trepek 1 622 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 4 godziny temu, crush napisał(a): To jest wizerunkowo niesamowity strzał w mordę dla koalicji. Cóż szkodzi oskarżyć.
SylwesterI. Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) @Fenrir_14 Ponad 50 procent głosujących zrobiło to samo , tylko na papierku, potem wrzuciło do urn Edytowane 2 Czerwca 2025 przez SylwesterI.
GordonLameman Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 54 minuty temu, CzerwonyJohn napisał(a): A ty kim jesteś platfusem co tu jeszcze robisz Wąd do innego kraju. Nawet w języku polskim nie umiesz pisać.
trepek Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 2 godziny temu, voltq napisał(a): ale chyba wielki brat z USA czuwa a Nawrocki jeszcze podŻyrował przyjaźń z Izraelem Państwo Polin pod żydowskim zarządem powierniczym.
AndrzejTrg Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 To co Panowie kiedy jakaś ustawka?
AndrzejTrg Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nawet w języku polskim nie umiesz pisać. Olej, ponieważ nie ma sensu z nim konwersować.
GordonLameman Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Olej, ponieważ nie ma sensu z nim konwersować. Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Tutaj post z nocy: Edytowane 2 Czerwca 2025 przez GordonLameman
SM_M4E5TRO Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Godzinę temu, TheMr. napisał(a): 1670 to nie satyra, to dokument. Bogobojni, niewykształceni, i prości ludzie wybierają podobnych sobie, mało myślą i nic ich nie obchodzi. No cóż, będziemy mieć kolejne 4 lata z pajacem zamiast prezydentem, na arenie międzynarodowej z pewnością już pękają ze śmiechu. Piekny kwik
Kandelabros Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Nie wymagasz zbyt wiele? To jest poziom kiełbasy z grilla, disco polo i butelki wyborowej, przaśność i siermiężność w komplecie, ale za to "nasza, narodowa" a nie niemiecka.
SM_M4E5TRO Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 47 minut temu, Pentium D napisał(a): Czyli przez 4 lata będzie pajacował a na ostatni rok się ogarnie? Prezydent 5 lat kadencji ma. Ciiii, to te wykształcone tuskostany, oni wiedza lepiej, jak mowi ze 4 to 4 nie?
matakujce Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) Z roku na rok polaryzacja społeczeństwa jest coraz większa, media weszły już na poziom master, z telewizji zrobiły się szczujnie propagandowe a ludzie bez namysłu skaczą sobie do gardeł, u mnie rodzina się podzieliła się na dwa obozy. To czego można oczekiwać po forum, gdzie każdy jest anonimowy, w ogóle jak można oceniać człowieka po poglądach politycznych... Edytowane 2 Czerwca 2025 przez matakujce
SM_M4E5TRO Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 19 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Tutaj post z nocy: Niewiele rozni sie od Poziomu Twoich ostatnich manipulacji Teraz Ty mozesz przyznac, że Trzaskowski nie nadaje sie na prezydenta
raiders Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) Gdzieś tam w kościach czułem ze ten kibol wygra ... jednak narracja PiS ciągle żywa jak widać głupców w to wierzących cała masa . Nawrocki wygrał strachem i tą samą śpiewką co PiS . Ludzie już nie pamiętają co było za rządów pis do Polski byli sciagani emigranci z Pakistanu,Indiii ,Iranu itp itd ... za czyich rządów miliony UA wjechały do kraju bez żadnej kontroli i otrzymali pełną pomoc . Zobaczymy co to będą za 4 lat ,ale nudzić to się nie będziemy . Myślę że ten rząd właśnie upadł i w najbliższych tyg ,a może dniach się o tym dowiemy . Takie jeszcze przemyśłenie na temat Polonii za granicą ..... siedzisz na dupie 1000km od Polski ,odwiedzasz kraj raz na rok ,albo rzadziej to jakim prawem decydujesz o jego losach w wyborach ? Ludzie którzy wyjeżdżają po za kraj na dłużej niż 12 miesiecy powinni mieć zawieszane prawa wyborcze na ten okres ,ci co mieszkają na stałe po za granicami Polski powinni być tych praw pozbawieni .NIech głosują i decydują o miejscu w którym mieszkają Edytowane 2 Czerwca 2025 przez raiders
Suchy211 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a): Tragedia. Alfons będzie prezydentem. Jesteśmy chorym narodem. Nie chorym, po prostu niewiarygodnie głupim.
ryba Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 21 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Tutaj post z nocy: Dlatego dla mnie, im bardziej ktos ma slowa na ustach: narod, niepodleglosc, patriotyzm... tym bardziej mnie w srodku skreca. Tylko i wylacznie przez pis i skrajna prawice.
SM_M4E5TRO Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) Demokracja byc dobra, ale tylko nasza demokracja Wasza demokracja to zła być Ale pieknie teraz was posluchac Edytowane 2 Czerwca 2025 przez SM_M4E5TRO
hwdp43 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 1 godzinę temu, CzerwonyJohn napisał(a): Wąd Polska jezyk trudna jezyk
GordonLameman Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 10 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Niewiele rozni sie od Poziomu Twoich ostatnich manipulacji Teraz Ty mozesz przyznac, że Trzaskowski nie nadaje sie na prezydenta 1. Przestań łżeć. Czy ja kogoś „wysyłałem” do gazu za głosowanie na tego albo innego kandydata? Oczekuję przeprosin za porównanie mnie do tego czegoś. 2. O tym, że Trzaskowski jest fatalnym kandydatem, ale mimo wszystko lepszym niż Nawrocki pisałem od dawna.
Crew 900 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 I to jest właśnie bogobojny chrześcijanin w pełnej krasie
Kaczkofan Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 8 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Demokracja byc dobra, ale tylko nasza demokracja Wasza demokracja to zła być Ale pieknie teraz was posluchac Czy ty się dobrze czujesz? Ktoś tu podważa wyniki wyborów? Nie, rozmawiamy na temat kultury (a raczej jej braku) w przestrzeni publicznej, do czego niestety w dużym stopniu przyczynił się PiS. Naród wybrał, naród poniesie konsekwencje, ale nie widzę powodu by kpić, szydzić i obrażać. Każdemu może się "ulać", ale ile można?
SM_M4E5TRO Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): 1. Przestań łżeć. Czy ja kogoś „wysyłałem” do gazu za głosowanie na tego albo innego kandydata? Oczekuję przeprosin za porównanie mnie do tego czegoś. 2. O tym, że Trzaskowski jest fatalnym kandydatem, ale mimo wszystko lepszym niż Nawrocki pisałem od dawna. Ostatnio łgałeś i próbowaleś mnie osmieszyc bo stwierdzilem to samo w drugą strone Ale ten los przewrotny
MarcoSimone Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 36 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Tutaj post z nocy: Dobrze powiedział. Poza tym gazem oczywiście.
ryba Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 9 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Demokracja byc dobra, ale tylko nasza demokracja Wasza demokracja to zła być Ale pieknie teraz was posluchac Zabraklo Tobie podpisu pod tym cytownym wysrywem. Juz wyreczam, autor: J. Kaczynski. To co urzadza kaczafi, nie lezy wcale tak daleko od znanego malarza-akwarelisty.
Rekomendowane odpowiedzi