Áltair 270 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) @j4z Taka gimnastyka powinna być w zakładach pracy Edytowane 20 Sierpnia przez Áltair
raven555 265 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) Edytowane 3 Września przez raven555 2
VRman 2 634 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Komentarz na ppe pod newsem o tym, że Henry Cavil odszedł z serialu Wiedźmin:
Doamdor 1 778 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października https://youtube.com/shorts/-MojBhhSMtQ?si=TiIinVZXz_yhsxDA
VRman 2 634 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Nowy (nadal) postępowy Wiedźmin (serial) ale mniejsza o serial. Czemu ten po lewej bardziej wygląda jak młody Kazik niż młody Kazik? PS. Idąc tym tropem - chyba wiem, która z postaci na fotce to Natalia. 1
Lameismyname 2 340 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października @VRman O tak się porobiło? Ja nie jestem serialowy ale akurat się przemogłem. 1 sezon mi się podobał, 2 sezon był niezły. Książek nie czytałem więc olewka czy precyzja oddana czy nie, chociaż było parę elementów naciąganych - przymknąłem oko. Pogłoski o 3 sezonie były, że netflix ma go naszpikować woke shitem i nie ma być głównego aktora. Jakoś zapomniałem o tym i nie oglądałem, jak później zobaczyłem to słabe noty były. Teraz to? Damn. Ludzie mają nasrane i potrafią wszystko zepsuć aby przemycać jakieś ideologie. Rozrywka powinna być prosta, płynna i przyjemna bez jakichś podtekstów światopoglądowo-polityczno-religijnych. 1
Liber8 138 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) Nie rozumiem mema, co to "dwójka", albo chociaż "kanon"? Edytowane 12 Października przez Liber8
Áltair 270 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października W dniu 25.08.2025 o 11:13, raven555 napisał(a): Albo Mufasa przemawia. 1
Liber8 138 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Natanka lubię i szanuję, choćby za to, że można było się uśmiechnąć na jego filmach, ale ten drugi to zupełnie inny charakter człowieka Gnoi i kąsa za byle co wszystkich którzy mu nie pasują, a najbardziej swoich "czcigodnych wiernych". W innych filmach na YT, jak idą na pielgrzymkę i się ktoś odezwie (starsza kobieta zapyta czy się napije kawy czy herbaty) to jest równana ziemią przez 15 minut, a jak nikt się nie odzywa, to sam znajdzie powód by zjechać kogoś jak psa, zupełnie za darmo Zadaję sobie pytanie, po co ci jego wierni przy nim dalej trwają? Nie jest już księdzem, traktuje ich gorzej od zwierząt, a oni by życie za niego oddali Jak już mają potrzebę wiary, to mogą przecież iść do innego kościoła, innego księdza? Czemu tego nie zrobią?
Rekomendowane odpowiedzi