Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiej reklamy jeszcze nie było :E

Kto nie wie, o co chodzi. Jest na FB grupa z wędrującymi kamykami, na wzór tych z innych krajów całego świata. Maluje się kamyki, pisze na nich kod pocztowy i zostawia gdziekolwiek. Jak ktoś znajdzie taki kamyk, wpisuje kod na grupie FB i dzięki temu można sprawdzić, jak daleko ktoś przeniósł kamyka. Zabawa miała być apolityczna, niereligijna, bez reklam, po prostu malowało się coś ładnego, sympatycznego - ale ludzie oczywiście zaczęli robić wszystko na odwrót.

mem.jpg

Opublikowano

Fascynują mnie te miesięcznice.

Oczywiście ten smoleński kutafon od parówek powinien odpowiadać za zaatakowanie kogokolwiek... Ale po jaki wuj ci "protestujący" tam przychodzą robić dym?

Rozumiem za rządów tych nieudaczników, bo cała oprawa szła z podatków. Ale teraz? Niech łażą, niech palą sobie te znicze. Sram na nich i na ich obrządki.

Dla mnie to są starcia jednej grupy idiotów ze zbyt dużą ilością wolnego czasu, z drugą grupą znudzonych idiotów.

• Upvote 2
Opublikowano
48 minut temu, Camis napisał(a):

Tylko dodam żeby któryś nie wyskoczył z winą Tuska, raport jest do roku 2023. 

No tak, ale już pomijając ten raport, to Polska ma nieefektywny rząd przez niezrozumiałą w tym rolę prezydenta.

Zresztą to jest nawet już na poziomie konstytucji karkołomne, bo skoro np. za politykę zagraniczną odpowiada minister, to po kiego pchać tam jakieś uprawnienia dla prezydenta?

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

@crush

1. Dla zasady

2. Sa grupy spoleczne, ktore byly wiele lat maltretowane kazdego miesiaca utrudnieniami w ruchu (schody, pod krzyzem, krakow)

Imho, jakby po roku odpuscili sobie te miesiecznice i odbywalo sie to tylko raz do roku w kwietniu, to tej imby by nie bylo. A jak widac, sa ludzie ktorych propaganda PiSu irytuje bardziej niz Ciebie.

Edytowane przez ryba
  • Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, ryba napisał(a):

@crush

1. Dla zasady

2. Sa grupy spoleczne, ktore byly wiele lat maltretowane kazdego miesiaca utrudnieniami w ruchu (schody, pod krzyzem, krakow)

Imho, jakby po roku odpuscili sobie te miesiecznice i odbywalo sie to tylko raz do roku w kwietniu, to tej imby by nie bylo. A jak widac, sa ludzie ktorych propaganda PiSu irytuje bardziej niz Ciebie.

Aha. Czyli mam twoje przyzwolenie żeby dla zasady ingerować w marsze, w tym te LGBT. Przyjąłem.

Propaganda była za ich rządów. W telewizji, na banerach, etc. Teraz stoją pod śmierdzącym pomnikiem.

Jakby blokowali ulice jak te śmieci przyklejające się do jezdni to jak najbardziej spryskać gazem łzawiącym i zapakować do suki.

Banda debili przyszła zaatakować bandę debili. Tyle w temacie.

Opublikowano

Ale ja nikomu nie daje przyzwolen :) Nie mam uprawnien do tego moja skromna osoba. Ocenilem jedynie zachowanie jednej grupy, ktora jest poirytowana poprzednia wladza. Rob co chcesz w wolnym czasie, tylko pamietaj o konsekwencjach swoich wyborow i nie zwalaj pozniej, ze dostales pozwolenie od randomka na forumiku :E

Opublikowano
23 minuty temu, crush napisał(a):

Oczywiście ten smoleński kutafon od parówek powinien odpowiadać za zaatakowanie kogokolwiek... Ale po jaki wuj ci "protestujący" tam przychodzą robić dym?

Rozumiem za rządów tych nieudaczników, bo cała oprawa szła z podatków. Ale teraz? Niech łażą, niech palą sobie te znicze. Sram na nich i na ich obrządki.

Dla mnie to są starcia jednej grupy idiotów ze zbyt dużą ilością wolnego czasu, z drugą grupą znudzonych idiotów.

Tam głównie chodzą samotni i chorzy ludzie, którzy dają się manipulować (nie mówię o politykach). Myślą, że spełniają jakąś ważna rolę. Kaczyński robi z siebie męczennika a protestujący swoim zachowaniem tylko umacniają betonowy elektorat PiS. Media powinny sobie odpuścić relacjonowanie tego cyrku, jak nikt nie przyjdzie protestować to impreza sama wygaśnie.

• Upvote 3
Opublikowano
10 minut temu, crush napisał(a):

Banda debili przyszła zaatakować bandę debili. Tyle w temacie.

A mogli ci z Ostatniego Pokolenia wesprzeć tych, którzy już walczą z PiS-iorami oraz pójść pod schody smoleńskie na ustawkę z PiS-iorami zamiast blokować ulice 8:E. Byłoby to przyjemne z pożytecznym.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, ghostdog napisał(a):

Tam głównie chodzą samotni i chorzy ludzie, którzy dają się manipulować (nie mówię o politykach). Myślą, że spełniają jakąś ważna rolę. Kaczyński robi z siebie męczennika a protestujący swoim zachowaniem tylko umacniają betonowy elektorat PiS. Media powinny sobie odpuścić relacjonowanie tego cyrku, jak nikt nie przyjdzie protestować to impreza sama wygaśnie.

Najzabawniejsze jest to, że te jełopy przychodzące tam zabierać znicze albo dokładać kąśliwe wieńce nikogo tam nie przekonają, a tylko ich umocnią w zindoktrynowanych poglądach.

Dokładnie tak. Nie pokazywać, nie przychodzić, nie mówić.

Niech sobie tam stoją i czezną w mrozach i upałach.

• Upvote 2
Opublikowano
40 minut temu, crush napisał(a):

Prosze bardzo, masz cale dlugie wypowiedzi ludzi z dzisiaj, ktorzy biora w tym udzial. Czy zrozumiesz ich argumentacje nie wiem, ale z cala pewnoscia tez nie bede zmuszal do ich akceptacji.

Opublikowano

To jest wręcz fascynujące w jakie dyrdymały jest wstanie uwierzyć człowiek z IQ ze środka rozkładu normalnego. Zresztą nie tylko Polacy. Nadal nie mogę przestać się śmiać z Rumunów, którzy w zasadzie wybrali sobie na prezydenta szura. Sąd im to skasował, ale coś czuję, że ta kasacja bokiem wyjdzie.

• Upvote 2