Krzysiak 3 244 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) Miał ktoś styczność z Corsair Nautilus 360 RS ARGB, lub wersją z ekranikiem? Tak spojrzałem na tę markę po zakupie zasiłki i w sumie designem by mi pasowało Edytowane 26 Maja przez Krzysiak
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja I co to ma wspólnego z tematem, że jest promka na zasilacz? 1
Elder 908 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja @Krzysiak Małe pieniądze za to wołają,na Reddit coś tam wrzucają obadaj wpisy. Mankamenty są. Jakoś z niektórymi mobo to na styk włazi do kostek ram w druga stronę wcale nie wiem co tu się odwala. 1
AudRob 495 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 30 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): I co to ma wspólnego z tematem, że jest promka na zasilacz? Tobie może nic , ale może ktoś potrzebuje akurat teraz kupić taniej to wrzuciłem link. Coś w tym widzisz niestosownego? Zresztą to jest dział Chłodzenie, obudowy, zasilacze i modyfikacje
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Bo za 10 godzin nic z tego nie będzie, ktoś będzie czytał i będzie pusty link, mogłeś dopisać chociaż co to za zasilacz
DarkeVo 757 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Frontowy panel zamontowany, chociaż był problem bo zapewne jakiś chińczyk z małymi rączkami odwrotnie przykręcił mocowania panelu i nie szło go założyć😅 w sobote wrzucę wentyle na front I jak dojdą śruby to aio push pull i bedzie przeciąg😂 Edytowane 27 Maja przez DarkeVo 5
Krzysiak 3 244 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja W dniu 26.05.2026 o 14:44, Krzysiak napisał(a): No i nie będzie dziś testów aio... inpost zgubił paczkę Może dziś będą w końcu, bo znaleźli i właśnie wylądowała w paczkomacie Jest 😃 Ekran większy niż mój telefon 2 1
DarkeVo 757 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Godzinę temu, Krzysiak napisał(a): Ekran większy niż mój telefon Mówiłem 😂 daj znać chociaż jak to pracuje. U mnie puki co silent loop 3 chodzi na 100% i jest przyjemniej niż z ek. 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja @ket_rabto akurat nie dla mnie, ja ciągle siedzę na alf3 360
DarkeVo 757 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Jak to mówię co masz zrobić w sobote zrób dziś a będziesz miał sobote wolną😅 4
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 6 minut temu, DarkeVo napisał(a): sobote wolną😅 Na testowanie innego ustrojstwa 1
DarkeVo 757 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja @ShaDow_Pro chyba muszę drugiego kompa złożyć🙆 takiego do grzebania w nim😂 1
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Ja już trzy złożyłem, mam teraz w salonie nowe stanowisko, dzisiaj używałem najsłabszego z systemem na HDD i grałem w GTA IV A u mnie tak teraz się główny komp prezentuje. Edytowane 28 Maja przez ShaDow_Pro 3
Krzysiak 3 244 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja @Eldermiałeś rację z tą pompką Wiadomo wygląd kwestia gustu, ale ta pompka na 100% obrotów jest naprawdę cicha, a nasłuchiwałem ją z zatrzymanymi wentylami. Mój ALFIII przy tym to traktor 2
Elder 908 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja @Krzysiak jest spoko,te 3pin zasilanie pompy mnie drażni bo wolał bym PWM 4pin ale...olać. Jak już Tachyon Ice kupiłem miesiąc temu to mnie Aorus wpienił bo czarną INFINITY zapowiedział i znowu komplikator mi się włączył.... https://videocardz.com/newz/gigabyte-teases-x870-aorus-infinity-motherboard 1
ket_rab 445 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja @DarkeVo no masz wentylatorów prawie jak u mnie w EVO XL. U mnie w codziennym użytkowaniu pracuje cały czas dół i AIO a reszta jak gram. 3
Krzysiak 3 244 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Ja teraz na szybko z tego co było pod ręką polepiłem zestaw najmłodszego potomka, jeszcze kosmetykę zrobić i będzie. Dla 7 latka będzie Edytowane 28 Maja przez Krzysiak 5
Elder 908 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja @Krzysiak masz tam jakąś regułę karuzeli hardware w tych PC czy jak bo roszczenia na pewno od młodzieży napływają...nikt nie chce spaść na koniec peletonu
Krzysiak 3 244 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) @ElderZazwyczaj szło że do najstarszego u którego jesienią wylądował mój wcześniejszy 9070xt i tak dalej w dół, ale ostatnio się złożyło, tak że 7800x3d poleciał do średniego (lata teraz z moim starym 6950xt w 1080p), 7600 do powyższego kompa a 8400f z niego sprzedał się w na allegro, tu lata na razie z 6600 kupionym za grosze zimą, ale możliwe że niedługo będzie zmieniony na 9060xt 16gb którego mam ugadanego w fajnej cenie od kuzyna (6600 akurat będzie mi potrzebny do kompa na sprzedaż...bo pasuje się trochę gratów pozbyć) Starszy siedzi na 7600 + wspomniany 9070xt, ale nie chciał 7800x3d, bo teraz złapał robotę (teraz skończył szkołę) i chce też już uderzyć w 9800/9850x3d. Ogólnie jest w tym strzaszne zamotanie, że sam już się gubię co gdzie ma iść Edytowane 28 Maja przez Krzysiak 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) Co do kompów w domu Mój: Najstarszego (te białe kable to tak w ramach eksperymentu włożył ): Średniego: Najmłodszego: Edytowane 29 Maja przez Krzysiak 9
ju-rek 789 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 2 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Co do kompów w domu A gdzie żony?
Krzysiak 3 244 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja @ju-rekona niekomputerowa, jak czegoś potrzebuje to najczęściej korzysta z mojego.
ju-rek 789 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 9 minut temu, Krzysiak napisał(a): ona niekomputerowa, jak czegoś potrzebuje to najczęściej korzysta z mojego. Ja swojej złożyłem. Jak zasiądzie do tych swoich seriali i innych pierdół, mam święty spokój w domu. Bezcenne. 4
Rekomendowane odpowiedzi