Camis 6 332 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jacy to są kretyni: Trump dostaje u siebie baty to zaraz musi zrobić dym:
Zas Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) A więc wojna. Nawrocki zaraz wyruszy z wiernymi hufcami pod Zbar... do Strefy Gazy. Edytowane 10 godzin temu przez Zas
Camis Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, Zas napisał(a): Nawrocki Tchórz bał się wystąpić w takim doborowym towarzystwie?: Cytat Kto weźmie udział? Obecność zapowiedziały reprezentowane na szczeblu głów państw: Indonezja (prezydent Prabowo Subianto), Rumunia (prezydent Nicusor Dan), Argentyna (prezydent Javier Milei), Uzbekistan (prezydent Szawkat Mirzijojew), Kazachstan (prezydent Kasym-Żomart Tokajew), Wietnam (sekretarz generalny Komunistycznej Partii Wietnamu i prezydent To Lam). Na poziomie szefów rządów uczestniczyć będą: Pakistan (premier Shehbaz Sharif), Węgry (premier Viktor Orban), Kambodża (premier Hun Manet), Egipt (premier Mostafa Madbuli), Armenia (premier Nikol Paszynian), Albania (premier Edi Rama). Na szczeblu ministrów spraw zagranicznych obecność potwierdziły: Turcja (Hakan Fidan), Izrael (Gideon Saar).
Kris194 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Camis napisał(a): Jacy to są kretyni: Ja się naprawdę zastanawiam kto im podsyła te grafiki...
TheMr. Opublikowano 9 minut temu Opublikowano 9 minut temu Rysunek i tak zbyt trudny dla wyborców PiSu Dawać mi dywidendę, 8% minimum!
galakty Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu Widzę że przed wyborami znowu KO sięga po ciężki kaliber i chce zrobić partię przystawkę tym razem z Brzoską? Ja pierdzielę...
Rekomendowane odpowiedzi