j4z 1 816 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Solowy album siostry Enyi i głównej wokalistki Clannad. Edytowane 26 Marca przez j4z 1
Lypton 1 253 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Dlaczego nie ma tego na Spotify, dlaczego? Edytowane 27 Marca przez Lypton
Stjepan 2 829 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 22 godziny temu, j4z napisał(a): Solowy album siostry Enyi i głównej wokalistki Clannad. Widziałem Clannad na żywo właśnie z nią na wokalu, był klimat i moc. 1
j4z 1 816 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Dwa albumy Breakoutów przesłuchane. 52 minuty temu, Stjepan napisał(a): 35 lecie Gothic. Znowu renagranie jak Icon? Nie muszę pytać. Gorsze niż oryginał. Edytowane 27 Marca przez j4z 1
DżonyBi 2 225 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Też lubię Breakout. Tato mnie zaraził - druga połowa lat 60-tych i lata 70-te to złota era muzyki. Edytowane 28 Marca przez DżonyBi 1
j4z 1 816 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Coś z naszego podwórka. Dopinguje chłopaków, od kiedy poznałem ich muzykę. Szkoda, że mieli rotacje w składzie. Lajkujcie i komentujcie - nie żartuje.
j4z 1 816 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Kolejne dwa albumy Breakoutów przesłuchane: A teraz do roboty puściłem sobie składankę tej kapeli: Mieli swój kawałek na soundtracku MK.
j4z 1 816 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Jeszcze jeden album pękł dzisiaj. Edytowane 29 Marca przez j4z
Lameismyname 3 943 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) @j4z Kiedyś próbowałem się przekonać do KMFDM. Pojedyncze numery mają spoko ale ogólnie nie przekonują mnie Najbardziej chyba podszedł mi album "Angst" z 1993 roku chociaż nie rzuca na kolana i ma "zapchajdziur". Edytowane 29 Marca przez Lameismyname 1
j4z 1 816 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Dzisiaj przesłuchałem kolejny album Breakoutów. Z dyskografii na Spotify zostały mi chyba już tylko dwa, ale znudzili mi się. Kiedyś może dokończę. Wydaję mi się, że dojrzałem do tego, aby wziąć się za stare albumy Pantery, bo kiedyś byłem w niezłym szoku, jak dowiedziałem się, co grali przed Cowboys From Hell. 😀 Także lecimy od początku. Edytowane 29 Marca przez j4z
j4z 1 816 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Trzy albumy odsluchane Czwarty zaczęty Długo, długo nie wiedziałem o istnieniu tych albumów. Co ciekawe nawet na oficjalnej stronie nie widnieją. Jutro może poszukam info na ten temat. https://pantera.com/discography/ Sampelek 😀 1
Akuki 84 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) @j4z nic dziwnego, że nie przyznają się do tych ,,potworków". Na Tidal ich nie znajdziesz Swoją drogą, że masz tyle parcia żeby to wogle sprawdzać... Żeby nie było, że tylko krytykuję, to proszę, pewne oszołomskie radio FM, kolejny raz zaskoczyło muzycznie, proponując zaspół który jakoś śmignął pod moim melomańskim radarem. Może dla tego, że wydał jednego pełniaka? Edytowane 30 Marca przez Akuki 1
j4z 1 816 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) Chciałem napisać żartobliwie "czyżby się wstydzili?", ale dałem spokój. Jeśli się odrzuci uprzedzenia, stare albumy Pantery również są bardzo dobre, choć nie mają tej oryginalności kompozycji i brzmienia. 4 godziny temu, Akuki napisał(a): Na pierwszy rzut ucha spoczko Edytowane 30 Marca przez j4z
Rekomendowane odpowiedzi