Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CryptTM · Opublikowano
Trzeba będzie na testy kupić -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@hubio Ja tam już nie mogę się doczekać wyroków sądów, które kradzieże polityków uznają za legalne, jeśli tylko są następstwem "decyzji politycznej". -
Przez Kadajo · Opublikowano
Jaka jazda, ja się w ogolę dziwie ze oni jeszcze robią jakieś GPU dla kowalskiego. To ogólnie co my jako cywilizacja mamy z tego AI i tych data center ? Bo dla mnie to jedno wielkie marnowanie energii, takie na poziomie krypto. -
Przez hubio · Opublikowano
Przecież pisałem już, ze te sprawy "polityczne" nie nadają się na tymczasowe aresztowania czy ENKI To jak po mnie w tym wątku jechali... Cieszę się, że SO podzielił moje zdanie Pewno słaby materiał prokuratury albo sprawa mega zawiła albo jedno i drugie... To nawet sprawy watowskie często są bardzo niejasne, a co dopiero dysponowanie środkami FS czy takie sprawy jak ta. W sensie prawa karnego to nie jest najgorsza rzecz, że dostała kasę straż pożarna a nie fundacja. Enki wystawia się za pedofilami, mordercami i gwałcicielami. To oczywiście przenośnie, żeby Gordon mi za moment nie dał całej litanii przestępstw. Oczywiście formalnie i to się nadawało, ale Enek nie wystawia się za takie coś jak np. i do alimenciarzy, których spora grupka pracuje po magazynach w Niemczech i Holandii A jak tylko przekroczą granicę już mogą być aresztowani. Sprawa tego Romanowskiego czy FS to taki poziom alimenciarzy Powiem więcej - jak jakimś CUDEM KO wygra następne wybory, a sądy zaczną postępowania to przyjmuję zakłady, że max 0-1 osoba z tych spraw politycznych REALNIE będzie kiblowała tj. będzie miała zasądzoną karę bezwzględnego więzienia. -
Przez lukadd · Opublikowano
Amazon to jest pierdylion większy sklep od xkoma i pierdylion rocznie więcej sprzedają. Na necie oczywiście znajdziesz więcej opinii na temat Amazona z jakimiś problemami w wysyłce czy przysłowiową cegłą w paczce, ale to chodzi o skalę różnych sklepów nieporównywalną w ilości sprzedaży. Ja ogólnie od lat zamawiam dużo na Amazonie, w ostatnich latach to będzie ~300 przesyłek rocznie Jeszcze nigdy mi się nie trafiła cegła zamiast produktu. Wadliwe produkty, nie pasująca jakoś wykonania czy cokolwiek innego oczywiście okazjonalnie bywa, ale zawsze szybki zwrot i kasa z powrotem, nigdy mi nie robili problemów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi