Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
W tu o głupotach tymczasem z serii wina PiSu.
"Zyski zmieniły się w straty. Takich słabych wyników nie było od lat"
https://www.money.pl/gospodarka/takich-slabych-wynikow-nie-bylo-od-lat-rekord-strat-panstwowych-spolek-7097109645122112a.html
Rok temu kupiłem rtx 3080 po upadku, zresztą chyba brałeś udział w tamtej dyskusji i zwrot był był bezbolesny. Co prawda inny sklep, ale nie każdy każdego chce wydymać bo nie wszyscy są bi
BTW odłóż ze trzy plomby w razie czego
Mnie tam promieniowanie samo schodzi z czasem, oczywiście jeśli mówi o nie takim dużym. Teraz nie wiem czy jestem takim dobrym stalkerem czy to bug.
Ogólnie, nie licząc crashy, gra chodzi znośnie w 90-100+ fps. Oczywiście w pierwszej większej wiosce fps z czasem dropi do ok. 40 i VRAM zapycha się pod sam korek.
No trochę zmęczona. Kartę ci tak zapakowali, bo ona już pewnie taka była ale nie trafili na frajera i jest niezręczna sytuacja. Jeśli przed wysłaniem była sprawna to takie wykrzywienie PCB od strony śledzia za wielkiej jej różnicy nie robi daleko do Vramu czy GPU.
Żeby HDR działał jakkolwiek to monitor musi mieć strefy wygaszania (local dimming). Bez tego nie ma sensu włączać.
Strona RTINGS i zobacz czy posiada, czy nie. Ile ich ma, jaki jest rezultat. Dodam tylko że lepiej wziąć VA, niż IPS pod kątem HDR.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
6 reakcji
Pokaż odpowiedź