Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

To skąd wiesz, co jest w linkowanych artykułach? 

:hmm:

Mogę przeczytać dość obszerny urywek, w którym nie jest nic wspomniane o sednie sprawy a jedynie o PISie :)

2 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Beka z nich. Prostej manipulacji nie widzą. Dlatego w tym kraju nigdy nie będzie dobrze. Ciemnej masie można wcisnąć wszystko i jeszcze sami tego bronią patrz imigrantów, funduszy inwest, SCT. 

Kolejne ich media wrzucają prawicę w nagłówek.IMG_20260327_090720.thumb.jpg.8ae7197a8afe7890c1b119a0e87abb1a.jpg

Poziom intelektualny wyborców tuska idealnie wpasowuje się w tego typu treści

Zresztą nie trzeba daleko szukać :hihot:

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano
Teraz, SM_M4E5TRO napisał(a):

Mogę przeczytać dość obszerny urywek, w którym nie jest nic wspomniane o sednie sprawy a jedynie o PISie :)

Czyli nie przeczytałeś, a wnioski wyciągasz na podstawie pierwszych dwóch akapitów XD 

Chryste Panie, z kim ja dyskutuje. :E miłego dnia! 

Opublikowano
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Poziom intelektualny wyborców tuska idealnie wpasowuje się w tego typu treści

Zresztą nie trzeba daleko szukać :hihot:

Jednych i drugich poziom inteli kuleje.

Wydawcy PiS potrafią bronić zakazu aborcji po gwałcie. Wyborcy KO lekkiego traktowania przez media tej partii.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, huudyy napisał(a):

Czyli nie przeczytałeś, a wnioski wyciągasz na podstawie pierwszych dwóch akapitów XD 

Nikt kto nie jest silniczkowym lemingiem nie prenumeruje tego szmatławca. I te pierwsze dwa akapity przeczyta 99% odbiorców.

Także nawzajem

"Chryste Panie, z kim ja dyskutuje. :E miłego dnia! "

4 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Jednych i drugich poziom inteli kuleje.

Wydawcy PiS potrafią bronić zakazu aborcji po gwałcie. Wyborcy KO lekkiego traktowania przez media tej partii.

A to fakt

Ale wytłumacz albo jednym albo drugim, w jakich urojeniach żyją. Nie da sie :boink:

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, huudyy napisał(a):

Wpadłeś na to, że artykuł za paywall'em? A ludzie co najwyżej to sobie nagłówek przeczytają?

Dla mnie to jest paranoja jak nawet na tym forum próbujecie tak bulwersującą sprawę zbagatelizować.

Przytoczę wam mądre słowa mojego pradziadka który przeżył wojnę i pracę przymusowe. Od polityki trzeba trzymać się zdala i samemu trzeba wiedzieć co jest dla Ciebie i innych dobre, a co złe.

Edytowane przez KiloKush
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, KiloKush napisał(a):

Wpadłeś na to, że artykuł za pay waliłem? A ludzie co najwyżej to sobie nagłówek przeczytają?

I gdzie w tym jest mój problem? TO ON CHCIAŁ MATERIAŁ Z WYBORCZEJ, TO DOSTAŁ MATERIAŁ Z WYBORCZEJ. Zresztą, są metody żeby przeczytać za darmo (archive.ph), czy można wykupić prenumeratę - ja nie mam zamiaru narażać się na bana za linkowanie płatnych treści na forum.

Dla mnie to jest paranoja jak nawet na tym forum próbujecie tak bulwersującą sprawę zbagatelizować.

kto ją bagatelizuje? wskaż w którym miejscu

Przytoczę wam mądre słowa mojego pradziadka który przeżył wojnę i pracę przymusowe. Od polityki trzeba trzymać się zdala i samemu trzeba wiedzieć co jest dla Ciebie i innych dobre, a co złe.

co ma piernik do wiatraka?

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

I gdzie w tym jest mój problem? TO ON CHCIAŁ MATERIAŁ Z WYBORCZEJ, TO DOSTAŁ MATERIAŁ Z WYBORCZEJ. Zresztą, są metody żeby przeczytać za darmo (archive.ph), czy można wykupić prenumeratę - ja nie mam zamiaru narażać się na bana za linkowanie płatnych treści na forum.

Nie pogrążąj sie

Opublikowano
Teraz, Badalamann napisał(a):

A będa teraz intensywnie trollować, by odwracać uwagę od uczestnictwa Batyra w CPAC, grożenia dziennikarzowi oraz popierania Orbanienki.

zapomniałem o tym XD

na wykopku już memy z tym latają :E

image.thumb.png.d8548a30b229ccfcd908d1f82e7bbb9a.png

Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

To, że czytasz wyborczą zamiast włączyć myślenie.

Opublikowano (edytowane)
Teraz, huudyy napisał(a):

ja czytam?

TO ON CHCIAŁ ARTYKUŁ Z WYBORCZEJ!! Jezu Chryste, Kilo, czego Ty nie rozumiesz?

jak wkleje Ci artykuł o rozmnażąniu mówek amazońskich, to też będzie dowód na cokolwiek?

To może zacznę wrzucać randomowo wybrane odklejone rzeczy jak Gordon :hihot:

Opublikowano
Teraz, KiloKush napisał(a):

To, że czytasz wyborczą zamiast włączyć myślenie.

Kilo, czego Ty nie rozumiesz? Prosił o art z wyborczej, gdzie będzie info że skazana jest z KO - dostał dwa linki, a teraz dopierdalacie się że są za paywallem? Jak mam to zrobić? Kupić wam prenumeratę żebyście przeczytali?

