Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Przyszedł mi wczoraj Huawei Ultimate z outletu, wygląda jakby pudełko było otworzone, ktoś go przymierzył i zwrócił. Wad brak Przyfarciło się. Oczywiście gwarancja 24 miesiące od dnia zakupu -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nie. U mnie jest albo 0 RPM albo wskakuje 1400RPM. Nic pomiędzy nie da rady ugrać - tak agresywnie jest ustawione w biosie i tyle. Pisałem do Inno3d Europe czy mogą poczęstować jakimś biosem, w którym da się zejść na niższe bazowe RPM to był jedyny mail na który nie dostałem odpowiedzi - tak to zawsze odpisywali. Więc jedyna opcja to wgranie biosu z innego GPU. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Dla mnie kampanię pierwsza postacią w poe2 zwłaszcza nowa to nie męczarnia tylko testowanie skilli i poznawanie klasy. Gorzej że nie ma skipa kolejna postacią nawet częściowego jak w Last Epoch. Mi to zabija chęci często grania altem. Ja nie wiem czy się nie skuszę jednak na tego Paladyna jak mi się znudzi poe2 bo w sumie LE nudne. EU5 wyszła a lipa myślałem że wsiąknie na rok a tu trzeba rok czekać i nie będzie w co grać, a zimą nie ma co lepszego do roboty @galaktyPo tygodniu? Ja zwykle w weekend i już endgame. Widać że brak wprawy;) -
Przez TheMr. · Opublikowano
Wiadomo jaki OLED siedzi w laptopach Asusa ZenBookach 14 cali? Jestem ciekaw specyfikacji. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
A jaka jest definicja ruskiej onucy? Czy musi być opłacana? Czy wystarczy, że zgadza się światopoglądowo?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi