Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tylko jeden powód żeby głosować na Nawrockiego - nie dopuszczenie przekazania całej władzy w ręce Tuska. To jest jedyny powód, ale na tyle istotny że przeważa nad całą resztą. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 6
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Camis napisał(a):

Ciekawe co Volt fan Millera na to?:

SGfKqXC.png
https://x.com/LeszekMiller/status/1926975215902306621

To jest właśnie ten wasz poziom znów kłamiesz i manipulujesz na mój temat, gość którego wymieniałem tu wielokrotnie jako bandytę komunistycznego jest niby autorytetem? To @hubio pisał że podziwia komunistów jak Miller czy Jaruzelski 

Przeprosisz  za kłamstwo i manipulację?

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Zdzisiu napisał(a):

Jest tylko jeden powód żeby głosować na Nawrockiego - nie dopuszczenie przekazania całej władzy w ręce Tuska. To jest jedyny powód, ale na tyle istotny że przeważa nad całą resztą. 

Ale pare lat temu jak całą władze sprawował pis to było ok%-)

• Confused 1
  • Upvote 6
Opublikowano
Teraz, Zdzisiu napisał(a):

Za 2 lata wraca PIS więc trzeba głosować na Trzaskowskiego, żeby Kaczyński znowu nie miał całej władzy.

• Confused 1
  • Upvote 9
Opublikowano
Teraz, Digger napisał(a):

Za 2 lata wraca PIS więc trzeba głosować na Trzaskowskiego, żeby Kaczyński znowu nie miał całej władzy.

Za 2 lata trzeba głosować tak żeby ani PiS ani KO nie miało władzy. Teraz trzeba blokować KO bo jest u władzy.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, crush napisał(a):

Dobrze. Bardzo dobrze.

Ale z konkretnymi dowodami, a nie anonimowymi świadkami którzy może kiedyś się zgłoszą do prokuratury.

Przecież może pozwać Onet w trybie wyborczym, może spróbować oczyścić swoje imię. Jeśli nie chce tego zrobić, nie chce podjąć rękawicy to chyba oczywiste jest, że te zarzuty są prawdziwe. 

A jeśli niby może zostać odrzucone to niech pozwie Tuska w trybie wyborczym, on nie raz wspominał o sutenerstwie w wykonaniu Nawrockiego. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, Henryk Nowak napisał(a):

Przecież może pozwać Onet w trybie wyborczym, może spróbować oczyścić swoje imię. Jeśli nie chce tego zrobić, nie chce podjąć rękawicy to chyba oczywiste jest, że te zarzuty są prawdziwe. 

Już tu wrzucałem dlaczego nie może tego zrobić bo zostanie to odrzucone z przyczyn formalnych 

• Confused 1
Opublikowano

Od kiedy to pomówienia rzucone przez prasę są prawdziwe? Jak są zarzuty to należy je udowodnić przed sądem, bez tego to tylko pomówienia. 

• Like 1
Opublikowano

Nie jest. Zobaczymy co się z tą sprawą stanie po wyborach.

• Like 1
Opublikowano

Nie pozywając w trybie wyborczym nawrocki potwierdził prawidzwośc artykułu sledczego.

Teraz wychodzi że i "apartament miłości" był lokalem w którym działała branża usług erotycznych.

Batyr sobie dorabiał, tak jak umie od dawna.

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

To jest właśnie ten wasz poziom znów kłamiesz i manipulujesz na mój temat, gość którego wymieniałem tu wielokrotnie jako bandytę komunistycznego jest niby autorytetem? 

Ale już w kwestii ukraińskiej jest dla ciebie autorytetem... :)

5 minut temu, voltq napisał(a):

@hubio pisał że podziwia komunistów jak Miller czy Jaruzelski

Hmm... czy podziwia? To raczej złe słowo... Bo podziwiać to ja mogę dzieło sztuki.... :) W tym wypadku nie mam o nich negatywnej oceny historycznej, a o Millerze mam nawet bardzo pozytywną ocenę historyczną :) Ale z polskich polityków żebym ja kogoś podziwiał? Nikt mi jakoś do głowy nie przychodzi... :) 

• Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, Faflucy napisał(a):

Ale pare lat temu jak całą władze sprawował pis to było ok%-)

No właśnie nie było, i o tym mówił Trzasku w 2020r, że prezydent i rząd nie powinni być z jednej formacji. To było drugie pytanie od Mentzena - Rafał zmienił zdanie ;) 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Zdzisiu napisał(a):

Jest tylko jeden powód żeby głosować na Nawrockiego - nie dopuszczenie przekazania całej władzy w ręce Tuska

Dla mnie to jest powód żeby nie głosować na Trzaskowskiego, ale muszę też spojrzeć w lustro, więc absolutnie nie jest to powod zeby zagłosować na Nawrockiego. 

• Upvote 2
Opublikowano
11 minut temu, Zdzisiu napisał(a):

Gdybys myślał to byś wiedział, że przekażesz tym władzę w ręce pisu na 3 lata, ale za 2 lata. 

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Zdzisiu napisał(a):

Od kiedy to pomówienia rzucone przez prasę są prawdziwe? Jak są zarzuty to należy je udowodnić przed sądem, bez tego to tylko pomówienia. 

To działa w dwie strony. Nawrocki nazywa Rafała Trzaskowskiego czyscicielem kamienic i insynuuje, że ten nielegalnie eksmitował ludzi z mieszkań. Wspominał też coś o tym, że za PO kwitną mafie vatowskie, że Trzask realizuje obce interesy itp i w tym pewnie nie widzisz niczego złego, co?

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Voodoo2 napisał(a):

Dla mnie to jest powód żeby nie głosować na Trzaskowskiego, ale muszę też spojrzeć w lustro, więc absolutnie nie jest to powod zeby zagłosować na Nawrockiego. 

Nie głosowanie jest przyzwoleniem żeby wybrali inni. Moim celem jest zablokowanie KO i Tuska przed przejęciem pełnej władzy. Reszta ma pomniejsze znaczenie.

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Zdzisiu napisał(a):

Nie głosowanie jest przyzwoleniem żeby wybrali inni. Moim celem jest zablokowanie KO i Tuska przed przejęciem pełnej władzy. Reszta ma pomniejsze znaczenie.

Ale to ty dzwonisz.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Zdzisiu napisał(a):

I cel chcesz zrealizować za pomocą przestępcy. 
Zaiste, prawica w Polsce niżej już chyba nie upadnie. Bo to trzeba mieć iq lewego buta żeby popierać patusa na stanowisko prezydenta. 

No, ale dobra. Po prawicy nigdy nie spodziewam się krytycznego myślenia czy rozsądnego rozumowania.

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 7
Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Gdybys myślał to byś wiedział, że przekażesz tym władzę w ręce pisu na 3 lata, ale za 2 lata. 

Nie bo za 2 lata będę głosować na partię Brauna i Korwina. 

• Like 1
  • Haha 4
  • Confused 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Zdzisiu napisał(a):

Dokładnie ten sam powód, co 3/4 (reszta beton totalny) osób które znam, deklarujących głosowanie na Nawrockiego. 

Patrząc na ten aspekt, czasem odnoszę wrażenie, że gdyby premierem był ktokolwiek inny, a Tuska nie byłoby w rządzie, to Rafał wygrałby te wybory ze sporą przewagą. 

Czy Nawrocki do Ciebie przemawia w jakimkolwiek aspekcie? 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1