A jak w końcu 4 poziom odblokować? Ja na razie zrobiłem drugi będąc na Akt 3 cruel, bo ten trial of chaos strasznie mnie irytował (a i tak raz prawie padłem...)
@Send1N Niewiele mniej robiłem na 7800 XT, no ale tutaj mamy stock, czyli jak startuje z prawie 23k na refie zapewne to 25k jest dosyć realne.
Tyle że na 7900 XT kręciłem 30k, więc faktycznie bida.
Wiesław 4 jeszcze nie wyszedł a już wzbudze tyle emocji. Samo to pokazuje jakie wielkie jest zainteresowanie marką mimo wszystkich obaw i doświadczeń po premierze CP2077. Zauważam też wzmożoną aktywność CDP Red w social mediach, na tych wszystkich portalach branżowych, co raz więcej mówią o Wiedźminie 4, o Ciri, boje się, że balonik będzie na tyle napompowany, że pierdzielnie z mocnym hukiem. W sumie też się zastanawiam czemu to robią, gra pewnie wyjdzie za 2-3 lata a praktycznie co kilka dni coś nowego się na jej temat pojawia. Myślicie, że "marketingowo/pr-owo" im to dobrze robi czy raczej wręcz przeciwnie?
Weźcie Wy się poświęćcie i zainstalujcie grę ponownie na czysto, odpalcie i dajcie znać jak to wygląda obecnie, nie chce mi się wierzyć, że gra wcześniej działała normalnie a po potwierdzeniu, że to nie wina 11 24H2 na 101% wiem, że to wina gry.
Rekomendowane odpowiedzi