Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Witam wszystkich. Przybywam z zamykanego pclaba gdzie miałem nick beza101. Także raz jeszcze wszystkim dzień dobry.
Chciałem podzielić się moją śmieszna sytuacją w Stalkerze. Mianowicie nie raz miałem sytuacje w której miałem bardzo mało hp i byłem napromieniowany. Panicznie szukałem jakichś butelek z wódką do zbicia promieniowania lub apteczek czy bandaży zeby się podleczyć.
Nie miałem jednak pojęcia że w wiosce jest gość który może mnie uzdrowić Przez to sporo razy padłem. Jak to mówią człowiek na błędach się uczy. Od taka śmieszna sytuacja
Gra generalnie mi się podoba pomimo bugów.
Obudowę o tyle mogę zmienić, bo jeszcze przed sprzedażą mam już pewnego kupca - mogę odstąpić w takiej konfiguracji, a najbardziej zależy mi na zmianie pod DDR5 i ewentualna przyszłość o rozbudowie - np. chłodzenie 420mm.
Zaproponujesz jeszcze jakąś alternatywę, czy śmiało brać?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
6 reakcji
Pokaż odpowiedź