mniejszego pc. Kiedyś miałem to chłodzenie i wydajność była zbliżona do d15s ale nie kupiłbym tego w normalnej cenie😆 co do d15 to nie wiem czy będę sprzedawał czy zrobię na razie mała kolekcje noctua

• Upvote 1