Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta koalicja to totalni kretyni :rotfl2:

Cytat

Dlatego obawiam się, że te Jachty z KPO mogą być dla koalicji tym czym dla PiSu była afera wizowa.

Cytat

Nie no, ale że Donix nawet taki temat jak KPO przegra komunikacyjnie to mnie nie przestaje bawić. Jak długo można się aż tak kompromitować i nie ponieść absolutnie żadnych konsekwencji?

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-już-bilet-kupiony.2410635/post-194251975

DNRquNI.png

3qdj8j9.png

https://x.com/PersElection/status/1953767604184584294

Szambo wybiło:

nfkpV4N.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, Lypton napisał(a):

0,44% z ok. 260 mld złotych to i tak potężna kasa, bo ok. 1,3 mld złotych.

Tak, tego nikt nie broni

Przy okazji, potwierdziło się, że to faktycznie Sikorski jadł te pierogi (jakkolwiek śmiesznie to brzmi 😅)

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Kwotowo może nie są to olbrzymie środki w porównaniu do innych platformerskich wyczynów. Dobrze, że zostało przytoczone zdjęcie z kartoflami, bo pamiętam, że po tym zdjęciu już ani przez chwilę nie brałem pod uwagę głosowania na Trzaskowskiego. Nie żeby akurat to przeważyło szalę, trudno mi to stwierdzić, ale takie drobiazgi zostają w pamięci. Patrz też na przykład ośmiorniczki czy zegarek.

Te jachty i solaria też mają taki potencjał. Do tego zaraz dojdzie konsekwentna i powolna orka Nawrockiego po setce obietnic.

Niech ten Tusku już odejdzie w niebyt. Wrażenie jest takie, że niczego nie są w stanie ogarnąć.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Kris194 co to za powielanie jakiś rasistowskich wpisów o miłej ukraińskiej obsłudze? Nie można było napisać że miła obsługa? Polska obsługa jest gorsza? ,  Co to za dzielenie ludzi ze względu na narodowość? Obrzydliwe że ty taki antyrasista powielasz rasistowski wpis

Nawet gordon już zmienia zdanie popatrz pan co to za dziwne zjawiska się dzieją  xD

Przypominam że ja już w 2023 roku o tym pisałem o czym wy teraz piszecie na temat rządu i KO

1454194672_ogbufe_600.jpg

Edytowane przez voltq
Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

@Kris194 co to za powielanie jakiś rasistowskich wpisów o miłej ukraińskiej obsłudze? Nie można było napisać że miła obsługa? Co to za dzielenie ludzi ze względu na narodowość? Obrzydliwe że ty taki antyrasista powielasz rasistowski wpis

Wiesz jak brzmisz? Jak lewak.

Oni się zesrali o reklamę z białą kobietą o dobrych genach, mimo że nikt nie stwierdził niemożności posiadania dobrych genów przez nie-białych.

Ty się zesrałeś bo podkreślił, że miła ukraińska obsługa, tak jakby to oznaczało brak dobrej obsługi ze strony Polaków.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
12 godzin temu, Winter napisał(a):

Ze strony KPO. To tak ma wyglądać budowanie przedsiębiorczości?

Przeczytaj czym jest KPO, co się w to łapie.

Jak ktoś zrobił biznes na czarterowaniu jachtów i kupno jachtu to element jego biznesu, to kolejny, który po prostu potrafił wykorzystać KPO. 

Kolejny raz traktujesz temat zero jedynkowo tak jakbym popierając jakiś projekt pisał, że wszystkie są na 100% git, a ty wyciągając jeden czy dwa próbujesz udowodnić, że wszystkie są złe i cały plan jest zły.

Nie, nie jest i doskonale to wiesz, próbujesz jedynie na siłę prowadzić określoną narrację tematu.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Wiesz jak brzmisz? Jak lewak.

Oni się zesrali o reklamę z białą kobietą o dobrych genach, mimo że nikt nie stwierdził niemożności posiadania dobrych genów przez nie-białych.

Ty się zesrałeś bo podkreślił, że miła ukraińska obsługa, tak jakby to oznaczało brak dobrej obsługi ze strony Polaków.

Tak masz racje , przyjąłem na chwilę sposób myślenia i wyrażania poglądów @Kris194 , dlatego go pytam dlaczego on jako płomienny antyrasistowski szermierz powiela rasistowską narracje ? czy już zmienił obóz ?

