Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
HDMI od strony płyty głównej i wyjście kabla do monitora na DVI Taki ma kabelek do oddania Tylko nie wiem, jaki ma być model DVI wyjścia przewodu -
Przez bergercs · Opublikowano
Chery Tiggo: Anonimowy uczestnik noedotSprscf3gm48g96 7ou7ada10m9gigm.zah2m9tml52750umu119i6l · Witam, Ktoś wymieniał sam żarówkę ? Nie stracę gwarancji jeśli wymienię własnym sumptem? Witold Walendziak Tiggo 7 Tam jest Led Anonimowy uczestnik Autor Tak, wiem. Pytanie czy nie stracę gwarancji wymieniając sama? Czy jest to jakoś bardzo skomplikowane? Nelka Nela Anonimowy uczestnik a dlaczego chcesz wymienić? Może akurat doswietlanie zakrętów było włączone i dlatego świeciło z jednej strony? Anonimowy uczestnik Autor Niestety nie. Sprawdzałam. Anonimowy uczestnik Autor Raczej nie. Już od dwóch dni nie świeci. Anonimowy uczestnik Autor Krystian Jędrusiak i z czego rżysz? Anonimowy uczestnik Autor Admin! Czy można wrzucić z tej grupy wszystkich wyśmiewających trolli? Nic nie wnoszą do dyskusji i niepotrzebnie wywołują negatywne emocje. /Niestety wywalili posty Krystiana i nie zdążyłem się dowiedzieć z czego rży :-) / ************* -
Przez simon1794 · Opublikowano
częsci zamówione , złożę i dam znać jak sytuacja się polepszyła -
Przez Pentium D · Opublikowano
Chyba 10 razy próbowałem zapłacić ale ciągle był błąd. Pewnie kilkanaście osób próbowało w tym samym czasie i dlatego nie przechodziło aż w końcu komuś się udało. -
Przez leven · Opublikowano
A tam... https://ithardware.pl/aktualnosci/bartlett_panther_nova_lake_intel_generacje_cpu-42231.html https://ithardware.pl/aktualnosci/intel_bartlett_lake-40841.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi