Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Dodam jeszcze, że nikomu nie przyszło do głowy zrobić gebelsowkskiej propagandy w TVP typu: Kaczyński ma krew na rękach, Kaczyński to zdrajca i prać brudy rodzin polityków opozycyjnych czy zadać pytanie Komorowskiemu przez dziennikarkę: "co możemy jeszcze zrobić aby wygrał Pan wybory? TVP za czasów PO była stronnicza. Tak - przyznaję, ale to co zrobił PiS to tak 100x więcej jak zresztą ze wszystkim... Taka różnica... -
Przez Godlike · Opublikowano
Tak, masz tam nawet ikonke steama przy tym kluczu inwymienione regiony USA, Kanda i Europa jakby była inna platforma to bylaby tez odpowiednia ikonka np goga czy epica, jak gra jest na inny region to tez jest wyszczególniona, jakby np nie było Europy to w okolicach ceny za klucz jest wyrazne info ze nie mozna aktywować w twoim regionie, nie wiem jedynie jak jest z pre orderami czy klucz dostajesz od razu czy dopiero w okolicach 4 lutego, ale raczej 4 dopiero dostaniesz klucz. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
@SebastianFM Po co? Przecież nie mam racji. Temat uważam za zakończony. PS. dyskusja jałowa była wyłącznie z twojej strony. Ja argumentami waliłem głową w mur, a Ty tylko - "nie masz racji". Dalsze ciągniecie tematu uważam za bezprzedmiotowe. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja mam okno, ale komp pod biurkiem, a okno mi jest potrzebne gdy się schylę to zobaczyć czy wszystko gra. Tak samo jak podświetlenie w środku by oświetlić wnętrze. Karta ma mieć dobre wydajne chłodzenie, by karta nie łapała wysokiego hotspotu, nie grzała się etc etc. Dla przykładu jak mam fabryczne wentylatory na przodzie i tyle, to nad Fortisem mam Noctuę 140mm z mocowaniem 120mm(jedyny wentylator na topie), więc nie pasuje to do zestawu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi