Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nie. Stawiam znak równości między tym co tam zostało usunięte. A były tam grube rzeczy.

Mhm, ciekawe urojenia.

Ten rant o lewicy to maiła być opinia? Mamy szanować taki bzdurny i kłamliwy atak?

Jako osoba, która tutaj chyba najczęściej ejst atakowana personalnie mam nieco inne zdanie o prawicy. Również tej lokalnej.

Nie dalej jak wczoraj wielki patriota @Winter napisał to:

Jeszcze niedawno kolejny wielki prawicowy patriota Roman aka Kamil z Brighton pisał o gwałtach na mojej żonie i córce. 

Trudno mi nie czuć pogardy do takiej prawicy. I trudno mi nie zauważać tej żałosnej hipokryzji, która jest jedyną stałą wartością na prawicy. 

Ale ja nie popieram Kamila z Birghton ani Wintera. Też uważam, że mocno przeginają. 

Chodzi mi o to, że popieranie morderstwa czy to lewicowych czy prawicowych polityków nie powinno mieć miejsca. Usprawiedliwianie mordu na kimś tym, że dobrze mu tak bo krytykował mój światopogląd dzieje się teraz na naszych oczach. Ktoś celowo rozkręca tą huśtawkę coraz mocniej w lewo i  coraz mocniej w prawo tylko po to żeby budować większy moment licząc na okazję, że te dwie grupy zetrą się ze sobą na ulicach. 

Opublikowano
1 minutę temu, KiloKush napisał(a):

Chodzi mi o to, że popieranie morderstwa czy to lewicowych czy prawicowych polityków nie powinno mieć miejsca.

Czy ktoś tutaj poparł morderstwa?

Bo wiesz - wylewanie do nas żali o idiotów z Reddita nei ma zabardzo sensu. 

Usprawiedliwianie mordu na kimś tym, że dobrze mu tak bo krytykował mój światopogląd dzieje się teraz na naszych oczach.

A ktoś to tutaj robił?

Ktoś celowo rozkręca tą huśtawkę coraz mocniej w lewo i  coraz mocniej w prawo tylko po to żeby budować większy moment licząc na okazję, że te dwie grupy zetrą się ze sobą na ulicach. 

Polaryzacja ułatwia rządzenie :) 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Bo wiesz - wylewanie do nas żali o idiotów z Reddita nei ma zabardzo sensu. 

I tu jest sedno problemu.

Na wykopie jest obrzydliwa prawica.

Na reddicie to nie jest obrzydliwa lewica. To jest grupa idiotów. 😇

Biedni influencerzy lewicowi czują się zaszczuci. To teraz popatrz sobie co głosi taki Hasan Piker. Jeden z największych lewicowych influenserów lewicowych. Szczególnie wśród młodszych, więc analogicznie do Kirka.

A potem jakieś słodkie pierdy o obu stronach. Ja mogę napisać o obu stronach, nie Ty.

A tak jeszcze w kontekście życzeń,  takich czy innych. Ciebie szokuje fakt, że ktoś życzy sobie abyś to Ty wpisał się w statystyki które chcesz świadomie, bądź nie świadomie zaimplementować u nas?

Edytowane przez crush
Opublikowano (edytowane)

Nie wprowadzaj w błąd, miałem taką sytuację kilka lat temu z ING, kasa nadal jest twoja i przelewają na wskazane konto, u mnie cała sprawa trwała z pół roku, usunęli mi kontu za nie wypełnienie ankiety i tym samym złamałem regulamin.  

Edycja, pół roku prosili o wypełnienie ankiety, kasę oddali od razu

Edytowane przez 8V32 PcLab
Opublikowano
Cytat

Skandal w europarlamencie. "Jesteście obrzydliwymi ludźmi bez honoru"

Parlament Europejski uczcił minutą ciszy zastrzelonego Charliego Kirka. Wydarzenie zakłócili lewica i liberałowie.

https://dorzeczy.pl/opinie/777900/charlie-kirk-zastrzelony-skandal-w-parlamencie-europejskim.html

niczego innego sie nie spodziewalem po tych smieciach, gdyby to byl murzyn to juz by zloto na trumne zbierali XD

Cytat

Trump grzmi: Kara śmierci, nie ma innej opcji

Prezydent Stanów Zjednoczonych ponownie reaguje na śmierć 23-letniej Iryny Zarutskiej. Ukrainka została zamordowana 22 sierpnia w Charlotte w Północnej Karolinie.

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-trump-grzmi-kara-smierci-nie-ma-innej-opcji,nId,8019487

i mam nadzieje ze nie ma innej opcji

Opublikowano

a ty dalej postujesz te polityczne troll konta?

5 minut temu, Boldwyn napisał(a):

Parlament nic nie uczcił, tylko grupka posłów próbowała to wymusić. 

w sensie co, parlament to jakis oddzielny byt od poslow?

jedni chcieli, drudzy nie

chociaz faktycznie - kontrast miedzy morderca i narkomanem jest widoczny (george floyd)

Opublikowano
2 godziny temu, sabaru128 napisał(a):

Kolejna sytuacja, która pokazuje że twoja konto i kasa na nim już nie jet twoją kasą.

Bo kasa na koncie nie jest twoja i nigdy nie była %-)

1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Podejrzany o zamordowanie Kirka okazał się białym konserwatystą z mormońskiej rodziny.

Zaraz napiszą że to fejk i kogoś podstawili. 

Opublikowano

@TheMr. na Trumpa i na Fico o ile zaliczymy również słowackich demokratów. Ale jak pisałem - licytowanie się po której stronie jest więcej świrów nie me sensu i znaczenia. Zaburzenia psychiczne nie mają poglądów :) To są kwestie medyczne z zakresu psychiatrii... Ktoś kto chce zabić kogoś z powodów politycznych jest chory. 

Opublikowano
3 godziny temu, sabaru128 napisał(a):

Kolejna sytuacja, która pokazuje że twoja konto i kasa na nim już nie jet twoją kasą. Mogą zrobić z twoim kontem i kasą co będą chcieli.

https://biznes.interia.pl/finanse/news-klient-banku-nie-wypelnil-ankiety-stracil-dostep-do-konta-i,nId,22418283

https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/przeciwdzialanie-praniu-pieniedzy-oraz-finansowaniu-terroryzmu-18708093/art-33

Widocznie albo ten bank regularnie rozsyła takie ankiety albo gdy ich uwagę zwrócą jakieś podejrzane transakcje jak np. kupno kryptoowalut za dużą ilość pieniędzy.

Opublikowano
15 minut temu, LeBomB napisał(a):

Widocznie albo ten bank regularnie rozsyła takie ankiety albo gdy ich uwagę zwrócą jakieś podejrzane transakcje jak np. kupno kryptoowalut za dużą ilość pieniędzy.

Z jednej strony dobrze że coś takiego jest, ale Ci z brudną forsą wiedzą jak to obejść, ze skarbówką byłem rozliczony, tylko bank się przyczepił i stracił klienta. Takie to prawo wprowadził PIS, nie twierdzę że gdyby wprowadził kto inny było by lepiej 

Opublikowano
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Podejrzany o zamordowanie Kirka okazał się białym konserwatystą z mormońskiej rodziny. Wpłacał nawet na kampanię Trumpa.

I znowu cały prawacki rant i narracja się sypie. @KiloKush

W jaki sposób się sypie skoro posty @KiloKush dotyczyły lewackich ******** celebrujących zabójstwo człowieka? Chyba że chcesz powiedzieć że to też prawica przebrana za lewicę? 

Słownictwo!!!