voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): To są najgorsze wybory w historii. Tak czy siak połowa kraju będzie przeciwko. Tak nie powinno być. A czy to ja zrezygnowałem z 3x15 , obniżania podatków itd i stałem się socjalistą który wchodzi w komitywę z komunistami a towarzysza z PZPR chce postawić na funkcji marszałka ? Teraz, kalderon napisał(a): +/- 1% czyli w sumie 2%. bardziej tu chodzi ze 1% ogolnie czyli raczej juz wygra nawrocki Edytowane 1 Czerwca przez voltq
adashi 1 638 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, aerial napisał(a): Pamiętajcie że błąd w tym sondażu może być równie dobrze w drugą stronę. Raczej wygląda na pozamiatane. Błąd jest raczej w jedną stronę, bo nie jest uwzględniana zagranica. 0,7% to bardzo dużo, ale w teorii jeszcze odrabialne. 1
Pitross20 287 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Mówiłem, że za wcześnie sie ten typ cieszył ,itp.... Edytowane 1 Czerwca przez Pitross20 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, Spl97 napisał(a): Spodziewałem trochę mniejszych różnic. Będzie trzeba co powiedzieć wyborcom konfy, o oni pokazują, że nie chcą alternatywy wobec duopolu, a jednak chcą PiS obok siebie. Jak PO wróci do swoich korzeni z lat 2005-2011 i zacznie to realizować to nie będzie potrzebna konfederacja 1
Camis 5 901 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, adashi napisał(a): bo nie jest uwzględniana zagranica jest 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): To są najgorsze wybory w historii. Tak czy siak połowa kraju będzie przeciwko. Tak nie powinno być. To jest wina PO bo odeszła od swoich korzeni , gdyby realnie realizowali postulaty z dawnych lat to dziś pis miałby 15% a konfederacja walczyła by o 5% 1
lokiju 532 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Patrząc na mapkę to Nawrocki wygrywa też w środkowej a nawet i w zachodniej Polsce. 1
Galvatron 46 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Late poll był robiony w małych komisjach, gdzie przewagę ma Nawrocki. W trakcie nocy sytuacja będzie się zmieniać, więc najlepiej zaczekać do jutra, żeby nie dostać zawału. 1 1
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, Galvatron napisał(a): Late poll był robiony w małych komisjach, gdzie przewagę ma Nawrocki. W trakcie nocy sytuacja będzie się zmieniać, więc najlepiej zaczekać do jutra, żeby nie dostać zawału. Ja już mam 2
adashi 1 638 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Camis napisał(a): jest A, no to jak jest, to koniec gry. Nieodrabialne. 1
Dimazz 569 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca no to przyśpieszone wybory parlamentarne może jeszcze w tym roku 2
Kaczkofan 261 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Jeszcze za wcześnie na klasyczne "no i ch***, no i cześć". 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, Galvatron napisał(a): Late poll był robiony w małych komisjach, gdzie przewagę ma Nawrocki. W trakcie nocy sytuacja będzie się zmieniać, więc najlepiej zaczekać do jutra, żeby nie dostać zawału. dlatego nie ma sensu się podniecać , dziwi mnie ze Trzaskowski ogłosił zwycięstwo to jest totalna kompromitacja tego człowieka 2
kalderon 1 092 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, Dimazz napisał(a): no to przyśpieszone wybory parlamentarne może jeszcze w tym roku Nie będzie żadnych wyborów. 2
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, Dimazz napisał(a): no to przyśpieszone wybory parlamentarne może jeszcze w tym roku Stawiam ze jezeli dojdzie do czegos takiego to dopiero jak budżetu nie będzie można uchwalić czyli nowy rok Edytowane 1 Czerwca przez voltq
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Teraz, kalderon napisał(a): Nie będzie żadnych wyborów. W kwietniu będą 2026. Wystarczy przeciągnąć paru posłów do uwalenia budżetu. Edytowane 1 Czerwca przez Kamiyanx 1
Kris194 4 721 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Kamiyanx napisał(a): Ja już mam U mnie podobnie, noc chyba będzie nieprzespana 1
Spl97 1 296 Opublikowano 1 Czerwca Autor Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, Galvatron napisał(a): Late poll był robiony w małych komisjach, gdzie przewagę ma Nawrocki. W trakcie nocy sytuacja będzie się zmieniać, więc najlepiej zaczekać do jutra, żeby nie dostać zawału. Skąd taka pewność co do tego, gdzie był zrobiony late poll? Edytowane 1 Czerwca przez Spl97 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, Spl97 napisał(a): Skąd taka pewność co do tego, gdzie został zrobiony late poll? Musi sobie jakaś nadzieje robić
Reddzik 2 777 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Nawrocki będzie wszystko blokować, po to musiał zostać Prezydentem by napsuć krwi, do tego ułaskawić swoich. lada moment wróci Romanowski z Węgier, Ziobro aka Zero wyzdrowieje. 1 1
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca I mean, to i tak jest pierwszy late. Drugi jest chyba koło 1. 1
Miszek 38 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca "Wśród osób z wykształceniem podstawowym K. Nawrocki zdobył 73,4 proc. głosów, a R. Trzaskowski 26,6 proc. W grupie z wykształceniem zawodowym K. Nawrocki otrzymał 68,3 proc. głosów, natomiast R. Trzaskowski 31,7 proc." Niestety demokracja pozwala na taką matematykę: 0+0>1 1 1 2
Rekomendowane odpowiedzi