Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

https://www.google.com/amp/s/dorzeczy.pl/amp/650269/ewa-zajaczkowska-hernik-przylapana-nie-wstyd-pani-robic-z-ludzi-idiotow.html

Przecież to jest zwyczajna kretynka. To tłumaczenie jest na poziomie Żukowskiej. 

Serio? Przywalacie się o kwestię 8 gwiazdek i porównujecie ją do Żukowskiej? Sam bym ironizował tak jak ona to zrobiła w tej kwestii. Po prostu jesteście zaślepieni swoją polityczną nienawiścia. Kobieta nie daje sobie w kaszę dmuchać i ustawia po kątach wszystkie uśmiechnięte pacynki po kątach.

• Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

Właśnie Zajączkowska jest na równi z Żukowską i całą masą wariatek pod względem głupoty.

Zgaduję, że gdyby ktoś bez mrugnięcia okiem hwdp rozwinął jako Chcę Wstąpić Do Policji to też byś go posądził o niską inteligencję. Doprawdy paradne.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Konfedepisowcy sie śmieją  z niedowładu intelektualnego Żukowskiej a sami cierpią na takowy tylko z inna półkula nie domaga

Za samo tvpis powinni mieć całkowicie zabrana subwencje a gdzie reszta 

wreszczcie jakaś męska decyzja

Edytowane przez Bartso
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Bartso napisał(a):

Konfedepisowcy sie śmieją  z niedowładu intelektualnego Żukowskiej a sami cierpią na takowy tylko z inna półkula nie domaga

Za samo tvpis powinni mieć całkowicie zabrana subwencje a gdzie reszta 

wreszczcie jakaś męska decyzja

Ładnie pracujesz na urlop. Panie moderator yebnij mu banem bo inaczej ja to zrobię słownie. To czego najbardziej nie trawię to partyjniaków chorych z nienawiści.

Można mieć różne upodobania, poglądy, ale jak widzę typa plującego jadem czy to z jednej czy drugiej strony to mam ochotę mu zaproponować by się abortował.

Edytowane przez Umpero
Opublikowano
9 minut temu, Umpero napisał(a):

Ładnie pracujesz na urlop. Panie moderator yebnij mu banem bo inaczej ja to zrobię słownie. To czego najbardziej nie trawię to partyjniaków chorych z nienawiści.

Można mieć różne upodobania, poglądy, ale jak widzę typa plującego jadem czy to z jednej czy drugiej strony to mam ochotę mu zaproponować by się abortował.

Na razie sam na niego pracujesz, to my decydujemy kogo ukarać, i nie będziemy tolerować wymuszania kar dla przeciwników w dyskusji.

I jak zmieniasz jedną literę w przekleństwie to to jest nadal przekleństwo.

Opublikowano
58 minut temu, adashi napisał(a):

Zgaduję, że gdyby ktoś bez mrugnięcia okiem hwdp rozwinął jako Chcę Wstąpić Do Policji to też byś go posądził o niską inteligencję. Doprawdy paradne.

Nie. W twoim przykładzie to właśnie ta idiotka twierdzi, że HWDP to Chcę Wstąpić Do Policji.

comment_GiozLrg0ekHbHglKKgQ4yELXOe0WA0K2

Na konforuskiego szura.

Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Bo? Ty śledzisz cokolwiek czy żyjesz w próżni/bańce?

Wcześniej go porównywała do Hitlera, Stalina i Mussolinieho. Wybacz, ale nikogo nie zamordowal, dwa, już rządził i nie wprowadził autorytaryzmu.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Bo? Ty śledzisz cokolwiek czy żyjesz w próżni/bańce? Zdajesz sobie chociaż sprawę kto będzie Dyrektorem Wywiadu USA?

To jest żona szefa naszego MSZ. Może prezydenta.

To jest jawne działanie na naszą szkodę.

Sikorski powinien wyjść i jasno powiedzieć, że od jej opinii odcina się grubą kreską.

Edytowane przez crush