Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CryptTM · Opublikowano
Akurat w przypadku DDR4 (bo o tych piszemy) już ich nie będzie przybywać, więc jest bardzo duża szansa na to, że będą właśnie drożeć. Co innego DDR5, tutaj może być różnie i na pewno nie będzie lepiej w tym roku. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ta wiem to jest normalne ja argusa używam od dawien dawna po przejściu z win7 gdzie korzystałem ze speedfana pod systemem który to na W10 już nie działał także kiedy to było -
Przez Grolshek · Opublikowano
Od lat kupuję wyłącznie na OLX. Raz spór wygrany, raz się dałem ojebać bo chciwość mi zasłoniła oczy. Zakupów mnóstwo najróżniejszych. -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Przecież nie będę podróżował tylko raz, więc to ty tworzysz imaginacje na temat moich problemów, a potem wyimaginowane rozwiązania. To już konfabulacja wyższego rzędu. Problemy z OLEDami są dobrze udokumentowane w internecie i nie muszę zmarnować ponad 2000 zł, aby się o tym przekonać. Podważanie moich kompetencji w obronie jakieś technologii monitorów jest atakiem. Nie umiesz się normalnie wypowiedzieć, tylko próbujesz wyśmiewać mnie w dosyć nieudolny sposób z powodu dziwnych frustracji spowodowanych moją krytyką technologii OLED. Przypomnę ponownie, że jest to forum, które służy do wymiany poglądów, co też czynię. Nie musisz tego czytać, ani odpisywać, a jednak postanowiłeś i to w mało elegancji sposób jakby twoje życie zależało od tej technologi. Trochę śmieszne. Jak już wielokrotnie pisałem nie boje się samego wypalenia, tylko właśnie uszkodzenia powłoki ekranu, głównie podczas transportu i to jest dla mnie największy no-go jeśli chodzi o OLEDy. Skoro się nie boisz to po co go chowasz? Ja jeszcze nigdy w swoim życiu nie używałem chowającego się paska bo był dla mnie zbyt irytujący. -
Przez CryptTM · Opublikowano
Pytam, bo też nie widziałem info o głośnikach, za to doszukałem się G-Sync'u. Nie popełnie drugi raz tego samego błędu i nie kupię monitora bez głośników. Podłącz waść później konsolę do tego Ten wyżej wspomniany Gigabyte jest fajny, ale jak czytam, co tam z panelami może być, to przechodzi chęć na kupno
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi