Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Kris194 Miałem wrzucać przed chwilą. Czyżby te hieny coś kombinowały w komisjach? Bo co najmniej kilka komisji budzi duże wątpliwości, a różnice są czasem w tysiącach głosów.

I oczywiście znów wykrył to CSI Wykop XD

Edytowane przez Kamiyanx
Opublikowano
3 godziny temu, sabaru128 napisał(a):

Będzie trzeba płacić OC za balkon bo możesz kogoś zalać podlewając niewłaściwie kwiatki. No normalnie padam.

https://kglegal.pl/nowe-obowiazkowe-oc-za-balkon-co-to-oznacza-dla-wlascicieli-mieszkan/

Swego czasu miałem takiego agenta co przychodził ciągle do mnie bo mu z piętra wyżej pranie kapało.

Po XX razie powiedziałem mu, że jak jeszcze raz przyjdzie to mu wyjadę ze łba i wizyty się skończyły. xD

Na szczęście już mnie to nie dotyczy.

Opublikowano

@Kamiyanx Nigdzie nie napisałem że jest super. “Dziennikarz” nie odróżnia umowy ramowej od umowy wykonawczej, mówi że 800+ to zasługa PiSu - nie do końca. 

Mój post miał tylko pokazać czego brakuje KO w przekazie informacji, i co z tego że to nie KO zasługa w tym? Tak robił PiS, grzał w przekazie że wszystko to jego zasługa, przecież tego chciałeś. 
Partia się nie chwali, ale to jej zasługa. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, crush napisał(a):

Swego czasu miałem takiego agenta co przychodził ciągle do mnie bo mu z piętra wyżej pranie kapało.

Po XX razie powiedziałem mu, że jak jeszcze raz przyjdzie to mu wyjadę ze łba i wizyty się skończyły. xD

Na szczęście już mnie to nie dotyczy.

Czym się chwalić? Żeś debil?

Opublikowano
5 godzin temu, Kamiyanx napisał(a):

Nawet w Gdańsku są kwiatki:

7c1e6d3ff12cb517146c34dde33de3a3ea6e74ad

Przydałoby się to nagłośnić, bo po analizie wyników... przepływy nie mają statystycznego sensu.

:hmm:

Im dalej od wyborów tym większe mam poczucie, że zostały skręcone tak jak najpewniej w 2020 r., zbyt dużą mieli pewność, że wygrają.

Opublikowano
5 minut temu, Kris194 napisał(a):

Im dalej od wyborów tym większe mam poczucie, że zostały skręcone tak jak najpewniej w 2020 r., zbyt dużą mieli pewność, że wygrają.

Zesrane. Żałośni jesteście tak samo jak Trumpowcy poprzednio i Harrisowcy teraz.

Przegraliście. Prezydentem jest Nawrocki. Pogódźcie się z tym.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, crush napisał(a):

Zesrane. Żałośni jesteście tak samo jak Trumpowcy poprzednio i Harrisowcy teraz.

Jeśli dane statystycznie nie mają żadnego sensu to chyba by to wypadało spawdzić, co? Gdyby to było w drugą stronę to byś zapewne wzywał do powtórnego, komisyjnego przeliczenia głosów z całej Polski. Jedna komisja już się nawet przyznała do błędu.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
6 minut temu, Kris194 napisał(a):

Jeśli dane statystycznie nie mają żadnego sensu to chyba by to wypadało spawdzić, co? Gdyby to było w drugą stronę to byś zapewne wzywał do powtórnego, komisyjnego przeliczenia głosów z całej Polski. Jedna komisja już się nawet przyznała do błędu.

Nie. W obie strony trzeba uszanować wygraną.

Żenua.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, hubio napisał(a):

@Kamiyanx akurat głosowanie na RAZEM do parlamentu to jedynie co przyniesie to wypadnięcie za burtę całej grupy demokratycznej bo tam jest ordynacja większościowa. Chyba, że również prawica się podzieli na PiS, konfę i brauna ale jeśli pójdzie zwarta to jak każdy będzie głosował a to na RAZEM, a to na 3D, a to na Lewicę a to na KO to prawa strona w całości przejmie władzę. Zasady do sejmu i senatu są inne niż na Prezydenta.

prawa strona jest jak Rosja. Silna przede wszystkim swoją jednością. 

Lewą stroną jest jak UE. Ciągle komuś coś nie pasuje, ciągle musi być coś renegocjowanie. Zamiast na etapie tworzenia rządu zrobić umowę koalicyjną, podzielić kompetencjami, i PO PROSTU JĄ WYKONAĆ.

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, crush napisał(a):

Nie. W obie strony trzeba uszanować wygraną.

Żenua.

Wygraną tak ale nie takie "cuda nad urną" bez ich weryfikacji. Doskonale wiadomo, która strona się bardziej zmobilizowała na II turę więc te wyniki są jeszcze dziwniejsze.

To też warto wziąć pod uwagę

Temat się robi dość głośny także pozostaje przyłączyć się do analizowania danych a jak komuś się nie chce to do obserwowania jak sytuacja się rozwija.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
16 minut temu, Kris194 napisał(a):

To też warto wziąć pod uwagę

Tak, tak. Jak doniesienia Onetu z dupy.

Niczym się nie różnisz od betonu PiSowskiego.

18 minut temu, Kris194 napisał(a):

Temat się robi dość głośny także pozostaje przyłączyć się do analizowania danych a jak komuś się nie chce to do obserwowania jak sytuacja się rozwija.

Nawrocki wygrał.

Opublikowano (edytowane)

Tak mówisz? To dlaczego Andrzej się tak odpalił i to sam z siebie?

W 2020 r. też różne cuda się działy chociażby w DPS. Jak ktoś ma taką pewność, że wygra mimo odwrotnego sondażu to jest to przynajmniej podejrzane.

1 minutę temu, adashi napisał(a):

choroszcz . org ?

Jedna komisja już się przyznała do błędu także takie teksty to zachowaj dla siebie. Dziwnym trafem takich anomalii na korzyść RT nie ma tak wiele.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano (edytowane)

@Kris194 Czyli sugerujesz, że służby Donalda znowu dały dupy? :rotfl:

Jakie to jest śmieszne. Będziecie teraz wiercić drugą dziurę w dupie przez miesiąc, a Nawrocki i tak jest prezydentem.

Edytowane przez crush
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

W jaki sposób ta komisja przyznała się do błędu? 

I jak do błędu doszło? Nie liczyli głosów?

Prawdopodobnie błąd przy wypełnianiu protokołu ale czekamy na oficjalne informacje

2 minuty temu, bergercs napisał(a):

Oczywiście wyborcy Alfonsa już się pyszczą - skoro było uczciwie, to chyba nie ma się co bać kontroli wyników? Czy wyniki są niepodważalne tylko, gdy pisowiec wygrywa?

Andrzej też pyszczy, coś może być na rzeczy.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, bergercs napisał(a):

Oczywiście wyborcy Alfonsa już się pyszczą - skoro było uczciwie, to chyba nie ma się co bać kontroli wyników? Czy wyniki są niepodważalne tylko, gdy pisowiec wygrywa?

Kontrolujcie. Gówno z tego będzie. xD