Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Leszek musi zostać!

A to Leszek w tym wypadku jakąś głupotę o BK0% napisał? Oczywiście Balcerowicza nie trzeba, by odkryć taką Amerykę...

Opublikowano
8 minut temu, Camis napisał(a):

To potencjalnie mogłaby być sensowna inicjatywa, bo w dzisiejszych czasach to niektórzy rzeczywiście przeginają pałę (hue hue)... Ale nie z rąk tych imbecyli.

Edukacja zamiast zakazów.

Opublikowano (edytowane)

7 minut temu, crush napisał(a):

Mityczne wysokie IQ konfederuskich po raz kolejny w akcji.xD

To i tak ze 2x jak twoje

Długo cię trzymają widzę te kompleksy związane z niskim IQ. Może zmień specjalistę na innego (bo to, że chodzisz na wizyty to wszyscy widzą):D

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano
9 minut temu, Michaelred napisał(a):

To i tak ze 2x jak twoje

Długo cię trzymają widzę te kompleksy związane z niskim IQ. Może zmień specjalistę na innego (bo to, że chodzisz na wizyty to wszyscy widzą):D

No ale ja mam 0 przecież. To Ty masz razy 2? 😯

Bo to nigdy nie przestanie być zabawne kłamstewko bandy imbecyli.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, crush napisał(a):

Bo to nigdy nie przestanie być zabawne kłamstewko bandy imbecyli.

Żadne kłamstewko. To było kiedyś badane, partie Korwinowe miały najwyższy IQ z badanych. Od tego czasu demencja starcza w POPISie tylko się zwiększyła:E bo to partie emerytów. Ja wiem, że masz problem z akceptacja prostych faktów, które ci nie pasują. To jednak nie mój problem :) Dostarczasz świetny lol content.

Opublikowano
1 minutę temu, Michaelred napisał(a):

masz problem z akceptacja prostych faktów, które ci nie pasują

O ironio.

1 minutę temu, Michaelred napisał(a):

Dostarczasz świetny lol content.

O IRONIO. xD

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, crush napisał(a):

Czyli zamiast zapobiegać zarażeniu przez szczepionki, lepiej byłoby zachorować i dopiero leczyć?

Szczepionka działa właśnie wtedy jak do zarażenia dojdzie i patogen wniknie do organizmu. Tego też nie rozumiesz. Ziobro zdziwienia. Z mnożnika IQ zrób sobie -:E

• Haha 3
Opublikowano
20 minut temu, hwdp43 napisał(a):

co rok szczepie sie na grype i nie pamietam kiedy ostatni raz bylem chory :E

Nigdy nie szczepiłem się na grypę i nigdy na szczęście na nią nie chorowałem ;)

Opublikowano
16 minut temu, Michaelred napisał(a):

Żadne kłamstewko. To było kiedyś badane, partie Korwinowe miały najwyższy IQ z badanych. Od tego czasu demencja starcza w POPISie tylko się zwiększyła:E bo to partie emerytów. Ja wiem, że masz problem z akceptacja prostych faktów, które ci nie pasują. To jednak nie mój problem :) Dostarczasz świetny lol content.

Korwinowcy najwyższe IQ. Dobra idę spać, bo się chyba nawaliłem.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Winter napisał(a):

Korwinowcy najwyższe IQ. Dobra idę spać, bo się chyba nawaliłem.

ale co nie wiedziałeś? Czy podobnie jak wyżej problem z akceptacją? Jak byłeś na labie to pewnie widziałeś. Ten link był wklejany wielokrotnie. Było chyba gdzieś większe opracowanie tych testów w pdf, ale nie moge teraz znaleźć. Przy czym trzeba pamiętać, że kiedyś taka PO to była partia młodych. Teraz to już emeryci więc obstawiam, że średnie IQ jeszcze im spadło. PSL/Samoobrona wiadomo:E

Cytat

To nie pierwszy test, w którym wolnościowcy wypadają bardzo korzystnie. W 2004 roku w Narodowym Teście Inteligencji także wygrali wyborcy wolnościowego ugrupowania Janusza Korwin-Mikkego czyli Unii Polityki Realnej. UPRowcy wypadli jako najinteligentniejszą grupa wyborców w Polsce.
Narodowy Test IQ 2004, średnie IQ elektoratów:
UPR – 100,2
PO – 97,5
PiS – 95,2
apolityczni – 93,0
SLD – 92,4
LPR – 91,6
PSL – 90,0
Samoobrona – 88,3

comment_rPyMiBxfzo4v3Mlx8Sm2ZwvGwAMyUyug

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Zas napisał(a):

Weź ty wracaj na GOL-a do WolfmanaRU, jeszcze tutaj cię nie było? :E 

Ja już wszędzie byłem :lol2:. Po ewakuacji z PClab jak chciałem założyć konto na kilku innych tego typu forach to okazało się że mam je już założone i to od dawna, a na niektórych forach nawet bardzo dawna.

