Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą widziałem przewidywany wynik, samo województwo łódzkie, jedno z najbardziej kluczowych regionów decydujących o zwycięstwie jednego z kandydatów.

Nawrocki - 50,8%

Trzaskowski - 49,2%

Jeszcze była wzmianka o tym, żeby wygrał Nawrocki całe te wybory, to w samym łódzkim musiałby uzyskać wynik ponad 51,5%.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Camis napisał(a):

Ciekawe który teraz zostanie prezydentem?.

Nawrocki, Trzaskowski czy Hołownia?...

stawiam na hołownie , chyba ze duda wprowadzi cos takiego jak Żeleński na Ukrainie

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Grolshek napisał(a):

Mi chodzi o szwabski socjal gdzie możesz spoko żyć a nie głodowy polski gdzie się nie da wyżyć.

Daj spokój z tym socjalem. Jedyne do czego doprowadziło 800+ to to, że zaprzaństwo zaczęło podnosić łby i alfons ma prawie połowę głosów z całej Polski. Tego się nie da racjonalnie wytłumaczyć.

Edytowane przez Kris194
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

ogólnie ktoś tu znów się pomylił bo pisał ze najpierw policzą na wyniki na wsi ,  aktualnie jest dokładnie odwrotnie i zliczają tam gdzie Trzaskowski ma większe poparcie

Większość aktualnie leci teraz z zagranicy, wioski również ruszyły.

Opublikowano

Pierwszy late poll wskaże kierunek. Jeżeli odmawiający odpowiedzi respondenci w znacznej większości byli wyborcami Nawrockiego to zamienią się miejscami. Drugi late poll powinien dać już końcową odpowiedź.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Większość aktualnie leci teraz z zagranicy, wioski również ruszyły.

patrzyłem na województwa i tam duże miasta są na górze , oczywiście to tylko np. 2 komisje na 70

statków i zagranicy nie licze

1.jpg

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, Henryk Nowak napisał(a):

To PiS wpuszczał kogo popadnie a teraz za po jest zawieszone rozpatrywanie wniosków o azyl. Na litość boską, Nawrocki by zamknął granicę czy co? Za po przed 2015 napływ imigrantów był ekstremalnie niski, teraz też jest dość niski. 

PIS się sprzedał za łapówki z wiz. Teraz będzie uległe branie ludzi 3 kategorii, które przyjechały do Niemiec. Gorzej? Lepiej? Tak samo źle. Gdzie ja coś wspomniałem o pisie? To, że ministerstwo sobie urządziło wpuszczanie imigrantów za kasę to jedno, ale  PO ideologicznie jest "ZA" wpuszczaniem imigrantów.

Na marginesie, bo nie było: https://www.ifrancja.fr/raport-bractwo-muzulmanskie-zagrozeniem-dla-spojnosci-narodowej-w-kraju/

tldr; Ciapaci sobie obrali lewactwo za sojuszników, którzy są antychrześcijańscy + dzięki nim mogą podbić kraj a głos sprzeciwu oznacza rasizm. Większość raportu jest tajna, ale można sobie wyobrazić co tam jest. Jednym słowem Francja stracona. UK, Szwecja - potem Niemcy, a później zobaczymy 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Camis napisał(a):

Ciekawe który teraz zostanie prezydentem?.

Nawrocki, Trzaskowski czy Hołownia?...

To też trzeba będzie wziąć to pod uwagę, bo nie sądzę, żeby Kaczyński nie próbował grać jedyną kartą, jaką im pozostanie po ew. wygranej Trzaskowskiego, czyli wyda rozkaz swoim poinstalowanym w SN, żeby klepnęli unieważnienie wyborów.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Camis napisał(a):

Co za kretyn i szur.

Sobowtóry to nie jest żadna teoria spiskowa , każdy człowiek ma takich , nawet Stalin miał wielu i wystawiał ich często bo bał się o swoje życie że go zamordują

https://wyborcza.pl/7,145452,20516433,sobowtory-jakie-jest-prawdopodobienstwo-ze-gdzies-na-swiecie.html

3 minuty temu, Camis napisał(a):

Jestem pewny w 99% że tak będzie. 

