Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Camis I bardzo dobrze, że odrzucili. Namieszali, to trzeba teraz konsekwencje ponieść. Pamiętacie, jak za stary baner z wcześniejszych wyborów Konfederacji cofnęli dotacje? Wtedy było wszystko wsio OK, ale teraz to jest płacz, bo nas to "miało" nie spotkać, a spotkało :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Co ciekawe PKW wydała zabezpieczenie że SN musi orzekać w składzie bez NEO sędziów bo inaczej ich wysrywy będą nieważne.

A najlepsze że takie prawo i możliwości dla PKW wprowadził sam PIS :rotfl:

24 minuty temu, CryptTM napisał(a):

Pamiętacie, jak za stary baner z wcześniejszych wyborów Konfederacji cofnęli dotacje?

Nowoczesnej też:

GcrMVvcWEAAoZ5x?format=jpg&name=small

Edytowane przez Camis
  • Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano
7 minut temu, Winter napisał(a):

Najwyższy czas. W Europie trzeba zrobić to samo. Deportacje natychmiast.

Trzymam kciuki za to. Głównie tych wampirów socjalnych, co leżą tyłkiem do góry. Bo jak ktoś uczciwie pracuje to nie mam nic do takiej osoby.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ryba napisał(a):

Wpadnie Izba z odwolaniem i powie, ze wcale tak nie jest

Niekoniecznie, co mądrzejsi neosędziowie zaczynają czuć skąd wieje wiatr i próbują ratować własną skórę.

23 minuty temu, Camis napisał(a):

Co ciekawe KRS wydała zabezpieczenie że SN musi orzekać w składzie bez NEO sędziów bo inaczej ich wysrywy będą nieważne.

Niech ktoś koleżance Ziobry przekaże, że za późno na próbę uratowania swojej dupy :faja: 

Swoją drogą pięknie się robi:

Pisowskie neo KRS przyznaje, że neosędziowie to w sumie nie sędziowie.

Neony w NSA orzekają, że pisowskie TK jest skażone wadą prawną.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
5 godzin temu, Winter napisał(a):

Nie ma żadnej. Konfa ma kilka pyskatych i ogarniętych lasek typu Zajączkowska,

Pyskata i ogarnięta? Wybierz jedno, przecież ta kobita to chodząca kompromitacja. Cokolwiek powie, to taka żenada leci, że szkoda gadać.

• Upvote 6
Opublikowano
3 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Pyskata i ogarnięta? Wybierz jedno, przecież ta kobita to chodząca kompromitacja. Cokolwiek powie, to taka żenada leci, że szkoda gadać.

Bo ma inne poglądy niż Ty.

Opublikowano

Czy może być piękniejszy dzień?

- Kacapy wyją bo zachód przestał się trząść ze strachu i pozwolili Ukraińcom na użycie pocisków do zaatakowania celów, które się znajdują w Rosji, nawet gdyby to miałby być tylko Kursk

- Pisiory wyją bo stracili 75 mln, w wyniku własnych wałów dodajmy

Jakby tego było mało to wieczorem dostaną między oczy reportażem o tym jak za ich rządów była przesyłana kasa do ruskich :)

Opublikowano
16 minut temu, CajraX napisał(a):

Sami zmienili prawo w kierunku jawnego upolitycznienia PKW, a teraz płaczą, że nie wyszło tak jak chcieli, bo myśleli, iż sami będą sterować komisją po wsze czasy :hihot:

Trzeba anulowac bo przegramy :E

Opublikowano

Włączyłem sobie na chwilę Republikę (wiem, nie bijcie) i jeszcze do nich nie dotarł przekaz dnia. Za to posłuchałem chwilę ichniejszych wiadomości i widzę, że tam poziom ścieku dziennikarskiego sięgnął dna niewyobrażalnego nawet za TVPiS. Tak jawne oceny i epitety wypowiadane przez prowadzącego nie mieszczą mi się w głowie. To jest najwyższy poziom obrazy intelektu człowieka. Oczywiście już więcej nie mam zamiaru zaglądać tam choćby na sekundę.

• Upvote 3
Opublikowano
7 godzin temu, Camis napisał(a):

Dokładnie.

Sikor odpłynął. 

A teraz się zastanówmy czy pomijając kwestie związane z protokołem dyplomatycznym chcielibyśmy aby aktualny minister MSZ spotykał się bez jakiegokolwiek trybu z emerytowanymi generałami obcego mocarstwa?

Opublikowano
Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

Gdzie tą żenadę u niej widzisz? To, że jesteś uprzedzony do niej i widzisz przez swoje polityczne okulary nie znaczy, że jest żałosna.
Po drugiej stronie natomiast jest cała masa tragikomicznych kobiet.
W PO szczególnie gdzie na pytanie "Co pani zrobiła dla Polski podczas ostatniej kadencji w parlamencie UE?" odpowiada "Zatrudniłam kilku Polaków swoim biurze poselskim na UO".
Nie wspominam o Żukowskiej, Spurek i całej masie wariatek z Lewicy.

• Upvote 1
Opublikowano
31 minut temu, Spl97 napisał(a):

Właśnie Zajączkowska jest na równi z Żukowską i całą masą wariatek pod względem głupoty.

Jedyne co jej mogę zarzucić to kwestię sprawy sektora futrzarskiego. Ona bardzo go broniła, bo jej rodzina w niej działa. Do Żukowskiej bym jej nigdy nie porównał, bo ta z lewicy to dno i tona mułu.

Ilość głupich wypowiedzi Żukowskiej poraża. Od Lewandowskiego po „chłop też rodzi dzieci”

• Upvote 2