Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Kupiłeś drugą taką samą? czy co ten film przedstawia Crossfire dawało jakieś 60 max 70% przyrostu + często miało problemy w grach z resztą podobnie jak sli więc jakby to działało do tej pory tak samo jak wtedy to wątpię że przebił być jedną tak mocną kartę jak 5090 -
Przez Badalamann · Opublikowano
@adashi No zdecydowanie nie. Znaczy państwo się dostosowuje, to oczywiste. Sprowadzamy migrantów. Do pracy na bieżąco migrantów ekonomicznych, ale też staramy sie o ludzi którzy na stałe się osiedlą. Obecnie głównie z Ukriany ale też Białorusi. Założenie jest takie że uda się "osiedlić" conajmniej ok miliona Ukraińców. To "zasypie" dziurę demorgaficzną na kilkanaście lat. Mylisz się natomiast co do tego że będzie mniej ludzi i wówczas będzie więcej jakichś zasobów na osobę. Ludzie migrują do dużych ośrodków i tam jest i będzie ogromny popyt na nieruchomości, rozrywkę, kulturę, edukację i opiekę zdrowotną. Ponad to większość "zasobów" jest wytwarzana czy świadczona(usługi) na tyle, by zaspokoić popyt. Nie ma jakiejś stałej liczby corocznie pojawiających się mieszkań, samochodów czy komupterów. -
A na pamięciach 86c ludzie tak płakali o temp pamięci na rdna4 a przecież takie temperatury były już dużo wcześniej i nie raz o tym pisałem, właśnie pokazałeś dobry przykład -
Przykładowo goodramy 2x16 6000 cały czas były w okolicy 1500-1600pln, nie widziałem aby poszybowały do 2K obecnie najtaniej https://vist.eu/pl/p/DDR5-GoodRam-IRDM-32GB-2x16GB-6000MHz-CL30-Black/344534?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=5fa48089-203e-0e90-b59d-2e54606de1d8 -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No, a Carlie nie wiedział co żonka robi! łon nie wiedzioł, łona przyszła, kazała się żenić, to łon się łożenioł i nic nie wiedzioł co ona wyrabia. Kilo, ogarnij się. Nie można być aż tak bardzo zapatrzonym i naiwnym. Ja wiem, że łatwiej człowieka oszukać niż przekonać go, że został oszukany, ale litości.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi