Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Tak sobie czytam i czytam od kilku stron i doszedłem do wniosku, że tutaj co niektórzy zaliczają niezły odlot -
Przez Kadajo · Opublikowano
Oni zaczynają traktować te karty jak swego rodzaju inwestycja, już planują następną, z tym że aktualna drogo sprzedadzą i w ten sposób odbija sobie część kosztów. Kompletnie ignorując fakt że karta za każdym razem staje się coraz droższa Ciekawy jestem jakie będą bajki wymyślać jak do nowej karty będzie trzeba dopłacać po 15 kola, bo do tego dojdzie już za parę lat jak to wszytko będzie szło dalej w tym kierunku. Zobaczycie jak nagle wystrzeli popularność GF NOW i nagle granie w chmurze to będzie super sprawa "Nie będziesz miał niczego i będziesz szczęśliwy" Prawdziwym gwoździem to będzie moment w którym Nvidia zacznie więcej zarabiać na GF Now niż na sprzedaży kart. -
Przez Totek · Opublikowano
Carvertical też ssie. Kupiłem auto uszkodzone z auta.ch, dostałem wszystko odnośnie niego, zdjęcia, wykaz itd. a w Carverticalu nawet słowem się nie zająknęli. -
Przez MJRegul · Opublikowano
@Katystopej teraz mi po głowie chodzi Charger 5.7 ale hamuje mnie jednak jego spalanie oraz jednak chęć doprowadzenia mojego niebieskiego złomu do stanu technicznego perfekt (wał do wyważenia lub wymiany i wymiana poduszek pod silnikiem i skrzynią) bo NIESAMOWICIE DOBRZE mi się nim jeździ. Skręca lepiej niż KIA i nie chodzi o zarzucanie dupą. Trzyma się drogi jak głupi (jak jest sucho i ciepło bo na mokrym to emeryt-mode trzeba) i mimo, że to tylko 3.7 to bardzo ładnie brzmi, nie tak krzykliwie jak np podobne wielkościowo silniki w Z350 czy Z370. Lekki bulgocik na niższych obrotach, basowy odkurzacz na wyższych Fordowski 3.7 V6 pali w korkach 16 litrów. Sąsiad ma Challengera 5.7 - korki w Warszawie to około 22 litry. No NIE. Mam swoje granice na razie Jeśli miałbym mieć auto co pali 20 litrów+ w mieście to inna buda, bym kurna przynajmniej wiedział czemu tyle chłepie - pewnie Grand Szeroki 5.7 -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Moment, bo tu się należy korekta, książę Andrzej 4 lata temu stracił przywileje szlacheckie i funkcje, stopnie wojskowe itp. Królowa Elżbieta odebrała, w związku z powiązaniem z Epsteinem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi