Crew 900 1 149 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Kurczę 2-tygodniowy ban i tyle bzdur i propagandy się tu naczytałem jak i fałszywych informacji. Chyba zgłosiłem tą stronę do ABW pewnego dnia za zezwolenie ze strony administracji na to. Edytowane 2 godziny temu przez Crew 900
janek25 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Zglosic to ty że możesz,jako pierwszy tam pojedziesz. Max cię tam kapral przyjmie takiś ważny 😆 Edytowane 2 godziny temu przez janek25
nozownikzberlina Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Crew 900 napisał(a): Kurczę 2-tygodniowy ban i tyle bzdur i propagandy się tu naczytałem jak i fałszywych informacji. Chyba zgłosiłem tą stronę do ABW pewnego dnia za zezwolenie ze strony administracji na to. Możesz usunąć konto przecież. Nie jesteś tutaj niezbędny, jest wręcz przeciwnie.
Crew 900 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, nozownikzberlina napisał(a): Możesz usunąć konto przecież. Nie jesteś tutaj niezbędny, jest wręcz przeciwnie. Nie no twoje wypowiedzi jako pierwsze dodałem.
janek25 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu I się bardzo tym przejęłam jak ty nawet nie wiesz jak to działa. Najpierw to trzeba komuś na odcisk nadepnąć 😉 Jak zawsze w Polsce
VRman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a): Możesz usunąć konto przecież. Nie jesteś tutaj niezbędny, jest wręcz przeciwnie. Wcale nie wygląda jakby AI zassało wcześniejsze "spięcia" userów z modami na temat troli, jakie miały miejsce. Wcale
nozownikzberlina Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, Crew 900 napisał(a): Nie no twoje wypowiedzi jako pierwsze dodałem. Kto pytał? Najmniej mnie obchodzi, że będziesz pisał donosy próbując pogrążyć forum, bo Ci coś nie pasuje. Takie metody bardzo mocno śmierdzą komuną, ale chyba dobrze o tym wiesz - stąd ta duma. 3 minuty temu, VRman napisał(a): Wcale nie wygląda jakby AI zassało wcześniejsze "spięcia" userów z modami na temat troli, jakie miały miejsce. Wcale Czy mógłbyś doprecyzować, o co dokładnie chodzi? Edytowane 2 godziny temu przez nozownikzberlina
Crew 900 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, nozownikzberlina napisał(a): Kto pytał? Najmniej mnie obchodzi, że będziesz pisał donosy próbując pogrążyć forum, bo Ci coś nie pasuje. Takie metody bardzo mocno śmierdzą komuną, ale chyba dobrze o tym wiesz - stąd ta duma. Twoje kłamstwa mi się tutaj nie podobają i to forum przez takich jak ty się pogrąża.
VRman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a): Czy mógłbyś doprecyzować, o co dokładnie chodzi? O to, że podłapałeś (wygodny dla siebie) tekścik "nie podoba się to usuń konto". Choć zapomniałeś o drugiej części, ale spoko, poprawisz się następnym razem.
nozownikzberlina Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, VRman napisał(a): O to, że podłapałeś (wygodny dla siebie) tekścik "nie podoba się to usuń konto". Choć zapomniałeś o drugiej części, ale spoko, poprawisz się następnym razem. O niczym nie zapomniałem. Dopowiadasz sobie i wpadasz we własne pułapki. Zabawne. Tego typu odpowiedź jest dość typowa w dyskusjach internetowych. Gdy rozmowa się zaostrza, fraza ‘nie podoba się, to usuń konto’ pojawia się regularnie jako przewidywalna reakcja, więc nie odbiega to od standardowego wzorca komunikacji. 5 minut temu, Crew 900 napisał(a): Twoje kłamstwa mi się tutaj nie podobają i to forum przez takich jak ty się pogrąża. Oszczerstwa bez pokrycia. Edytowane 2 godziny temu przez nozownikzberlina
tomcug Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Twoje kłamstwa mi się tutaj nie podobają i to forum przez takich jak ty się pogrąża. To nie jest forum polityczne, więc bynajmniej Wasze polityczne przepychanki go nie pogrążają. A ten twój donos skomentuję tak -
Crew 900 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a): O niczym nie zapomniałem. Dopowiadasz sobie i wpadasz we własne pułapki. Zabawne. Tego typu odpowiedź jest dość typowa w dyskusjach internetowych. Gdy rozmowa się zaostrza, fraza ‘nie podoba się, to usuń konto’ pojawia się regularnie jako przewidywalna reakcja, więc nie odbiega to od standardowego wzorca komunikacji. Oszczerstwa bez pokrycia. Pokrycie jest w tym temacie jak i innym.
VRman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): Tego typu odpowiedź jest dość typowa w dyskusjach internetowych. Gdy rozmowa się zaostrza, fraza ‘nie podoba się, to usuń konto’ pojawia się regularnie jako przewidywalna reakcja, więc nie odbiega to od standardowego wzorca komunikacji. Oooooo cię choroba
GordonLameman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Każdego braunistę należy przebadać pod kątem zdrowia psychicznego. To nie jest normalne co oni mają w tych pustych łbach. 24 minuty temu, VRman napisał(a): Oooooo cię choroba Piszesz z trollem. Ignoruj - sam odejdzie bo trollowanie to jego jedyna interakcja z ludźmi w ciągu dnia.
trepek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 godziny temu, hubio napisał(a): uciekła ci jedynka z przodu? nie 3-5 letnie tylko 13-15 letnie... Przecież jest napisane "a dozen one-year olds". Tuzin jednorocznych.
Rekomendowane odpowiedzi