Skocz do zawartości

Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny

Recommended Posts

unijna szmata, jakieś kompleksy na tle niemieckim :) Normalnie off-polityczny w całym wydaniu. 

Wracając do tematu. Ciekawe czy z tego raportu ds. wpływów ruskich będzie jakiś konkret w postaci realnych zarzutów i ściągnięty immunitet komu trzeba.

49 minut temu, Umpero napisał:

Dla Polaków jest polska flaga. Dla takich jak ty jest unijna szmatka lub flaga z kraju helmutów.
Jakieś fobie chyba masz z tym putinem.

Popieraliście pseudo prawaki putina i się nim zachwycaliście jeszcze 3 lata temu, teraz oczywiście żaden kremlopolak się do tego nie przyzna.

Jak to jest że prawaki czują się polskimi patriotami, ale łykają ruską antyzachodnią propagandę bez zastanowienia, myślą że w rosji jest jakiś niby rozsądny konserwatyzm?

10 minut temu, Digger napisał:

Popieraliście pseudo prawaki putina i się nim zachwycaliście jeszcze 3 lata temu, teraz oczywiście żaden kremlopolak się do tego nie przyzna.

Jak to jest że prawaki czują się polskimi patriotami, ale łykają ruską antyzachodnią propagandę bez zastanowienia, myślą że w rosji jest jakiś niby rozsądny konserwatyzm?

Z jakiej bańki żeś się urwał? To, że jakiś korwinopajac gadał takie głupoty nie znaczy, że zaraz cała prawa strona to putinofile.
Korwin ze swoją pogardą do tuskoruska i socjalistów od Kaczyńskiego budził swego rodzaju sympatię u niektórych. Natomiast duża część jego światopoglądu to pajacowanie dla atencjuszowania. Natomiast tacy ludzie chorzy z nienawiści do których należysz są gorsi niż taki korwinista.

3 godziny temu, mag_zbc napisał:

3601 aktów notarialnych. Tak kancelaria wiceministra Jacka Tomczaka zarabia na branży deweloperskiej

Tomczak ciśnie w kredyty 0% które nabiją kabzę deweloperom. Kancelaria Tomczaka obsługuje firmy deweloperskie zrzeszone w PZFD, który z kolei jest stroną "społeczną" w konsultacjach przy pracach nad kredytem 0%

Nie ma żadnej mafii deweloperskiej.

Ciekawe kiedy dymisja:😈

2 godziny temu, different napisał:

unijna szmata, jakieś kompleksy na tle niemieckim :) Normalnie off-polityczny w całym wydaniu. 

Wracając do tematu. Ciekawe czy z tego raportu ds. wpływów ruskich będzie jakiś konkret w postaci realnych zarzutów i ściągnięty immunitet komu trzeba.

kwity poszyl do prokuratora to moze w koncu smiec macierewicz beknie 

Przynieś ktoś kaftan, ruski agent zwariował :E

A Sikorski krótko i na temat

No i jakby ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości czy Cenckiewicz jest umoczony to:

Edytowano przez Kris194

Przecież Macierewicz to był kandydat nr 1 na agenta rosyjskeigo od lat. Wielu lat. Śmieszą te odklejki platofrmersów od "konforusków" - może i w konfederacji jest paru ludzi, którzy są bardziej prorosyjscy niż proukraińscy, ale nie są agentami, a co najwyżej idiotami. Z kolei Macierewicz od lat grał na polaryzowanie polskiego społeczeństwa. Jeśli mu płacili to niech gnije w więzieniu. Jeśli robił to za darmo, to niech gnije jeszcze dłużej w więzieniu. 

Edytowano przez Fatality
  • Like 1

7 minut temu, Dziarson napisał:

@ampere11 koledze nie podoba sie ta wypowiedz moze wyslijcie mu jakies przeprosiny na PW.

Screenshot_2024-10-30-20-06-00-217_com.android.chrome.jpg

Czy ja coś złego napisałem? W tej konkretnej sytuacji komunikacyjnej nawet nie występuję.  To dotyczy diggera i Umpero. 

Edytowano przez ampere1

5 minut temu, Dziarson napisał:

@ampere11 koledze nie podoba sie ta wypowiedz moze wyslijcie mu jakies przeprosiny na PW.

Bez przesady, jeden i drugi raczej w słowach nie przebierają, ale jakiegoś strasznego ciskania wyzwiskami tam nie ma, tematy polityczne forum to nie miejsce dla nadwrażliwych. 

• Upvote 1

7 minut temu, ampere1 napisał:

Czy ja coś złego napisałem? W tej konkretnej sytuacji komunikacyjnej nawet nie występuję.  To dotyczy diggera i Umpero. 

Zawrqcanie dupy kolego jak ci sie takie wypowoedzi jie podobaja to tego nie czytaj. 

Przed chwilą, Dziarson napisał:

Zawrqcanie dupy kolego jak ci sie takie wypowoedzi jie podobaja to tego nie czytaj. 

Spokojnie. Ja nikogo nie zwyzywałem, (chciałem pokojowo dowiedzieć się, co jest mi zarzucane, dokładając do tego screen z panelu zgłoszeń/ostrzeżeń, który zamieściłeś) więc również uprzejmie proszę o szacunek. :) 

4 minuty temu, tomcug napisał:

Coś czuję, że w tym wątku będzie sporo raportów leciało :hihot:

No i jak widać po przykładzie, 99% można olać, chyba że wprowadzimy wymóg że najostrzejsze przekleństwo dopuszczalne w temacie to "motyla noga".  ;D

4 minuty temu, ampere1 napisał:

Spokojnie. Ja nikogo nie zwyzywałem, (chciałem pokojowo dowiedzieć się, co jest mi zarzucane, dokładając do tego screen z panelu zgłoszeń/ostrzeżeń, który zamieściłeś) więc również uprzejmie proszę o szacunek. :) 

Luzik, to chodzi o forumowicza, który zgłaszał Twój post, żebyś go przeprosił na PW, bo się poczuł urażony :E

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...