Teraz, KiloKush napisał(a):

Serio Cie to jara I podnosi puls? Gdzie ten Nawrocki dotknął? Pokaż na lalce 

Nie, śmieszy mnie udział prezydenta RP w takim jarmarku oszołomów. Czekam, aż do BRICS będzie chciał nas zapisać.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Badalamann napisał(a):

grożenia dziennikarzowi

Co tu sie dzieje w tym wątku :hahaha:

ZŁY NAWROCKI POMACHAŁ PALUSZKIEM NA TUSKOWEGO PSEUDODZIENNIKARZA, KTÓRY ZOSTAŁ TAM WYSŁANY TYLKO PO TO ŻEBY SIAC POLITYCZNĄ PROPAGANDE

BIEDNY DZIENNIKARZ

Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Kilo, czego Ty nie rozumiesz? Prosił o art z wyborczej, gdzie będzie info że skazana jest z KO - dostał dwa linki, a teraz dopierdalacie się że są za paywallem? Jak mam to zrobić? Kupić wam prenumeratę żebyście przeczytali?

Nie, śmieszy mnie udział prezydenta RP w takim jarmarku oszołomów. Czekam, aż do BRICS będzie chciał nas zapisać.

Człowieku serio nie widzisz różnicy jak Wyborcza atakuje w nagłówku prawicę i nic nie pisze o sprawie w bezpłatnej części? A jak piszę za każdym razem chociażby o Nawrockim czy Braunie?

Opublikowano

Jeden, nie kłam

I to jest link o pisie a nie o tym co pytałem

Opublikowano
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Co tu sie dzieje w tym wątku :hahaha:

ZŁY NAWEROCKI POMACHAŁ PALUSZKIEM NA TUSKOWEGO PSEUDODZIENNIKARZA, KTÓRY ZOSTAŁ TAM WYSŁANY TYLKO PO TO ŻEBY SIAC POLITYCZNĄ PROPAGANDE

BIEDNY DZIENNIKARZ

Dziennikarz to za dużo powiedziane. Został przyłapany jak podrzucał butelki po piwie do kosza pod komendą.

https://www.facebook.com/share/r/1DmmNZVD7h/

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, KiloKush napisał(a):

Dziennikarz to za dużo powiedziane. Został przyłapany jak podrzucał butelki po piwie do kosza pod komendą.

https://www.facebook.com/share/r/1DmmNZVD7h/

jeden rabin powie tak, inny rabin powie, że łyknąłeś fejka jak pelikan.

https://www.wirtualnemedia.pl/republika-kontra-tvn24-marcin-dobski-mateusz-polchlopek-fake-news-zdjecie-butelki-swiatowe-dni-mlodziezy,7268551723014240a

15 minut temu, KiloKush napisał(a):

Człowieku serio nie widzisz różnicy jak Wyborcza atakuje w nagłówku prawicę i nic nie pisze o sprawie w bezpłatnej części? A jak piszę za każdym razem chociażby o Nawrockim czy Braunie?

Jeszcze raz Ci wytłumaczę, jak do prostego chłopa małorolnego, krowie na rowie.

Maestro czy jak się zwie prosił o link z wyborczej, gdzie został poruszony temat pedofilki z KO - dostał link (a nawet 2 z wyborczej, 1 z TVN i 1 z TVP), to się dopierniczyliście że tvp nie z głownego wydania (bo przecież artykuł z Kłodzka musialaby robić ekipa z Wawy zamiast lokalnej ekipy), a to że wyborcza zapaywallem...

Jak wam wytłumaczyłem, jak to działa, że można to obejść albo zapłacić, to teraz ty się dosrywasz, że w złym tonie jest to wszystko napisane XD

Chrysteeee, gadanie z gołębiami.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano

image.png.eb7df66a371639902478e9d1a59c029c.png

- Ej to wasz człowiek to zrobił

- Nie, to nie nasz człowiek

- Ale widzieliśmy, że to wasz człowiek

- WY ŁGARSKIE PISIORSKIE SZUMOWINY

TVN, który kłamie praktycznie w każdej kwestii jest źródłem o wiarygodności 0. Tym bardziej posiłkowanie się tym ściekiem w kwestii udowadniania czegokolwiek jest zabawne

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, huudyy napisał(a):

To skąd wiesz, co jest w linkowanych artykułach? 

:hmm:

To, że TVP było szczyjnią za rządów PiS to wiesz. Dlaczego uważasz, że PO jest inne? Bo ja co nie włączę TVN fakty to jest jazda na PiS i Nawrockiego. Pomimo, że ich nie popierałem nigdy to jednak nachalność telewizji widzę.

I tak. Uważam, że gdyby nie to, że ludzie podpalali temat to media by bagatelizowały sprawę. Dziwnym trafem kręciły jazdę o tym co Nawrocki powiedział jakiemuś dziennikarzowi. O sprawie dowiedziałem się z Facebooka. 

Edytowane przez KiloKush
Opublikowano

To, że TVP było szczyjnią za rządów PiS to wiesz. Dlaczego uważasz, że PO jest inne? Bo ja co nie włączę TVN fakty to jest jazda na PiS i Nawrockiego. Pomimo z że ich nie popierałem nigdy to jednak nachalność telewizji widzę.

Ale czy ktoś cie zmusza do oglądania tego? Czy wypowiadam się, że teraz telewizja nei kłamie?

Ja nawet kablówki nie mam, nie sledzę TVP czy TVN, nie oceniam czy wolisz oglądać silniczki KO czy oszołomy Republiki. 

Chcieliście artykuly to je dostaliście, a teraz nie wiem po co odwracasz kota ogonem.