Opublikowano
9 minut temu, adashi napisał(a):

Kwotowo może nie są to olbrzymie środki w porównaniu do innych platformerskich wyczynów. Dobrze, że zostało przytoczone zdjęcie z kartoflami, bo pamiętam, że po tym zdjęciu już ani przez chwilę nie brałem pod uwagę głosowania na Trzaskowskiego. Nie żeby akurat to przeważyło szalę, trudno mi to stwierdzić, ale takie drobiazgi zostają w pamięci. Patrz też na przykład ośmiorniczki czy zegarek.

Te jachty i solaria też mają taki potencjał. Do tego zaraz dojdzie konsekwentna i powolna orka Nawrockiego po setce obietnic.

Niech ten Tusku już odejdzie w niebyt. Wrażenie jest takie, że niczego nie są w stanie ogarnąć.

Ale przecież Amber Gold przy aferach PiSu to bzdura i nie warto rozpatrywać hue hue hue. No to mają na to co głosowali, ciekawe jakie jajca by były jakby Trzask jednak wygrał ;) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, LeBomB napisał(a):

Przeczytaj czym jest KPO, co się w to łapie.

Jak ktoś zrobił biznes na czarterowaniu jachtów i kupno jachtu to element jego biznesu, to kolejny, który po prostu potrafił wykorzystać KPO. 

Kolejny raz traktujesz temat zero jedynkowo tak jakbym popierając jakiś projekt pisał, że wszystkie są na 100% git, a ty wyciągając jeden czy dwa próbujesz udowodnić, że wszystkie są złe i cały plan jest zły.

Nie, nie jest i doskonale to wiesz, próbujesz jedynie na siłę prowadzić określoną narrację tematu.

Przyszedł nawet ten który wszędzie był , wszystko widział , wszystko wie i tonem wyższości będzie was teraz pouczał że wy jesteście "głupie formowe społeczeństwo" i nic nie rozumiecie , a on wam wytłumaczy co macie myśleć w danej sprawie i jak na nią patrzeć , mimo że widzicie iż jest dokładnie odwrotnie on będzie wmawiał ze jest inaczej bo to jest "profesor"

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, LeBomB napisał(a):

Przeczytaj czym jest KPO

Funduszem Odbudowy Klubów Swingerskich.

No właśnie jest do dupy i na to nakładają się nasze tłumoki ministerialne. Czyli jest do dupy²

Edytowane przez crush
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, crush napisał(a):

Kolejny raz się dzisiaj z Tobą zgadzam.

@huudyy Ma rację

49 minut temu, huudyy napisał(a):

niemożliwe, jednak czasem przemówisz ludzkim głosem :) dziwne, bo dzisiaj nie wigilia.

Idę sprawdzić datę w kalendarzu bo dzieje się coś dziwnego dzisiaj :E

Edytowane przez Kris194
  • Like 1
Opublikowano
38 minut temu, crush napisał(a):

Za to Tusk stracił instynkt. Może zbyt długo w UE.

Tusk jest jeden a Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej to nawet nie działka KO. Obwinianie Tuska za działania koalicjantów to lekki absurd.

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Tusk jest jeden a Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej to nawet nie działka KO. Obwinianie Tuska za działania koalicjantów to lekki absurd.

Brzmisz jak te ruskie co mówią w wywiadach - "a co ten biedny Putin może?"

• Like 3
Opublikowano
Teraz, Camis napisał(a):

Mam takie samo zdanie, rzygać się chce na tą nieudolność. 

Przeżyję nawet rządy konfy i PiS. 
Wpływ polityków na moje życie jest niewielki. Jak zrobią z Polski katolicki bantustan to po prostu sprzedam aktywa i wyjadę. 

Chciałbym jednak, aby wyborcy wszystkich partii byli krytyczni wobec swoich „wybrańców”. Pisiory by broniły tej sytuacji jak Kris, bo oni mają fanatyków wśród wyborców. 

• Upvote 1
Opublikowano
29 minut temu, adashi napisał(a):

dla ciebie tylko putin i putin

kwotowo ta ofera to i tak jest nic w porównaniu do wałków covidowych za pisu.

Ile rozdali swoim

22 minuty temu, galakty napisał(a):

Ale przecież Amber Gold przy aferach PiSu to bzdura i nie warto rozpatrywać hue hue hue. No to mają na to co głosowali, ciekawe jakie jajca by były jakby Trzask jednak wygrał ;) 

Amber gold to jest nic przy aferach pisu tym bardziej że było ostrzeganie przed tą piramidą finansową

• Haha 1