TVPKO i politycy KO ,  sami dali podstawy PIS do unieważnienia wyborów , debata w końskich + te spoty wspierające rafala 

Edytowane przez voltq
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, voltq napisał(a):

Sobowtóry to nie jest żadna teoria spiskowa

Nigdy nikt czegoś takiego nawet nie insynuował w przypadku Bidena. Nie było nawet najmniejszych dowodów czy poszlak. 

Czegoś takiego nie da się ukryć. Patrz na Putina. Tam nie ma najmniejszych wątpliwości.

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Fatality napisał(a):

Racja, bo do Niemiec, Włoch, Szwecji czy Norwegii to przybywają przybysze z ich dawnych kolonii :pajac:

Nie, te kraje otwarcie zachęcały imigrantów do przybywania i witały ich z otwartymi portfelami. Teraz tego żałują. Nie ma najmniejszych przesłanek żeby twierdzić że to samo stanie się w Polsce, granica jest zamknięta, prawo azylowe zawieszone, mamy tylko prawicowe propagandowe szczekaczki próbujące wywołać strach.

• Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, MaxaM napisał(a):

Nigdy nikt czegoś takiego nawet nie insynuował w przypadku Bidena. Nie było nawet najmniejszych dowodów czy poszlak. 

Czegoś takiego nie da się ukryć. Patrz na Putina. Tam nie ma najmniejszych wątpliwości.

Tu nie chodzi oto czy były poszlaki , tylko ze jest taka możliwość 

1 minutę temu, kalderon napisał(a):

Nie, te kraje otwarcie zachęcały imigrantów do przybywania i witały ich z otwartymi portfelami. Teraz tego żałują. Nie ma najmniejszych przesłanek żeby twierdzić że to samo stanie się w Polsce, granica jest zamknięta, prawo azylowe zawieszone, mamy tylko prawicowe propagandowe szczekaczki próbujące wywołać strach.

Jest lepiej niz było za PIS , PIS jest najbardziej prouniją i pro imigracyjną partią w  Polsce , dlatego tyle razy proszę żeby ludzie zaczęli patrzeć na czyny a nie na słowa

Edytowane przez voltq
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

TVPKO i politycy KO ,  sami dali podstawy PIS do unieważnienia wyborów , debata w końskich + te spoty wspierające rafala 

Nawet bez tego, PiS-iory przy wygranej Trzaskowskiego będą kwestionować te wybory. Oni w tych wyborach grali o życie, żeby np. uniknąć rozliczeń.

Opublikowano
13 minut temu, voltq napisał(a):

ogólnie ktoś tu znów się pomylił bo pisał ze najpierw policzą na wyniki na wsi ,  aktualnie jest dokładnie odwrotnie i zliczają tam gdzie Trzaskowski ma większe poparcie , https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/2/wynik/pl 

Radom, Włocławek czy Sieradz to nie są bastiony PO. To raz. Dwa 0 komisje będą przeciągać wszystko do północy bo wtedy należy się im dodatkowy dzień wolny.

10 minut temu, Fatality napisał(a):

ale  PO ideologicznie jest "ZA" wpuszczaniem imigrantów.

W którym miejscu?

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, kalderon napisał(a):

Radom, Włocławek czy Sieradz to nie są bastiony PO. To raz. Dwa 0 komisje będą przeciągać wszystko do północy bo wtedy należy się im dodatkowy dzień wolny.

Ty czytasz ze zrozumieniem co ja napisałem ? , ktoś pisał o wsiach a na razie to są liczone miasta , nie ważne czy są za Trzaskowskim czy Nawrockim , przecież napisałem o tym już godzinę temu ze będą po 0:00 spływać wyniki

Patrzcie jaka różnica pomiędzy miastem a wsią

https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/2/wynik/pow/46400

https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/2/wynik/gm/40106

Edytowane przez voltq