Wu70 739 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Wtedy ja mu mówie: Donald startuj w kolejnych wyborach, zrób te Amerykie wielkom 5
skunRace 798 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 12 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Niech Trump sypnie trochę grosza Jack'owi na rozwój jego projektu/strony. Co jak co ale pięknie gościu tym trackingiem pokazywał podwójne standardy celebrytów. https://x.com/Jxck_Sweeney Nie sypnie, bo gość podpadł Elonowi Muskowi
hwdp43 1 705 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 trump oglosil na scenie ze wygral . czyli co , rozpoczynamy odliczanie . jutro o tej godzinie wojna sie skonczy ...
skunRace 798 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Zaprzysiężenie prezydenta USA jest w styczniu 4
Gość Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 3 minuty temu, hwdp43 napisał(a): trump oglosil na scenie ze wygral . czyli co , rozpoczynamy odliczanie . jutro o tej godzinie wojna sie skonczy ... Weź się ogarnij.
Fatality 656 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 19 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Nie za bardzo właśnie. Ekonomia to chyba jeden z dalszych problemów świata obecnie. W sensie jeśli mówimy o problemach obiektywnych. Bez ekonomii bedziesz miał głód, zamieszki, wojny. Ekonomia jest podstawową rzeczą i od niej należy zacząć. Od niej się wszystko zaczyna i na niej kończy 1 2
TheMr. 2 606 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Michigan jest idealnym przykładem idiokracji. Stworzenie nowych miejsc pracy, reaktywacja przemysłu, potężne dofinansowanie i plany na ten stan - zagłosujmy na republikanów, co może pójść nie tak Za 4 lata zmiana na demokratów.
galakty 3 332 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 No popatrz, to tak jak u nas 1
kubikolos 1 327 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 1 minutę temu, TheMr. napisał(a): Michigan jest idealnym przykładem idiokracji. Stworzenie nowych miejsc pracy, reaktywacja przemysłu, potężne dofinansowanie i plany na ten stan - zagłosujmy na republikanów, co może pójść nie tak Za 4 lata zmiana na demokratów. Ale boli, ale piecze Jak oni tak zagłosowali! Powinno wyjść inaczej! 4
RyszardGTS 518 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Zobaczymy jakie dziś będą Fakty na TVN. Dzień w dzień jechali po Trumpie jak po szmacie, a gdy była mowa o Harris to przypominały mi się czasy Holeckiej i "Chcieliśmy tylko powiedzieć że PiS jest taki super" 1
Kamiyanx 1 248 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 (edytowane) 10 minut temu, Fatality napisał(a): Bez ekonomii bedziesz miał głód, zamieszki, wojny. Ekonomia jest podstawową rzeczą i od niej należy zacząć. Od niej się wszystko zaczyna i na niej kończy Te problemy wystąpią nawet bardziej ze względów klimatycznych. W dłuższej perspektywie migracja będzie wymuszona. Współcześnie ekonomia to też zresztą po prostu od kredytu do kredytu, więc kiedyś to musi znaleźć ujście. Edytowane 6 Listopada 2024 przez Kamiyanx
Fatality 656 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 (edytowane) 6 minut temu, kubikolos napisał(a): Ale boli, ale piecze Tym bardziej mnie to bawi bo z perspektywy Polaka to co mnie to obchodzi. Jak ktoś myśli, że przez Trumpa Rosja zaatakuje Polskę to niech lepiej odetnie sobie internet i siedzi w ziemiance 24/7. Ciekawe co teraz z Jenifer Lopez, po ostatniej przemowie na wiecu Harris, opisywała ją jako jedynej zbawczyni USA. Ex dziewczyna Diddiego, gwałciciela dzieci i kobiet, prawdopodobny morderca i handlarz ludźmi oraz przyjeciel Epsteina. To są autorytety dla wyborców demokratów. Dziękuje za uwagę, kurtyna. I sondaże: mówiłem miesiąc temu o wypowiedziać ekspertów (pro-demokratów) amerykańskich którzy przyznawali, że są niedoszacowane z jednego powodu: lewactwo tak zaszczuło ludzi, że w niektórych stanach ludzie bali się publicznie przyznać że głosują na Trump'a bo zostali by zlinczowani w pracy. Edytowane 6 Listopada 2024 przez Fatality 1 4
aerial 215 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Jest w tym wszystkim jakiś plus, na o trzecią kadencję nie będzie się mógł ubiegać
TheMr. 2 606 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 (edytowane) 5 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Zobaczymy jakie dziś będą Fakty na TVN. Dzień w dzień jechali po Trumpie jak po szmacie, a gdy była mowa o Harris to przypominały mi się czasy Holeckiej i "Chcieliśmy tylko powiedzieć że PiS jest taki super" Nie było stacji która nie jechała po Trumpie, oprócz tych szurowskich oczywiście. No i Fakty to Discovery Przejrzałem większość stanów, to można wysunąć wniosek że wioskowe przyglupy wybraly wioskowego klauna. Większość dużych miast, bądź nawet mniejszych głosowało na Demokratów. Nawet w Teksasie czyli bastionie Trumpa, Dallas i Austin to Demokraci Edytowane 6 Listopada 2024 przez TheMr. 4 1
RyszardGTS 518 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 7 minut temu, TheMr. napisał(a): No i Fakty to Discovery Wiadomo Polsat trochę zjeżdżał z tonu ich wypowiedzi o Trumpie.
kubikolos 1 327 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Ale boli dalej 3 minuty temu, Winter napisał(a): Całkowity nokaut, aż trudno w to uwierzyć. Tylu celebrytów i aktorów przekonywało że Trump to diabeł 4 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): Zobaczymy jakie dziś będą Fakty na TVN. Dzień w dzień jechali po Trumpie jak po szmacie, a gdy była mowa o Harris to przypominały mi się czasy Holeckiej i "Chcieliśmy tylko powiedzieć że PiS jest taki super" Ktoś na czacie pisał że do sztabu Trumpa nie wpuścili NeoTVN 1
Fatality 656 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Nie było stacji która nie jechała po Harris, oprócz tych szurowskich oczywiście. No i Fakty to Discovery Poprawiłem, nie dziękuj
prystek 124 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Przejrzałem większość stanów, to można wysunąć wniosek że wioskowe przyglupy wybraly wioskowego klauna. to tak jak w Polsce bylo - dupe tez wybrali jak ich ujoles wisokowe glupki 1
indexinfio 180 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Upadek demokracji. Prawomocnie skazana osoba, która od kilkudziesięciu lat robi sobie żarty z wymiaru sprawiedliwości ponownie dostaje najważniejszy urząd w państwie. 1 4
Fatality 656 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 (edytowane) 3 minuty temu, kubikolos napisał(a): Tylu celebrytów i aktorów przekonywało że Trump to diabeł w 2016 to nie był diabeł, ale teraz już jest, mówię wam. Teraz na pewno!!! Edit: 2 minuty temu, indexinfio napisał(a): Upadek demokracji. Prawomocnie skazana osoba, która od kilkudziesięciu lat robi sobie żarty z wymiaru sprawiedliwości ponownie dostaje najważniejszy urząd w państwie. Osoba skazana za trzymanie dokumentów państowych w domu jako ex prezydent vs Biden i wyciek rozmów członków rodziny, pamiętników dzieci mówiących że Biden to pedofil. Pomijam wszystkie szwindle podatkowe Trumpa. USA to stan umysłu i Clintonowie robili równie złe albo gorsze rzeczy Edytowane 6 Listopada 2024 przez Fatality 1 1
Kamiyanx 1 248 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Ale ta prezydentura nie będzie taka jak w 2016. Zupełnie inne jest teraz otoczenie Trumpa (backend).
kubikolos 1 327 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 1 minutę temu, indexinfio napisał(a): Upadek demokracji A tymczasem całkowity nokaut, wygrana w głosach elektorskich, wygrana w popular vote. I to mimo całkowitego szczucia w mediach. Wielkie swieto demokracji 1
Rekomendowane odpowiedzi