Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

Ale ja mówię ogólnie a nie o konkretnych przypadkach. Fikołki to walisz ty z tym że nikt od księży nie uciekał xD 

Podtrzymuje, gwałt to nie jest po prostu współżycie z nieletnią. 

KAŻDY kontakt seksualny z nieletnim poniżej 15 (nawet „za zgodą”) jest przestępstwem art. 200 k.k. 2–15 lat, może być też zakwalifikowany jako gwałt (art. 197 k.k.)

Edytowane przez 8V32 PcLab
Opublikowano
6 godzin temu, hubio napisał(a):

Widziałem że jest materiał na zero - zapoznałem się w 10s z całą historią i nawet nie oglądałem tego chłamu.

W skrócie: polka która jest w trakcie wyrabiania zielonej karty (czyli była w tamtym czasie jednak nielegalnie) - płacze w kanale zero ze ją aresztowali i deportowali :E Już się w dupach poprzewracało aby iść z tym do mediów. Kiedyś Polacy bedacy nielegalnie w USA musieli kryć się po kontach jeśli chcieli być tam na czarno a teraz jacy rozczeniowi. Tfu. 

Co by nie mówić o Trumpie to jedna rzecz mu wyszła - polityka migracyjna i wyplewienie z organizmu państwa nielegalnych odpadków. Metody trochę zamordystyczne, gdzie na dużą skalę były pomyłki (deportacja osób poszukiwanych i mających odbyć wyrok w USA albo osób które nie były notowane). Chociaż siła deportacji jest na poziomie a może nawet niższa niż za kadencji Obamy, o tym nikt nie mówi.

Efekt? Prawie zerowa nielegalna emigracja w 2025r z południowej granicy, spadek morderstw, przestepstw w skali roku o co najmniej 20-25% w każdej kategorii). 

Opublikowano
5 godzin temu, Fatality napisał(a):

Widziałem że jest materiał na zero - zapoznałem się w 10s z całą historią i nawet nie oglądałem tego chłamu.

W skrócie: polka która jest w trakcie wyrabiania zielonej karty (czyli była w tamtym czasie jednak nielegalnie) - płacze w kanale zero ze ją aresztowali i deportowali :E Już się w dupach poprzewracało aby iść z tym do mediów. Kiedyś Polacy bedacy nielegalnie w USA musieli kryć się po kontach jeśli chcieli być tam na czarno a teraz jacy rozczeniowi. Tfu. 

Co by nie mówić o Trumpie to jedna rzecz mu wyszła - polityka migracyjna i wyplewienie z organizmu państwa nielegalnych odpadków. Metody trochę zamordystyczne, gdzie na dużą skalę były pomyłki (deportacja osób poszukiwanych i mających odbyć wyrok w USA albo osób które nie były notowane). Chociaż siła deportacji jest na poziomie a może nawet niższa niż za kadencji Obamy, o tym nikt nie mówi.

Efekt? Prawie zerowa nielegalna emigracja w 2025r z południowej granicy, spadek morderstw, przestepstw w skali roku o co najmniej 20-25% w każdej kategorii). 

Spadki wybranych przestepstw w miastach to większy trend obserwowany od jakiegoś czasu - to nie jest zasługa Trumpa. 

Tylko zaczadzeni MAGA są tak naiwni, że to tak działa :lol2: 

Opublikowano
Cytat

Przypomnijmy, Jacek Karnowski - redaktor naczelny Telewizji wPolsce24 oraz Marek Grabowski - socjolog, prezes Fundacji Mamy i Taty, zaprezentowali w ostatnim czasie wspólny pomysł, punkty „Dekalogu Narodowego Przetrwania”. Wśród nich są zakaz propagandy antyrodzinnej, posiadanie rodziny jako misja każdej kobiety i każdego mężczyzny, większe prawa polityczne dla rodzin z dziećmi, powstrzymanie laicyzacji życia społecznego czy obowiązkowe przeszkolenie wojskowe

Czyli PiS jednak za obowiązkowym przeszkoleniem wojskowym?

Opublikowano
7 godzin temu, 8V32 PcLab napisał(a):

KAŻDY kontakt seksualny z nieletnim poniżej 15 (nawet „za zgodą”) jest przestępstwem art. 200 k.k. 2–15 lat, może być też zakwalifikowany jako gwałt (art. 197 k.k.)

no może być zakwalifikowany gdy doszło do gwałtu oczywiście

Opublikowano
36 minut temu, Dimazz napisał(a):

jest duże poparcie dla przywrócenia służby tylko czy gospodarka wytrzyma.

Się ściągnie migrantów zarobkowych co nie? Na pewno ogarną nasze IT. A nie czekaj, przecież i tak duże korpo wywalają wsparcie do Indii.

Czekam aż to walnie. 

Opublikowano

W Hiszpanii upadli na głowę?. 

Cytat

Pół miliona nielegalnych imigrantów ureguluje status. "To historyczny dzień"

Hiszpański rząd zatwierdził we wtorek przepisy, które umożliwią uregulowanie statusu około pół miliona imigrantów, którzy przebywają w kraju nielegalnie. Nowe regulacje pozwolą im zalegalizować swój pobyt i uzyskać prawo do pracy. To największa tego typu inicjatywa od ponad dwóch dekad.

Cytat

Nowe przepisy mogą wejść w życie w ciągu kilku tygodni w formie dekretu królewskiego - bez konieczności głosowania w parlamencie.

%-)

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-pol-miliona-nielegalnych-imigrantow-ureguluje-status-to-hist,nId,8062401

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/hiszpania-zalegalizuje-pobyt-500-tys-nielegalnych-migrantow-znamy-zasady/8d6nbbc

Nie wiem czy to nie fejk ale jesli tak powiedziała to dramat:

Cytat

08:57 - HISZPANIA OTWIERA imigracyjną puszkę Pandory