Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Z AMD wszystko jest możliwe. Ja się sam ku.... zdziwiłem jak mnie trzepneło ostatnio z gpu tak płyta inna wypadła, wpadł zasilacz, myszka na BT, nowe wentylatory no jest super. Dziś patrzę, że mi nie widzi R-BAR w adrenalinie. Jak włączyłem tak wszystko się zesrało No ale wygląda, że CSM na ON pozwala na bootowanie przynajmniej na ciepłym a c-state off uspokaje usb i moduł BT z płyty. Teraz ze 2 dni testów i jak wszystko zagra to wchodzę na swoje timingi
CDPR ogarnął to i oni to zrobią . Różnica tylko taka że im przynajmniej można więcej wybaczyć bo nie są CDPR, nie mają takiego budżetu jak oni. Do tego wojna ... . Niech wydadzą moderskie toolsy i "będą kwita" . Moderzy tylko czekają na to jak na deszcz na pustyni. Bo stary silnik jest już wyciśnięty na maksa i ta krowa już mleka nie da, nadaję się tylko na rzeźnię ...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
6 reakcji
Pokaż odpowiedź