Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cani · Opublikowano
Witam w sierpniu zeszłego roku procek i płyta uległa uszkodzeniu. Postanowiłem zakupić nowe części oprócz zasilacza i jak teraz czytam tematy o spalonych wtyczkach w grafice czy zużytych kablach to naszło mnie czy wymieniać zasilacz czy nie. Posiadam Ryzen 7 9800x3d Był RTX 5060TI obecnie jest RTX 5070Ti 64 gb Ramu Do tego mam 3 dyski Nvme 1x ssd 1x hdd Karta graficzna na chwile obecną jest podłączona kablem 1x8 oraz 1x 6+2/6+2 Bo innego wyjścia zasilacz nie ma, nie ma także kabla aby zrobić 3x 6+2. Zasilacz ma na chwile obecna jakieś 8 lat. Zasilacz to Seasonic FOCUS Plus Platinum 750 (SSR-750PX) 80Plus Platinum 750W. Jeśli wymagana jest wymiana to na jaki? W grę wchodzi tylko Platinum no chyba że Gold tez da radę. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Tak. W ruchu nowy DLSS jest lepszy, a jeżeli chodzi o jakosc na statycznym obrazie to jest na poziomie DLSS 4, DLAA w 1440p, L w zasadzie Ci nic nie daje, bo odwzorowanie w ruchu jest podobne na L i M, tak w ogole to ciezko to dostrzec, pozatym dosc mocno spada wydajnosc na L U góry masz porównanie K do M, a na dole masz samo L. Generalnie L jest głównie do trybu ultra performance, choc i czasami do performance moze byc dobre. M do reszty czyli od DLAA do performance. -
Przez spacejammer · Opublikowano
W budżecie zmieści się Golf Sportsvan, dla 4 dorosłych powinien być wystarczająco przestronny. Za 60 tysięcy idzie dorwać koniec produkcji (2019 rok) w 1.5 TSI, opcjonalnie zejść 2 lata z rocznikiem i brać 1.4 TSI 125 KM, silnik prostszy od 1.5, bez GPF, dynamika całkiem spoko, spalanie zresztą też -
Przez T-Srcipt-36 · Opublikowano
oj tam oj tam, moze robili to po ciemku ? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Zadając takie pytanie to to raczej dziecka nie ma, a samo jest w takim wieku, albo mentalnie się zatrzymał.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi