A już pisałem tutaj albo jeszcze na Labie, że to jest po prostu tańsza opcja dla Rosji wobec dalszego niszczenia gospodarki opłacaniem własnych ochotników albo wprowadzeniem bezwzględnego przymusu na wzór Ukrainy. I pisałem także, że śmieszkowanie z udziału Korei Północnej w wojnie skończy się mniej więcej tak samo jak śmieszkowanie z Rosji. I wygrana Trumpa nie ma tu nic do rzeczy, Ukrainu i tak była już od dawna zgubiona. Natomiast koniec izolacji i całkowitej zależności od Chin DPRK jeszcze się światu odbije czkawką.
Przegrać wybory mając za sobą większość mediów i celebrytów... Piękne...
Kamala jest w tak ciężkim szoku że nawet się boi wyjść do ludzi. Wszyscy od niej uciekli i nikt nie przygotował tekstu, a sama myśleć nie potrafi.
Trzask u Lisa też piękny.
Dzięki za informacje. Jeszcze go nie kupiłem.
Czy Goodram ma w ofercie jakiś dysk NVME na sprawdzonych kościach, czy całkowicie przeszli na chińskie wynalazki?
Jeśli nie to zainteresował mnie Lexar NQ710 1 TB.
Pora się przyzwyczaić i pogodzić z faktem że natywna rozdzielczość przestaje być istotna i przyszłość to upscaling AI w nowych tytułach które będą z tego czerpać garściami zwłaszcza z RT lub PT.
Już jakieś czas temu można było poczytać o https://www.ppe.pl/news/344781/zadna-z-gier-na-unreal-engine-5-nie-dziala-aktualnie-w-natywnym-4k-wszystkiemu-winne-zalozenia-silnika.html a tutaj inny silnik i mamy praktycznie potwierdzenie tego
Mogą sobie na to pozwolić po niestety XBOX SERIES szoruje od dawna po dnie. Brak konkurencji. Microsoft skupił się na GAME PASS oraz wydawaniu gier no to mamy co mamy
Rekomendowane odpowiedzi