Camis 317 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/byly-szef-pkw-ostro-o-pieniadzach-dla-pis-minister-powinien-zrobic-jedno/dxplm97
Umpero 118 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): https://www.google.com/amp/s/dorzeczy.pl/amp/650269/ewa-zajaczkowska-hernik-przylapana-nie-wstyd-pani-robic-z-ludzi-idiotow.html Przecież to jest zwyczajna kretynka. To tłumaczenie jest na poziomie Żukowskiej. Serio? Przywalacie się o kwestię 8 gwiazdek i porównujecie ją do Żukowskiej? Sam bym ironizował tak jak ona to zrobiła w tej kwestii. Po prostu jesteście zaślepieni swoją polityczną nienawiścia. Kobieta nie daje sobie w kaszę dmuchać i ustawia po kątach wszystkie uśmiechnięte pacynki po kątach. 2 2
Winter 450 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Pojawiła się alternatywa dla Twittera. Liberalnolewicowa. Bana można wyłapać za nic
Camis 317 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) https://x.com/MarcinPalade/status/1858569921543712978 //edit, dużo czasu nie potrzeba było już prawaki go jadą w komentarzach mimo że ma rację Edytowane 1 godzinę temu przez Camis
adashi 116 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Spl97 napisał(a): Właśnie Zajączkowska jest na równi z Żukowską i całą masą wariatek pod względem głupoty. Zgaduję, że gdyby ktoś bez mrugnięcia okiem hwdp rozwinął jako Chcę Wstąpić Do Policji to też byś go posądził o niską inteligencję. Doprawdy paradne. 1 1
Bartso 2 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu (edytowane) Konfedepisowcy sie śmieją z niedowładu intelektualnego Żukowskiej a sami cierpią na takowy tylko z inna półkula nie domaga Za samo tvpis powinni mieć całkowicie zabrana subwencje a gdzie reszta wreszczcie jakaś męska decyzja Edytowane 38 minut temu przez Bartso 2
Winter 450 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31473933,anne-applebaum-uderza-w-donalda-trumpa-idealny-kandydat-dla.amp Idiotka
musichunter1x 92 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu Tematy z kawałami są martwe, a to w sumie polityka, więc wstawiam tutaj. Myślałem, że to jakiś dowcip, ze zdjęciem wygenerowanym przez AI, ale jednak.... 1
Umpero 118 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu (edytowane) 21 minut temu, Bartso napisał(a): Konfedepisowcy sie śmieją z niedowładu intelektualnego Żukowskiej a sami cierpią na takowy tylko z inna półkula nie domaga Za samo tvpis powinni mieć całkowicie zabrana subwencje a gdzie reszta wreszczcie jakaś męska decyzja Ładnie pracujesz na urlop. Panie moderator yebnij mu banem bo inaczej ja to zrobię słownie. To czego najbardziej nie trawię to partyjniaków chorych z nienawiści. Można mieć różne upodobania, poglądy, ale jak widzę typa plującego jadem czy to z jednej czy drugiej strony to mam ochotę mu zaproponować by się abortował. Edytowane 16 minut temu przez Umpero
Jacek Winkler 99 Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu 3 godziny temu, Kris194 napisał(a): Jakby tego było mało to wieczorem dostaną między oczy reportażem o tym jak za ich rządów była przesyłana kasa do ruskich Co?
Mar_s 222 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu 9 minut temu, Umpero napisał(a): Ładnie pracujesz na urlop. Panie moderator yebnij mu banem bo inaczej ja to zrobię słownie. To czego najbardziej nie trawię to partyjniaków chorych z nienawiści. Można mieć różne upodobania, poglądy, ale jak widzę typa plującego jadem czy to z jednej czy drugiej strony to mam ochotę mu zaproponować by się abortował. Na razie sam na niego pracujesz, to my decydujemy kogo ukarać, i nie będziemy tolerować wymuszania kar dla przeciwników w dyskusji. I jak zmieniasz jedną literę w przekleństwie to to jest nadal przekleństwo.
Kris194 170 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu (edytowane) 27 minut temu, Winter napisał(a): https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31473933,anne-applebaum-uderza-w-donalda-trumpa-idealny-kandydat-dla.amp Idiotka Bo? Ty śledzisz cokolwiek czy żyjesz w próżni/bańce? Zdajesz sobie chociaż sprawę kto będzie Dyrektorem Wywiadu USA? Edytowane 5 minut temu przez Kris194
crush 303 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 58 minut temu, adashi napisał(a): Zgaduję, że gdyby ktoś bez mrugnięcia okiem hwdp rozwinął jako Chcę Wstąpić Do Policji to też byś go posądził o niską inteligencję. Doprawdy paradne. Nie. W twoim przykładzie to właśnie ta idiotka twierdzi, że HWDP to Chcę Wstąpić Do Policji. Na konforuskiego szura.
Winter 450 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu Teraz, Kris194 napisał(a): Bo? Ty śledzisz cokolwiek czy żyjesz w próżni/bańce? Wcześniej go porównywała do Hitlera, Stalina i Mussolinieho. Wybacz, ale nikogo nie zamordowal, dwa, już rządził i nie wprowadził autorytaryzmu.
crush 303 Opublikowano 3 minuty temu Opublikowano 3 minuty temu (edytowane) 4 minuty temu, Kris194 napisał(a): Bo? Ty śledzisz cokolwiek czy żyjesz w próżni/bańce? Zdajesz sobie chociaż sprawę kto będzie Dyrektorem Wywiadu USA? To jest żona szefa naszego MSZ. Może prezydenta. To jest jawne działanie na naszą szkodę. Sikorski powinien wyjść i jasno powiedzieć, że od jej opinii odcina się grubą kreską. Edytowane 2 minuty temu przez crush
Rekomendowane odpowiedzi