j4z 1 816 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Mała przerwa od Comy I zaraz polecimy z drugim studyjnym albumem: 🙂 A zacząłem jeszcze trzeci, ale pewnie jutro będę kończyć. Edytowane 15 Kwietnia przez j4z 1
j4z 1 816 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Obejrzałem właśnie historię tego kawałka. Nieźle. A więc co!? No trzeba przesłuchać album! 1
j4z 1 816 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Wokalistka Fleetwood Mac, dołączyła w 75r. Edytowane 20 Kwietnia przez j4z
raven555 517 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Wszystkim Forumowym metalhedom Sorry że tak póżno, ale lepiej póżno niż wcale wrzucam jedyną fotkę z koncertu z przed kilku dni 1
ghostdog 1 149 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Layne Staley to miał genialny głos. AiC w swoich najlepszych latach to była topka sceny grunge. 2
j4z 1 816 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) 21 godzin temu, Stjepan napisał(a): Jak wiadomo lub nie, przestałem słuchać Paradise Lost po One Second i raczej nie szanowałem ich dalszej twórczości. Będąc bardziej dojrzałym odbiorcą, kliknąłem w to na TV. Przesłuchałem w tle. Czy tylko mi się kojarzy z Depeszami? Odrzucając uprzedzenia, dobrze się słuchało, ale już nie wrócę. W przeciwieństwie do ich wcześniejszych albumów, do których będę wracać prawdopodobnie do końca życia. Kłaniam się. Edytowane 26 Kwietnia przez j4z
Lameismyname 3 943 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia @j4z Jeżeli dobrze pamiętam, to Host był kiedy podpisali umowę z jakąś dużą wytwórnią i poszli trochę w mainstream. Lubię ten album chociaż jest lajtowy. Co do ich twórczości do dzisiaj coś ciekawego potrafią wydać. W tamtym roku nawet widziałem ich na żywo. Nie ma co być betonem. Przesłuchaj dyskografię, a na pewno ciekawie Cię zaskoczą nawet w nowszych wydaniach. PS: Mój ulubiony chyba jest ICON z 1993 roku. Wypuścili parę starszych odświeżonych płyt ale to już z uciętą całą magią. 1
j4z 1 816 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Może kiedyś, teraz słucham Agaty z Jankiem i mam ochotę zacząć dyskografię Elvisa.
Lameismyname 3 943 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) @j4z Próbowałem się przekonać do Rabbit Junk ale mi nie wchodzi... wydaje się niedopracowane (?) Edytowane 28 Kwietnia przez Lameismyname
j4z 1 816 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Dużo ich nie słuchałem. Pierwszy album mi się podoba. A tamto to kurna kawałek System of a Dawn
Rekomendowane odpowiedzi