Broszury na wypadek wojny trafią do szkół? Minister nie wyklucza

- Większy walor widzimy w tym, jak dotrzeć do szkół i tam organizować takie szkolenia, niż wysyłać broszury, ale nie wykluczam tego - tak szef MSWiA Tomasz Siemoniak zareagował na pytanie, czy Polska pójdzie śladem Szwecji i Finlandii i rozpocznie działania edukacyjne na wypadek agresji. Władze w Sztokholmie rozpoczęły akcję wysyłania broszur, a Helsinki uruchomiły poradnik internetowy na czas wojny i kryzysu.

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-broszury-na-wypadek-wojny-trafia-do-szkol-minister-nie-wyklu,nId,7859398

Znowu trafiam na artykuł gdzie piszą że mają szkolić na wypadek wojny albo takie broszury rozsyłać. W tym może nawet u nas. Serio. Czy oni wiedzą o czymś o czym my nie wiemy i nam nie mówią.

Edytowane przez sabaru128
Opublikowano
Godzinę temu, Michaelred napisał(a):

Od czasów KNP minęło trochę czasu. Ludzie, którzy popierali KNP już dawno nie są z Konfederacją. Konfa dziś to zbiorowisko idiotów (Braun), russkich szpicli (Berkowicz), matołów (Bosak) i ludzi tumanów (Tumanowicz). Ich się nie da bronić - to są ludzie, którzy żyją dzięki polityce (Poza Memcenem), bo nie mają nawet cienia kariery zawodowej czy osiągnięć zawodowych. Typowe polityczne jełopy. Od polityki i tego jak dobrze będa okłamywać naiwniaków zależy poziom ich życia :)

Opublikowano (edytowane)

Still better niż reszta partii.

13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Od czasów KNP minęło trochę czasu. Ludzie, którzy popierali KNP już dawno nie są z Konfederacją.

W dużej części dalej są. 

bo nie mają nawet cienia kariery zawodowej czy osiągnięć zawodowych

Masło maślane... a z innych partii to kto ma? Może Tusk?:E

Od polityki i tego jak dobrze będa okłamywać naiwniaków zależy poziom ich życia :)

No zdecydowanie nie. To w innych partiach są ludzie przyspawa do stołków i żyją dobrze z koryta. W Konfederacji nawet jakbyś chciał to ze względu na świeżość tego nie znajdziesz.

Konfa dziś to zbiorowisko idiotów (Braun), russkich szpicli (Berkowicz), matołów (Bosak) i ludzi tumanów (Tumanowicz). Ich się nie da bronić

O następny, który wszędzie ruskich szpiegów widzi:E Wymień tu innych polityków, których nie uważasz za idiotów i tumanów :) Bo tak wyzywać może każdy. Pytanie tylko do czego porównujesz :)

Opublikowano
22 minuty temu, sabaru128 napisał(a):

Znowu trafiam na artykuł gdzie piszą że mają szkolić na wypadek wojny albo takie broszury rozsyłać. W tym może nawet u nas. Serio. Czy oni wiedzą o czymś o czym my nie wiemy i nam nie mówią.

Chyba nie sądzisz, że się zbroimy i budujemy chociażby tarczę wschód bo mamy taki kaprys? Czasy są coraz mniej spokojne i trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność. Co do tego, że nie wszystko nam się mówi żeby nie wszczynać niepotrzebnej paniki trudno mieć jakiekolwiek wątpliwości. Chociażby obrona cywilna kompletnie leży u nas w kraju i potrzebne są bardzo intensywne działania.

Opublikowano

@sabaru128 a ile lat minęło od Twoich ostatnich lekcji z przysposobienia obronnego o ile miałeś taki przedmiot, jak nie to ile lat minęło od czasu gdy miałeś omawiane różne sygnały alarmowe itd.? Ja jak miałem przysposobienie obronne to jeszcze były stare "słoniki", a sygnalizacja alarmowa w centrum miasta, tak jak i jakiekolwiek schrony. Od tamtego czasu wiele się zmieniło choćby technologicznie i organizacyjnie, ale np. w schronach dalej uważam że są spore braki. Dlatego lepiej po prostu co jakiś czas prowadzić akcje informacyjne, tym bardziej teraz. 

Chodzi po prostu o świadomość bo czasy są jakie są, ale nie świadczy to o "czymś co oni wiedzą, a my nie".