Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Skoro tutaj był poruszony temat Samotnika to wypowiem się w tym temacie mimo że moim zdaniem jednak warto go oglądnąć, dla mnie zdecydowanie najlepszy film Statham'a po Wrath of man (2021) Ciężki, ponury, szkocki klimat z latarnią morską, brak głupich sztucznie wyglądających komputerowo wygenerowanych efektów AI (przynajmniej nie dopatrzyłem się żadnego) momentami kojarzył mi się z uboższą wersją Leona zawodowca przez jego relację z Jessie, walki Jasona są trochę łagodniejsze i bardziej naturalne co jest na plus względem tego co było np w Fachowcu Przyjemnie mi się go oglądało, fajny klasyczny szpiegowski, męski akcyjniak bez jakiś dziwnych ustawek homoniewiadomo i LGBT. Dobrze że mamy tego starego stathama bo bez niego klasyczne kino akcji już dawno by nie istniało Ogólnie to z tego co czytałem opinii ma zdecydowanie więcej pozytywnych, pewnie dlatego że Pszczelarz czy Fachowiec to był totalny zjazd a tu jest jednak lepiej, spodobał mi się też jeden komentarz -
Przez eNeSik · Opublikowano
ciezko w obrebie 1 instalacji systemu rozbic to i odizolowac aby bylo w 100% bezpieczne. Rozne konta, uprawnienia, zasady grup lokalnych dzialaja w teorii ale sporo w tym babrania a i najczesciej syf pobrany z internetu ma gdzies tego typu zabezpieczenia Najlepsza izolacja to oddzielne dyski z oddzielnymi instalacjami. Mozna to tez nawet zrobic w obrębie 1 dysku / 2 partycji -
Przez bbandi · Opublikowano
Teraz już prawie nie będzie gier gdzie druga połowa gry jest lepsza od pierwszej, gry teraz się sprzedają jak jutuber robi premierę i jest pierwsze WOW początkiem gry, wtedy gra się sprzedaje bo ludzie się podniecają tym. Dla graficiarzy mazcie też zaraz początkiem te ulice RT PT zrobiona żeby nie musieli czekać aby testować pół dnia ustawienia -
Przez duniek · Opublikowano
dobra - a teraz na serio kupilem kompa w opisie: "ze wzgledu na duzy przebieg zalecam wymiane dysku HDD" (tutaj pomyslalem - pewnie dysk ma 50k h przebiegu wiec ludzie mysla ze dysk padnie zaraz - mimo to WD black 2TB - dalej cos warty i liczylem ze lekko za 100-120zł sprzedam) (1TB black z przebiegiem 30k h puscilem ostatnio po 90) komputer doszedł a dysk ma badsektory, niewiele - ale mimo jak tylko ta wartosc nie jest zerowa - to za automatu dysk jest nie sprzedawalny -
Przez VRman · Opublikowano
No i znowu się nie znacie! Następnym razem nie róbcie głupot typu granie samemu tylko biegiem na PPE po opinię o grze! I żeby mi to było ostatni raz!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi