Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Klasyk. Nie mam nic do dodania. Parę lat modowania, subskrybowania nexusa, korespondowania z moderami itd. - w piach. Dodali RT. To zmiażdżyło graficznie oldgena. Masz rację. Pytanie na zakończenie (i nie oczekuję już odpowiedzi). Po co lista usprawnień?? Mogli to załatwić dwoma znaczkami i jednym punktem. Lista ulepszeń NG: - dodaliśmy RT. Miłego wieczoru. -
Przez Send1N · Opublikowano
Mech o którym wspomniał Miro to jedno z najgorszych wersji jeżeli chodzi o chłodzenie możesz upolować używkę RX 6700XT z 12GB pamięci i w razie ewentualnych problemów zdejmiesz w sofcie amd 100/200mhz z taktowania rdzenia aby pobór spadł i też jest dobra opcja zamiast kupowanie np rx 6600/xt. -
Przez voltq · Opublikowano
@Godlike fajne oferty ja na steam zapłaciłem 338 zł za wersję gold , ten kod insta gaming można aktywować na steam ? -
Przez Send1N · Opublikowano
Oczywiście że tak ja zawsze byłem tego założenia że jak buda z oknem to pasuje to jakoś kolorystycznie dobrać tak aby do siebie pasowało u mnie kolory szarości/srebra i czerni z lekki białym podświetleniem xfx mi najbardziej pasował jak kupowałem kartę ale denerwował mnie ten wielki podświetlany napis z czerwonym "RX" miałem ułatwione zadanie bo była tam przezroczysta folia ochronna od której odrysowałem kształt na czarnej folii samoprzylepnej i zamaskowałem ładnie to miejsce tak aby tylko logo XFX świeciło na biało: Standardowy wygląd tej karty na włączonym PC: U mnie: -
Przez Smalec · Opublikowano
Panie kochany, tu nie ma czasu na wypalenia! 7 od rana to tu będzie żywy ogień z każdej rzyci! Walczymy! 🔥
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi